1-op-1 coachingstraject van 9 maanden:

Voor een RIJK LEVEN

In dit traject leggen we niet alleen de fundering voor innerlijke vrijheid en openen we de deur naar een nieuw rijkdomsbewustzijn. We gaan ook samen aan een strategie werken om van jouw bedrijf een mooi, succesvol bedrijf te maken. 

Mindset, innerlijk werk en je business staan centraal.

Van zzp’ers tot ondernemers, managers en CEO’s. Van coaches tot artsen en psychologen. Mensen met diverse achtergronden volgen dit coachingstraject omdat ze een intens verlangen hebben om vanuit rijkdomsbewustzijn te leven in harmonie met zichzelf en het leven. Ik help ze om die diepe verbinding te leggen waar ze zo naar verlangen.

Ik ben ervan overtuigd dat iedere goede methode van binnen naar buiten werkt en niet andersom. Alles staat met elkaar in verbinding en heeft effect op elkaar: fysiek, emotioneel, mentaal, intellectueel, spiritueel en financieel niveau. Daarom is mijn coaching allesomvattend en benadruk ik niet slechts 1 aspect, maar vele lagen van een mensenleven (en zelfs daar voorbij). Met mijn coaching bevrijd ik je van belemmeringen, overtuigingen en angsten zodat je daadwerkelijk kunt doorbreken met je ondernemerschap. Doordat jouw eigen levensenergie weer gaat stromen, zul je merken dat alles in je leven gaat stromen.

In de westerse wereld draait het vooral om (economische) welvaart. Lichaam en geest zien we als van elkaar gescheiden. We beredeneren de dingen met het verstand en daardoor lopen we enorm vast in ons leven en ons ondernemerschap.

In de oosterse denkwijze gaat het meer om welzijn; gevoel en geluk en de eenheid tussen lichaam en geest. Deze manier van denken is eeuwenoud, verbonden met de natuur en werkt door op veel diepere lagen van het bewust-zijn. Men wil de dingen van binnenuit beleven. Daarom zie je vaak bij oosterse mensen dat zij vanuit diep vertrouwen leven en innerlijke vrijheid ervaren in overvloed en rijkdom.

In mijn werk breng ik het beste van beide werelden samen, mede door mijn Indische achtergrond.

 

Voor een RIJK LEVEN

In mijn coachingstraject Voor een RIJK LEVEN, combineer ik spiritueel rijkdomsbewustzijn met oosterse invloeden en innerlijke vrijheid (ontwortelen en vrij zijn van belemmeringen, angsten en overtuigingen), zodat je onbevangen kan ondernemen, leven en genieten.

Als transformatiecoach zet ik verschillende technieken in, onder andere: mental coaching, trance healing, regressie en hypnose, Shin-Do, Aura & Chakra healing, ademcoaching, EFT, release van emotie, systemisch werken, familiesystemen, moederwond & hechting en traumatherapie. En ik werk met de karakter- en lichaamsprofielen van Wilhelm Reich.

Met mijn kennis en ervaring uit 22 jaar ondernemerschap help ik je als businessmentor bij het realiseren van een succesvol bedrijf. 

bg3
wat kun je verwachten in het programma

Wat kun je verwachten van dit 1-op-1 coachingstraject?

 • 9 maanden intensief aan de slag met jouw mindset en overtuigingen tot op celniveau

 • Vrijmaken van obstakels, angsten en belemmerende overtuigingen die aan de basis liggen

 • Oude onverwerkte emoties opruimen

 • Nieuwe ondersteunende en positieve gewoontes aanleren

 • Leren leven vanuit eigenwaarde, zelfwaardering en zelfliefde

 • Stappen in rijkdoms- en overvloedsbewustzijn

 • Continu in een hoge staat van bewustzijn en positieve mindset zijn

 • Creëren van een vervuld innerlijke en materiële rijkdom

 • Bruisen van energie omdat je je eigen levensbron hebt leren aanboren

 • Hoe je je bedrijf goed kunt positioneren

 • Hoe je je business succesvol kunt opbouwen en opschalen

Ik help je het bewustzijn van schaarste en tekort achter je te laten en in een nieuw bewustzijn te stappen, het rijkdomsbewustzijn. Dat bewustzijn zit al in je, je hebt het alleen nog niet geactiveerd en daar kan ik je bij helpen.

Het coachingstraject bestaat uit 9 1-op-1 coachingsessies à 2 uur met mij op kantoor (elke maand 1), 4 retraitedagen, het online programma Voor een RIJK LEVEN met 12 modules én een online businessprogramma ILOVEYOURBRAND met 12 modules.

"Alleen wanneer je rijkdom voelt, kun je rijkdom op alle deelgebieden in je leven creëren. Innerlijk en uiterlijk, dus ook op materieel vlak.”

- DEBBIE BERNASCO

Waarom ik?

Jarenlang heb ik onderzocht waarom mensen niet doorbreken, ondanks hun enorme potentieel en grote wilskracht. Met mijn 22 jaar ervaring als ondernemer en de grote hoeveelheid opleidingen en trainingen die ik volgde, leerde ik alles over mindset, geld verdienen, bewustzijn en het onderbewuste, waarom je jezelf in de weg zit en dus niet het leven leidt dat je zou willen leiden en hoe je jezelf daarvan kunt bevrijden.

Door me op alle niveaus te laten opleiden én mijn aangeboren gaven, kan ik zzp'ers, ondernemers en CEO’s helpen zich tot op celniveau te bevrijden van belemmerende overtuigingen en blokkades en de weg vrij te maken naar een leven vol overvloed, succes, liefde, vertrouwen, vrijheid en geluk.

Wil jij?

 • een succesvol en winstgevend bedrijf?

 • je schaarsteprogrammering omzetten in een rijkdomsbewustzijn?

 • je geldblokkades opheffen en geld vrij laten stromen in je leven?

 • je zelfverzekerd voelen en vol vertrouwen staan voor je succes?

 • een gezonde dosis eigenwaarde hebben en je leiderschap oppakken?

 • stoppen met werken vanuit wilskracht en starten met werken vanuit flow?

 • genieten van het leven en gelukkig zijn?

 • een inspiratiebron en weldaad voor je omgeving zijn, op je werk en privé?

 • impact maken op en een waardevolle bijdrage leveren aan de wereld om je heen?

Ben jij toe aan een doorbraak? Zodat je schaarste en tekort achter je laat en overvloed, innerlijke rust, liefde en rijkdom in je leven kunt verwelkomen? Voorgoed? Vraag een strategiegesprek aan.

wil-jij

Lees de verhalen van ondernemers over hun ervaringen met mijn coachingstraject Voor een RIJK LEVEN:

Marieke Kruize

Marieke Kruize

“Ik had zo de wil om zelfliefde te ervaren en een mooi bedrijf op te zetten en niet meer in schaarste te leven maar het lukte maar niet. En ik was al bij diverse coaches geweest. En nu heb ik gevonden waarop ik volledig blokkeerde: zelfvertrouwen en zelfliefde en dat in XXL.

De dingen die mij in de wegzaten, controle willen houden en perfectionisme heb ik los kunnen laten. En nu voel ik me vrijer en zachter.

Iedere sessie was een enorm kado, met Debbie haar wijsheid, kennis en de veelvoud aan technieken die ze beheerst, maken dingen op heel diep niveau los. Debbie coacht zo uit liefde, is super deskundig en het is zo ongelofelijk bijzonder hoe ze tijdens elke retraitedag zo’n liefdesband weet op te bouwen met haar coachees. De combinatie van fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel versterkte elkaar enorm.

Doordat alle blokkades, angsten, schaarstemindset en gedachtepatronen diep werden ontworteld, geheeld en getransformeerd, kwam ook de weg vrij te liggen waar mijn diepe verlangens lagen in het ondernemerschap. We hebben dan ook een heel mooi businessconcept uitgedacht, waar ik zo intens blij van wordt.

Debbie is heel fijn, warm, ze is zakelijk menselijk en zacht en leerde me ook dat het oké was om waarde te hechten aan geld. Dit traject is een groot kado aan jezelf. Nog nooit zo meegemaakt. Ik heb zo mogen groeien en leren. Ik voel me een rijk mens.”

Bianca Ambrosius

Bianca Ambrosius

“Een jaar geleden ben ik bij Debbie in het coachingstraject gestapt omdat ik voelde dat ik nog veel meer uit mezelf en mijn bedrijf kon halen. Waar ik in 3 jaar een mooi goedlopend bedrijf had opgebouwd vanuit mijn eigen passie, wilde ik naar het volgende level hierin. Dat Debbie zoveel meer biedt dan samen met jou groeien naar het volgende level was de reden dat ik haar als mijn coach wilde. Ik wilde groeien op alle vlakken van mijn leven! 

Ondernemen vanuit intuïtie en balans; iets dat helemaal past bij mij en mijn bedrijf!

Oude patronen doorbreken, diepe angsten loslaten, oude fysieke klachten loslaten, echt gaan staan voor mezelf en wat ik anderen kan bieden. Maar ook mijn eigen talenten nog veel meer inzetten om mezelf en anderen te kunnen inspireren en healen. Dat Debbie mij zelf nog meer transformeerde tot een persoon die alles uit zichzelf, het bedrijf en het leven haalde zorgde er ook voor dat ik mijn klanten nog meer waarde kon gaan bieden.
Doordat ik mijzelf nog meer laat zien, mijn talenten nog meer inzet realiseer ik een hogere omzet. En deze omzet kan ik weer inzetten om mezelf nog verder te ontwikkelen en te investeren in mijn klanten en mijn bedrijf. Om ook hen nog verder te laten groeien. Dat al deze persoonlijke en zakelijke groei ook doorwerkt naar mijn gezin is misschien nog wel het mooiste cadeautje dat ik mijn kinderen kan bieden. Een mama die naast het ondernemerschap de beste versie van zichzelf laat zien.
Zo dankbaar voor dit prachtige traject, kan ik dit iedereen die vanuit zijn hart wil ondernemen en daarbij zowel persoonlijk als zakelijk wil groeien heel erg aanraden!
Lieve Debbie, dank je wel, het was fantastisch!”

Schermafbeelding 2021-01-04 om 10.04.41

Jana Schmidtchen

“Allereerst wil ik zeggen dat ik het coachingstraject ongelofelijk mooi vond. Vooraf had ik niet gedacht dat het zo prachtig zou zijn. Ik had mij aangemeld voor het coachingstraject om meer omzet en winst te creëren met mijn bedrijf. Dat is helemaal gelukt, want ik heb het kunnen verdubbelen.
Maar dit coachingstraject heeft mij zoveel meer gegeven. Ik heb geen angsten en (financiële) zorgen meer over de toekomst. 

Na 2 sessies was heel mijn schaarstemindset weg, en ben ik vanaf dat moment in een spiritueel rijkdomsbewustzijn gekomen. Mijn leven is zo rijk geworden op het gebied van liefde, vertrouwen, rust, spiritualiteit en winst. Ik ben in volledige liefde, het is geen wilskracht meer.

Debbie heeft een heel bijzondere gave: ze heeft mij in haar sessies meerdere keren laten reizen in andere dimensies en ik heb daar prachtige dingen mogen ervaren. Haar combinatie van business ervaring, spiritualiteit en healing is uitzonderlijk.
Ook waren de retraitedagen prachtig en zo liefdevol en in een energie van licht op een zeer mooie, luxe locatie. Het was allemaal geweldig.”

Michel van Loon

Michel van Loon

"Het was fantastisch om met jou te mogen werken Debbie Bernasco 🔥 Het was het begin van heel veel moois, wat steeds mooier wordt.
Als ik NU weer met een businesscoach zou gaan werken, kies ik wederom voor jou. In bijgaande video vertel ik waarom ik het zo fantastisch was om met je te werken."

nancy

Nancy de Schepper

"Als ik eerlijk ben, ik vond het spannend om in te stappen.Maar dat gevoel veranderde al snel, want het coachingstraject transformerende heel snel mijn leven van een schaarstemindset naar een blijvende rijkdomsbewustzijn en diep vertrouwen in mezelf zodat ik echt heel moeiteloos en ontspannen kon gaan ondernemen. Zonder wilskracht. En ik gun mezelf nu om te genieten van het leven.

Ik had nooit gedacht dat een coachingstraject zo’n mooie impact zou hebben op mijn persoonlijke leven en ondernemerschap.

Ik voel me een heel ander persoon, ik ben er echt achter gekomen wie ik ben, wat ik te doen heb en wat mijn diepe verlangens zijn.
En dat maakt me zo gelukkig. Het voelt heel rijk. Ook omdat ik nu pas besef wat zelfliefde is. En met deze mindset hebben we een strategie
gemaakt om mijn bedrijf winstgevend te maken, maar ook veranderd naar mijn lifestyle passend bij wie ik ben.

Het coachingstraject zelf, dat is niet te beschrijven mooi, het is heel diepgaand, liefdevol, en bewustzijn verruimend.
Het is mega transformerend omdat Debbie op fysiek, emotioneel, mentaal en spirituele vlak werkt en dat combineert ze met haar enorme schat aan kennis van ondernemerservaring.

Het was het allemaal zo de moeite waard om iedere maand uit België op en neer te rijden."

2021-05 Karen Ypenburg

Karen Ypenburg

"Ik heb zoveel geprobeerd wat betreft coaching voordat ik bij Debbie kwam, maar het lukte mij echter niet om blijvend uit mijn hoofd te komen en verbinding met mijn lijf en hart te maken. Ik stapte in om mijn bedrijf succesvol te maken, maar ik had last van een schaarstemindset en dan wordt het lastig om volledig te kiezen voor je bedrijf.

Nu heb ik helemaal geen schaarstemindset meer en onderneem ik echt vanuit rust, vertrouwen en flow. Ik heb een oud businessconcept losgelaten en we hebben samen gewerkt aan een mooi, nieuw businessconcept dat nu beter bij me past.

Het coachingstraject is een prachtig traject qua persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Het coachingstraject geeft je zoveel meer dan alleen het ondernemerschap. Verder had ik een ‘autoriteit issue’ door een gevoel van onderdrukking in het familiesysteem en dat had impact
op mijn leven en ondernemerschap. Dat ‘issue’ is nu volledig weg.

Ik ben Debbie super dankbaar voor alles wat ik van haar heb mogen leren en voor alle inzichten in mezelf. De coaching, de retraitedagen, de mensen die deelnemen; alles bij elkaar zo ongelofelijk bijzonder."

Mascha Veldman

Mascha Veldman

“Ik heb zoveel van je geleerd en met zoveel liefde. Wat ik ook weer zal delen. Hoe fijn om zonder angst en onzekerheid te leven en vol vertrouwen en nieuwsgierigheid in het leven te staan. Het was bijzonder, intens en levensveranderend voor mij en ben dankbaar dat ik dit met jullie mee mocht maken.”

Interesse in 1-op-1 coachingstraject van 9 maanden?

Vraag een strategiegesprek aan

Stap 1 van 2

Scroll naar boven