Debbie Bernasco

Transformatiecoach en businessmentor

Ik coach je naar een mooi leven vol liefde, geld, innerlijke rust, diep vertrouwen, vrijheid, geluk en succes.

diamant goud

Een vervuld en gelukkig leven.

We dragen een oerbron van scheppende kracht van creatie en manifestatie in ons. Helaas zie ik dat de meeste mensen daar veel te weinig gebruik van maken terwijl juist dit hét verschil kan betekenen. Daarom coach ik ambitieuze zzp'ers, ondernemers en CEO’s om die oerkracht, dat levenselixer te hervinden en te claimen. Zodat ze werkelijk overvloed ervaren en ten volle kunnen genieten van hun leven, hun werk en hun dierbaren.

De impact die je als mens kunt maken, heeft niet alleen een positieve invloed op je eigen leven, maar ook op dat van de mensen om je heen, de maatschappij en dus de wereld. Ik zou willen dat veel meer mensen in staat zijn om een leven te creëren vanuit liefde en geluk, succes en rijkdom, want...

Je hebt maar één leven en we weten niet of we een morgen hebben.

Helaas werd die uitspraak een paar jaar geleden voor mij harde realiteit.

Buddha goud

"Alleen als je je belemmeringen, overtuigingen en angsten geheeld hebt, is de weg vrij naar een rijk en succesvol leven."

- DEBBIE BERNASCO

In 2000 begon ik met ondernemen. Aanvankelijk deed ik dat met mijn eerste reclamebureau, enige tijd later ook met een internetbureau. Ik bouwde 4 succesvolle bedrijven op, waarvan ik er 2 verkocht. De jaren erna leerde ik honderden ondernemers hoe ze een succesvol en winstgevend bedrijf kunnen opbouwen.

Op het hoogtepunt van mijn succes overleed mijn zus Karin. Zonder afscheid, zonder een laatste woord. Dat veranderde mijn leven drastisch. Na een periode van diepe rouw voelde ik dat ware rijkdom van binnenuit komt. Dat een rijk leven betekent: een leven vol liefde, geluk en succes. Dat we hier op aarde zijn om geluk en vreugde aan te trekken en te verspreiden. En dat het er om gaat liefde en compassie in jezelf te vinden en te ontdekken wie jij in het diepst van je kern bent.

Daarom ga ik nu volledig voor wat voor mij liefde is: het delen van mijn kennis, liefde en wijsheid over een RIJK LEVEN. Alleen als je je rijk voelt, zul je rijkdom creëren in de buitenwereld en op alle deelgebieden van je leven.

Ik studeerde af in (Online) Marketing & Communicatie. Daarnaast ben ik internationaal geregistreerd en gecertificeerd transformatiecoach. Ik heb de opleidingen Mental Coaching, Shin-Do, Aura & Chakra Healing, BUSINESS MASTERY van Tony Robbins gevolgd, evenals Holistic Breathing, Ademcoachingopleiding, EFT, Access Bars, Klankschaal Healing, Innerlijk kind therapie, Systemisch werken, Taoïsme, Merkaba Healing, Familieopstellingen, energetische geneeskunde en transformatiepsychologie.

De afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers geholpen om rijkdom, succes, winst en liefde in het ondernemerschap en op andere deelgebieden van hun leven te maximaliseren.

debbie bernasco
Scroll naar top