Transformatie Event:

Voor een rijk leven

Nieuwe datum volgt.

 

Transformeer je leven naar een mooi vervuld leven vol liefde, innerlijke rust, diep vertrouwen, geluk en succes.

Het (onbewuste) geloof in schaarste en tekort is de oorzaak dat veel ondernemers niet doorbreken met hun bedrijf en dat ze niet datgene krijgen waar ze enorm naar verlangen: vrijheid en rijkdom op alle vlakken van hun leven.

Succes creëren met je bedrijf start bij het lopen van jouw eigen pad van succes. Zonder masker. Volledig jezelf kunnen zijn, dat geeft niet alleen rust en vertrouwen, je wordt ook enorm aantrekkelijk voor je klanten. Echt voor je succes kunnen gaan staan, heeft alles te maken met eigenwaarde, zelfliefde en zelfwaardering. Het betekent het syndroom van verwachtingen loslaten.

Helaas zijn er veel ondernemers die last hebben van twijfels en onzekerheden. Die zich klein maken ten opzichte van zichzelf, hun business, geld en relaties. Dat is natuurlijk niet een houding die het ondernemerschap en geld verdienen ondersteunt.

Ben jij één van hen?

Dan kan ik je dit vertellen: je bent absoluut niet de enige! Ondernemen is niet niks, het vraagt veel van je. En soms... vraagt het té veel. Dan draai je vast en weet je niet hoe je weer ruimte krijgt om die sprankelende persoon te worden die je ooit was, vol met creatieve ideeën, inspiratie en energie.

Maar ik weet dat het anders kan. Jouw onderneming kan jou wél die vrijheid bieden en de kans om gelukkig te zijn. Daarom organiseer ik het event Voor een Rijk leven. Voor jou, zodat jij dit ook kunt ervaren.

Dit event zal jouw leven veranderen, op elk gebied.

VOOR EEN RIJK LEVEN is niet zomaar een event. Het zijn twee interactieve dagen over liefde, spirituele groei, persoonlijk succes en leiderschap. Op dit event word je je bewust van diepgewortelde patronen en hoe je deze kunt ontwortelen, zodat je liefde, geluk, vertrouwen, succes en rijkdom kunt creëren.

Ontdek welke belemmerende gedachten jou tegenhouden om meer te leven en te werken zoals jij dat graag wilt. Waarom het je maar niet lukt, terwijl je het zó graag wilt. En wat jij daaraan kunt doen.

"Liefde en Rijkdom horen naast elkaar te staan. Het is onderdeel van een overvloedig leven, ons geboorterecht."

- DEEPAK CHOPRA

"Liefde en Rijkdom horen naast elkaar te staan. Het is onderdeel van een overvloedig leven, ons geboorterecht."

- DEEPAK CHOPRA

meditatie Debbie Bernasco

Tijdens dit event ga je je oude bewustzijn van schaarste, tekort en alleen maar hard moeten werken, achter je laten. Je stapt in een nieuw bewustzijn, het rijkdomsbewustzijn. En het mooie is: dit bewustzijn zit al in je! Je hebt het alleen nog niet geactiveerd. Alleen als je rijkdom voelt, zal je rijkdom op alle deelgebieden van je leven creëren. Ook op materieel gebied.

Je zult ontdekken dat ook jij vanuit liefde en vertrouwen voor je succes kunt gaan staan. Dat je je eigen pad van succes kunt lopen, ongeacht wat anderen hiervan vinden.

Je zult op een diep niveau ontspannen en het vertrouwen krijgen dat het altijd goedkomt.

bg3

Wat leer je?

 • Alles over rijkdomsbewustzijn: wat het is, hoe het werkt en hoe het voelt

 • Hoe je je kunt afstemmen op een hoger bewustzijn van liefde

 • De kracht van visualiseren en hoe jij jouw doelen hiermee kunt realiseren

 • Hoe je je afstemt op de hoogste manifestatie-frequentie

 • Dat een succesvol ondernemerschap 80% positieve mindset en 20% juiste ondernemersskills is

 • Wat persoonlijk leiderschap is en hoe jij dat op kunt pakken

 • De juiste stappen naar succes

 • Hoe je je moneymindset kunt resetten

 • Hoe je in een bewustzijn van diepe ontspanning en vertrouwen komt

En je krijgt ook:

 • Diverse diepgaande transformerende meditaties en healings

 • Ademsessies en familieopstellingen met geld

 • Een werkboek waarin je alles opschrijft en dat je er altijd bij kunt pakken

 • Heerlijke lunches en koffie/thee/frisdrank

wat je krijgt

Het is een illusie van je ego dat je keihard moet werken om liefde, geluk, vertrouwen, succes en rijkdom aan te trekken. Hoe dit anders kan, op een gemakkelijke en aangename manier, laat ik je zien op mijn event.

Ik lees 1/1 je energie uit en geef je door wat jou tegenhoudt om liefde, geld, geluk, succes en rijkdom aan te trekken. 

"Als je je belemmeringen, overtuigingen en angsten hebt geheald, gaat de poort open naar een Rijk leven. Dat gun ik jou!"

"Als je je belemmeringen, overtuigingen en angsten hebt geheald, gaat de poort open naar een Rijk leven. Dat gun ik jou!"

over mij

Over mij

In 2000 begon ik met ondernemen. Aanvankelijk deed ik dat met mijn eerste reclamebureau, en niet veel later ook met een internetbureau. Toen ik nog maar 34 jaar was, kocht ik mijn eerste bedrijfspand, nam personeel aan, kocht mijn droomauto, maakte vele reizen en had de mooiste klanten. Ik bouwde 4 succesvolle bedrijven op. In 2011 verloor ik echter alles wat ik had opgebouwd door een scheiding. Heftig, teleurstellend, maar achteraf misschien het beste dat mij kon overkomen. Ik realiseerde me namelijk daardoor dat je iedere dag opnieuw kunt beginnen. En dat heeft mij anders in het leven doen staan.

Vanaf dat moment ben ik nóg meer vanuit bezield ondernemerschap, liefde en verbondenheid gaan ondernemen. Inmiddels heb ik alles opnieuw zeer succesvol opgebouwd en startte een proces waardoor ik diepe dankbaarheid kreeg voor het leven, mijn familie, vrienden en klanten. Ik realiseer mij elke dag dat niet alles vanzelfsprekend is. Ook je klanten niet. Je kunt namelijk nog zoveel rijkdom hebben, maar als je geen liefde hebt, voelt alles leeg aan. Op het hoogtepunt van mijn succes, overleed mijn zus Karin; zonder afscheid, zonder een laatste woord en dat veranderde mijn leven definitief. Na een periode van diepe rouw voelde ik dat ware rijkdom van binnenuit komt: een rijk leven vol liefde, geluk en succes. En dat we hier op aarde zijn om geluk en vreugde aan te trekken én te verspreiden, om liefde en compassie in jezelf te vinden en om te ontdekken wie jij in het diepst van je kern bent. Vandaar dat ik nu volledig ga voor wat voor mij liefde is: het delen van mijn kennis, liefde en wijsheid over een rijk leven.

Ik studeerde af in (Online) Marketing & Communicatie. Daarnaast ben ik Internationaal Register Hypnotherapeut en coach. Ook heb ik de opleidingen Mental Coaching, Shin-Do, Aura & Chakra Healing, BUSINESS MASTERY van Tony Robbins gevolgd, evenals Holistic Breathing, Ademcoachingopleiding, EFT, Systemisch werken, Familieopstellingen, energetische geneeskunde en transformatiepsychologie.

bg2

Ervaringen deelnemers

diana van dijk

Diana van Dijk

"Ik heb met eigen ogen kunnen zien wat het losmaakte bij mensen, hoe het mensen dichter bij zichzelf en dichter bij elkaar bracht. Daarnaast natuurlijk de inzichten die ik zelf heb gekregen. Ben enorm dankbaar dat ik erbij aanwezig mocht zijn."

Brigitta Menten

Brigitta Menten

"Het was heel bijzonder, vind het moeilijk onder woorden te brengen en nog moeilijker uit te leggen aan iemand die er niet bij was. Ik ben in iedergeval erg blij en dankbaar dat ik deze 2 mooie bijzondere dagen heb mogen meemaken. Nogmaals dank hiervoor!"

margaretha koops

Margaretha Koops

"Het was een hele bijzondere dag. Wat heeft dit veel positieve impact gehad op ons allemaal."

stiene vogelaar

Stiene Vogelaar

"Het was zo bijzonder om er bij te mogen zijn. Zo dankbaar dat ik het heb mogen ervaren. Dingen waar ik dacht dat ik er mee kon "dealen" definitief op een andere boot gezet, ga je eigen koers maar varen, laat mij erbuiten. Debbie, ik wil je nogmaals bedanken voor deze mooie en liefdevolle dagen. Ik heb vlinders in mijn buik, niet voor een ander, maar voor mezelf, ben er zo blij mee!"

Ben jij erbij?

Ik kan niet wachten om jou alles mee te geven over liefde en spirituele groei, zodat persoonlijk succes, leiderschap en (innerlijke en materiële) rijkdom in 2020 ook voor jou werkelijkheid wordt.

Het event is uitverkocht.

Datum: 29 - 30 september 2020
Investering: € 247,- excl. btw
Locatie: VRIJ, Landgoed Anckerwaerdt, Culemborg

Een RIJK LEVEN start hier. Meld je nu aan.

healing
Scroll naar boven