fbpx

Gratis masterclass

Moederlijn bepaalt voor 80% jouw succes!

Dinsdag 3 oktober 09.00 uur, woensdag 4 oktober 20.00 uur of donderdag 5 oktober 09.00 uur.

Je moeder en de gehele vrouwenlijn daarvoor bepaalt of je schaarste ervaart, of je je klein maakt, jezelf wel of niet waardeert. Of je zelfliefde en eigenwaarde voelt. Of je kunt staan voor je succes en geld. Of niet.

Maar ook of je verlangens uitblijven en of je in patronen blijft hangen. Daar is zelfs wetenschappelijk bewijs voor, en dat zal ik je laten zien in de gratis Masterclass. Ik deel kennis die ik nog niet eerder heb gedeeld, want ik voeg steeds de nieuwste waardevolle informatie toe.

Duizenden ondernemers hebben deze Masterclass al gevolgd.

Aan het einde van mijn Masterclass doe ik geen upsell. 

Headerfoto_mobiel

Gratis masterclass

Moederlijn bepaalt voor 80% je succes!

Dinsdag 3 oktober 09.00 uur, woensdag 4 oktober 20.00 uur of donderdag 5 oktober 09.00 uur.

Je moeder en de gehele vrouwenlijn daarvoor bepaalt of je schaarste ervaart, of je je klein maakt, jezelf wel of niet waardeert. Of je kunt staan voor je succes en geld. Of niet.

Maar ook of je verlangens uitblijven en of je in patronen blijft hangen. Daar is zelfs wetenschappelijk bewijs voor, en dat zal ik je laten zien in de gratis Masterclass. Ik deel kennis die ik nog niet eerder heb gedeeld, want ik voeg steeds de nieuwste waardevolle informatie toe.

Duizenden ondernemers hebben deze Masterclass al gevolgd.

Aan het einde van mijn Masterclass doe ik geen upsell. 

Vernieuwde versie met nieuwe kennis.

moederlijn

Jouw succes en rijk leven al merendeels bepaald

Ik weet dat voor veel ondernemers het ondernemerschap een worsteling is. Ze twijfelen aan henzelf omdat ze er veel energie in steken en het verlangde succes helaas maar uitblijft. Terwijl ze er zoveel voor doen (en soms ook laten).

De geld- en klantenstroom wil maar niet op gang komen. Vaak gaat dat gepaard met diepe angsten, belemmerende overtuigingen en een schaarstemindset. Deze worden allemaal overgedragen door je moeder.

Jezelf klein maken, geen plek in durven nemen, niet voor je succes durven staan en je niet kunnen verbinden met geld; het komt allemaal uit de vrouwenlijn. Ik maak het inzichtelijk voor je met wetenschappelijk bewijs.

Wat je hebt meegemaakt kun je niet meer terugdraaien, maar je kunt wél leren beter om te gaan met dingen uit je verleden, zodat het in de toekomst beter gaat. 

Wil je nu voor altijd afscheid nemen van je twijfels of je wel of niet geschikt bent om een goede ondernemer te worden of te zijn? Schrijf je dan nu in voor mijn gratis Masterclass 'Moederlijn bepaalt voor 80% jouw succes'. Meld je direct aan, want mijn Masterclasses zijn heel snel volgeboekt. En er is geen upsell.

Wat leer je?

  • Hoe het komt dat jouw succes al voor 80% is bepaald als je wordt geboren

  • Wat de reden is dat je niet doorbreekt in je business of je niet kunt aanpassen aan de nieuwe ontwikkelingen

  • Waar een schaarstemindset en een angst voor tekort vandaan komen

  • De kern van jouw grootste probleem te begrijpen

  • Hoe je die blokkade kunt transformeren zodat je weer vooruit kunt, de regie neemt en in actie komt

  • Jouw volgende stap naar een succesvol en vervuld leven

Debbie Bernasco

Wie ben ik?

In 2000 begon ik met ondernemen (1e reclamebureau). Ik bouwde 4 succesvolle bedrijven op, waarvan ik er 2 verkocht. In de jaren 2016-2020 leerde ik heel veel ondernemers hoe ze een succesvol en winstgevend bedrijf konden opbouwen.

Op het hoogtepunt van mijn succes overleed mijn zus Karin. Zonder afscheid, zonder een laatste woord. Dat veranderde mijn leven drastisch. Na een periode van diepe rouw voelde ik dat ware rijkdom van binnenuit komt.  

Het gaat om liefde en compassie in jezelf vinden en te ontdekken wie jij in het diepst van je kern bent. Daarom ga ik volledig voor wat voor mij liefde is: het delen van mijn kennis, liefde en wijsheid over een RIJK LEVEN.

Een RIJK LEVEN gaat verder dan alleen geld. Het is rijkdom op álle vlakken van je leven: liefde, geluk, gezondheid, succes en welvaart. Onbevangen in het leven kunnen staan. Durven vertrouwen op jezelf en het universum, waardoor je ontspannen je bedrijf runt en geniet van je leven. Zonder stress en angst.

Ik studeerde af in (Online) Marketing & Communicatie. Ik volgde de opleidingen Mental Coaching, Shin-Do, Aura & Chakra Healing, BUSINESS MASTERY van Tony Robbins, Holistic Breathing, Ademcoachingopleiding, EFT, Innerlijk kind therapie, Systemisch werken, Merkaba Healing, Familieopstellingen, Energetische geneeskunde, Transformatiepsychologie, Moederwond & hechting, Psychedelische Trauma therapie en Traumatherapie.

Ik ben internationaal geregistreerd en gecertificeerd Holistisch Traumatherapeut & Businesscoach.

De afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers geholpen om rijkdom, succes en liefde in het ondernemerschap én op andere deelgebieden van hun leven te maximaliseren.

Ervaringen deelnemers eerdere Masterclasses

masha

Masja Hazendonk

"Fantastisch webinar, echt een aanrader! Het heeft voor mij zoveel veranderd in de relatie met mijn moeder. Onbetaalbaar."

Tanja van Eijk

"Ik vind dit zo'n bijzondere masterclass, super, super dankbaar."

Anneke de Boer

Anneke de Boer

"Lieve Debbie, bedankt voor het delen van je kennis en ja ik heb veel te helen. Hoop dat met en bij jou te kunnen gaan doen!"

Esther de Coster

"Onwijs bedankt voor dit mooie en interessante webinar!"

Tonny Lundahl

Tonny Lundahl

"Jouw masterclass verschilt zoveel van andere masterclasses. Jij heelt en transformeert op meerdere lagen en met diverse disciplines. Hierdoor kom je helemaal bij de kern en kan iemands leven voorgoed veranderen. Daarnaast geef je heel duidelijk aan waar jezelf mee aan de gang kunt en daar waarbij een coach nodig is. Ook heb jij nog een gave en dat pakket bij elkaar maakt je uniek."

Joyce Reijnders

"Waaauw, deze masterclass is zoooo waardevol, het heeft me heel veel inzicht gegeven en iets veranderd in mijn energie."

Annemarie Boxtart

Annemiek Boxtart

"Werk harder aan jezelf dan aan je business, is mij geleerd. Hoe gaaf is het dan om door middel van je eigen karakterstructuur meer te weten te komen over jezelf en wat de valkuilen zijn waaraan je zou mogen werken. Ik zou de training aan iedereen aanbevelen die graag succesvol wil zijn, maar waarbij het nog niet stroomt."

Margaretha Margreet

Margaretha Margreet

"Ik raad deze masterclass aan omdat ieder mens anders is en waarom mensen zijn zoals ze zijn of denken dat ze zijn. De masterclass geeft zelfinzicht en verheldering….. en geeft de verandering die heel veel mensen zoeken, maar niet kunnen vinden."

Bianca BiBi Van der Hulst

Bianca BiBi Van der Hulst

"Waarom deze masterclass volgen? Omdat iedereen het verdient om te leven zonder (bewuste of onbewuste) angst, een liefdevol leven te leiden en al je kwaliteiten te benutten welke jou gelukkig maken."

Carolien de Rooi

"Dank je wel Debbie. Een prachtige verdieping voor mij en wat een inzichten."

Corrie van Houten

Corrie van Houten

"Het beluisteren van de masterclass roept telkens weer emoties op. Tranen geven ruimte om een beweging aan te gaan."

Catelijne van der Hart

"Ik vond het heel indrukwekkend…word me nu pas echt bewust van alles…heb het niet willen en kunnen 'zien'. Dank je wel hiervoor."

Barbro van der Ham

Barbro van der Ham

"Jouw masterclass laat zien dat we allemaal anders zijn en dat je als ondernemer dus niet 'copie-paste' kan doen van alle zelfhulpboeken etc., die je bijna opgedrongen worden. Ik heb altijd het gevoel gehad dat die niet voor mij waren, dat ik mijn eigen sausje erover wilde gooien. Dat ik het op mijn manier mag doen om datgene te bereiken wat ik wil. Jouw masterclass bevestigd dat! Ik raad hem zeker aan aan andere ondernemers die daarvoor open staan."

Marleen Thomassen

"Wat een enorme bak kennis en ervaring heb je! Super waardevol, deze masterclass."

Simone Wolfs

Simone Wolfs

"Deze masterclass geeft je de mogelijkheid sneller en dieper bij je pijnpunten te komen zodat het blijvend opgelost kan worden."

Margot Vermeer

"Ik heb ook tranen gelaten en voel de diepe pijn die geheeld mag worden. Je raakt precies wat er nu speelt bij mij."

Ingrid Jahn-van Binsbergen

Ingrid Jahn-van Binsbergen

"Ik heb al zoveel coachingtrajecten gevolgd voor heel veel geld. Nu voor het eerst na vele jaren voel ik een echte 'match'. Dank je wel Debbie."

Belle van Rijn

"Ontzettend bedankt voor de masterclass en je bijzondere energie!"

Lily Ruizendaal

Lily Ruizendaal

"Deze masterclass heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijzelf maar ook inzicht in op een andere manier kijken naar ondernemen. De masterclass is een hele goede stap om jezelf te verbeteren, maar ook de structuur van je bedrijf. Tevens groeit je zelfvertrouwen en verwijderen van angsten, belemmeringen en blokkades. Te weten welke karakterstructu(u)r(en) bij jou horen geeft ook duidelijk aan waar je het anders kan doen of jezelf kan verbeteren. Bovendien is de opbouw van de masterclass met zoveel liefde en zorg gedaan dat je er heel erg gelukkig van wordt. Ik kan het echt iedereen aanraden zowel startende als gevorderde ondernemers!"

je spiegelt je moeder