Ontketen de kracht in jezelf | Mindset| Winstgevend ondernemerschap| Debbie Bernasco

Podcast EP : 35 It’s all about Energy – Interview met Ivonne van Dis

Ik ben er absoluut van overtuigd dat je marketing en ondernemerschap pas gaan werken, als er de juiste energie op zit. MINDSET, MINDSET!
En echt, ik kan het weten met mijn marketing-en communicatieachtergrond. Maar ook als ondernemer!

Ik heb bij een aantal ondernemers gezien dat hun marketing briljant was opgezet en dat ze over veel kennis beschikten. Maar ze werden niet echt een winstgevend ondernemer, omdat ze niet de juiste energie hadden. Om hier dieper op in te gaan, heb ik Ivonne van Dis geïnterviewd. Ze doet businessreadings en is coach. En samen gaan we dieper in op wat energie betekent voor jouw business.

En wat supergaaf is, ze geeft een businessreading weg!

Als je regelmatig naar mijn podcast wilt luisteren, abonneer je dan op mijn podcastshow. Deze wordt trouwens iets aangepast, want in het vervolg ga ik het hebben over de volgende interessante, belangrijke thema’s: Business, Wealth en Spiritualiteit. ABONNEER HIER

Luister in mijn podcast ook naar het stukje “dat het nergens voor nodig is om een rol aan te nemen in je ondernemerschap!”

Ik wens je veel luisterplezier!

11 gedachten over “Podcast EP : 35 It’s all about Energy – Interview met Ivonne van Dis”

 1. Ja, ik zou graag zo’n reading krijgen, lijkt me super bijzonder en waardevol! Ik zit momenteel vol in het proces van (nog) veel meer op gevoel en vertrouwen ondernemen en minder vanuit mijn hoofd en op wilskracht. Ik geloof heilig dat het eerste namelijk niet alleen veel beter, maar ook veel fijner werkt. Alleen, makkelijker gezegd dan gedaan… En hopelijk helpt zo’n reading van Ivonne me hierbij.

 2. Wat een prachtig aanbod, voor mij zou het meer duidelijkheid kunnen geven. Zit op het moment in een blokkade (zo voelt het tenminste), waar ik probeer uit te komen. Ik weet dat het in mijn hoofd zit, ik werk er hard aan om mijn negatieve gedachten om te zetten in positieve en voel dat er meer rust en vertrouwen komt in mijn lijf en hoofd, maar dan van tijd tot tijd is opeens het duiveltje er weer. Debbie erg fijn dat de jingle er niet meer is 🙂

 3. Hai Debbie, ik hoor je voor het eerst nadat ik nu ook pas voor het eerst jouw website bezoek. Ik ben Life & Energy Coach, dus was ook wel en niet verbaasd dat ik nu juist tegen deze Energy podcast aanloop met Ivonne van Dis. Wat een aparte benadering: zo’n Business Reading.
  Ik zou dat best graag willen winnen want mijn activiteiten zijn divers en voor mijzelf erg verbonden met mijzelf, maar ik heb zoveel bedrijfsnamen cq. 3 actieve websites en activiteiten in het Nederlands en Engels om de halve hele wereld te kunnen benaderen. Ik zou graag een tip willen krijgen waar ik mijzelf op zou moeten focussen, want die focus is mijn zwakte.Er gaat zo ontzettend veel tegelijkertijd door mijn hoofd, mijn leven lang al…maar alles omtrent Art en Energy, waarmee ik mensen help te genezen en gewoon gezonder en vooral gelukkiger te worden. Nou hele verhaal, sorry. Hoor graag van je, Mercedes Choufoer

 4. Ivonne wat fijn om je uitleg te horen. Het maakt zoveel meer duidelijk over wat je doet en hoe je werkt. En wat het voor een ondernemer kan betekenen om met behulp van een reading dit duidelijk te krijgen. Je bevestigt hiermee dat je vaak alle antwoorden al in je hebt, alleen het moeilijk vindt om ze te vinden, of er naar te luisteren.
  Ik ben startende ondernemer, althans ik heb een Stichting om mijn project waarmee in Dominica ga bouwen. Ik ben heel benieuwd wat je van mijn onderneming/stichting te zien krijgt. De website is nog in aanbouw.

  Zonnige groet,
  Marieke

 5. Hoi Debbie en Ivonne, dank je wel. Wat een fijn interview. Soms hoor of zie je mensen die door hun passie je raken en je in de actiestand zetten. Het is jullie beiden gelukt om mij te raken en ik ben in actie gekomen. 18 september ga ik naar de masterclass Doen van jou Ivonne en 1 en 2 november naar de training Van schaarste naar winstgevend ondernemerschap van jou Debbie. Ik heb er enorm zin in. Nogmaals dank je wel voor het inspireerde gesprek. Ik zou heel graag de reading willen winnen, zodat ik zie waar ik sta en waar ik nog aan kan werken om verder te komen. Ben in 2014 begonnen met mijn eigen onderneming, maar blijf telkens hangen in allerlei ja maars. En wil heel graag nu echt groeien en gaan met mijn mooie bedrijf MOOiS.
  Lieve groet, Moos de Rijk

 6. Dank jullie wel. Het interview was inspireerden en heeft mij direct in de actie gezet. Soms weten mensen mij te raken met hun passie, hun liefde voor hun vak en de wereld waar in ze leven.

  Jullie twee is het gelukt, ik ben aan. Ik heb mij opgeven voor de masterclass Doen van jou Ivonne en voor de training van twee dagen van schaarste naar winstgevend ondernemen van jou Debbie.

  Sinds 2014 heb ik mijn eigen onderneming. Ik wil groeien, een duidelijke koers varen en bloeien met al mijn ideeën. Alleen op de een of ander manier blijft het klein en onduidelijk. Ik wil graag vooruit. De Reading van Ivonne zou mij enorm helpen alles duidelijk te krijgen, waar ik me op kan focussen en waar ik de verandering kan inzetten om die koers te varen.

  Nogmaals dank jullie wel voor jullie inspirerende interview.
  Hartelijke groet, Moos

 7. Bedankt voor de podcast. Ik heb hem vandaag op de fiets beluisterd. In de zon, langs het water, op weg naar een afspraak.
  Wat mij raakt is dat mindset zo’n groot deel van succesvol zijn. En wat zegt dan mijn bedrijf over mijn mindset?
  Wow, hier kan ik weer verder mee.

  Jullie zorgen er mede voor dat spiritualiteit steeds meer uit de zweverige hoek wordt gehaald en dat het er gewoon mag zijn. Ook op zakelijk gebied.
  Dank jullie wel voor jullie inspiratie.

 8. Super podcast! Kan geen toeval zijn dat ik deze vandaag op facebook tegenkwam!
  Ik heb een heel kleurrijk product ontwikkeld maar krijg het buiten mijn vriendenkring niet goed op de markt. Wat ik de laatste tijd aan mezelf merk is dat ik het al voor zijn kleurrijkheid zit te verontschuldigen voordat iemand iets kan zeggen of doen. Mijn energie straal ik uit. Not good! Denk dat het onzekerheid is omdathetniet storm loopt. Ego! Ik zou graag voor de reading in aanmerking komen omdat ik die “kick in the butt” nodig heb om het geen “self fulfilling prophecy” te maken want het is een super leuk product!
  PS: Ik vind het ook erg lastig dat veel mensen mijn product willen veranderen en dan niet eigenwijs of dwars over te komen! ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top