Debbie Bernasco

Transformatiecoach en businessmentor

Ik coach je naar een mooi leven vol liefde, geld, innerlijke rust, diep vertrouwen, vrijheid, geluk en succes.

diamant goud

Een vervuld en gelukkig leven

In de jaren dat ik alleen businesscoaching deed, dacht ik vaak 'waarom breken veel ondernemers niet door?' Het is toch makkelijk om een winstgevend bedrijf op te zetten....

Ik bezag het allemaal vanuit mijn eigen referentiekader. En misschien was het wel mijn overlevingstrategie..... nou ja 'misschien', ik weet het wel zeker 😉

Het zorgde ervoor dat ik mijn bedrijven winstgevend maakte en enkele verkocht.

Ik was mij er in die tijd niet zo van bewust, maar ik focuste me op mijn bedrijven zodat ik mijn angsten, onverwerkte situaties (trauma’s) en gebrek aan zelfliefde niet hoefde aan te kijken. Want in het oude patriarchale systeem was succes belangrijker dan geluk.

Ondernemen is voor mij vandaag de dag nog steeds makkelijk. Was het vroeger vanuit wilskracht, nu gaat het vanuit moeiteloosheid, plezier & dankbaarheid, omdat ik mijn diepe angsten en onverwerkte situaties heb aangekeken en geheeld. En bij zelfontwikkeling blijft dat doorgaan.

Maar goed, ik was verbaasd waarom zoveel ondernemers niet doorbraken en zo begon mijn transformatiewerk. Ik deed innerlijk werk bij anderen en ik ontdekte zoveel, waarom het succes en de geldstroom uitbleef.

Maar na verloop van tijd was dat niet genoeg voor mij. Een schaarstemindset heeft niet alleen maar te maken met een bewustzijn van tekort op succes en geld, het heeft ook te maken met een tekort aan liefde, geluk, gezondheid en vrijheid.

En toen ging ik 'helemaal aan'. Mijn werk en studies werden (en worden) steeds verdiepender.

Alles in je leven is terug te voeren naar onverwerkte situaties, verdrongen bewustzijn, angsten en schaarstemindset, die niet verwerkt of uitgewerkt zijn. Waarvan de vrouwenlijn en je moeder voor 80% verantwoordelijk zijn. En als het lot van deze onverwerkte situaties niet wordt aanvaard, blijft het als patroon terugkomen.

Onder iedere onverwerkte situatie zit trauma, en die mag aanvaard, geheeld en getransformeerd worden en dan wordt de weg vrijgemaakt voor een rijk leven. Dat is jouw geboorterecht.

Buddha goud

"Alleen als je je belemmeringen, overtuigingen en angsten geheeld hebt, is de weg vrij naar een rijk en succesvol leven."

- DEBBIE BERNASCO

In 2000 begon ik met ondernemen. Aanvankelijk deed ik dat met mijn eerste reclamebureau, enige tijd later ook met een internetbureau. Ik bouwde 4 succesvolle bedrijven op, waarvan ik er 2 verkocht. In de jaren 2016-2020 leerde ik heel veel ondernemers hoe ze een succesvol en winstgevend bedrijf konden opbouwen.

Op het hoogtepunt van mijn succes overleed mijn zus Karin. Zonder afscheid, zonder een laatste woord. Dat veranderde mijn leven drastisch. Na een periode van diepe rouw voelde ik dat ware rijkdom van binnenuit komt. Dat een rijk leven betekent: een leven vol liefde, geluk en succes. Dat we hier op aarde zijn om geluk en vreugde aan te trekken en te verspreiden. En dat het er om gaat liefde en compassie in jezelf te vinden en te ontdekken wie jij in het diepst van je kern bent.

Daarom ga ik nu volledig voor wat voor mij liefde is: het delen van mijn kennis, liefde en wijsheid over een RIJK LEVEN. Alleen als je je rijk voelt, zul je rijkdom creëren in de buitenwereld en op alle deelgebieden van je leven.

Ik studeerde af in (Online) Marketing & Communicatie. Daarnaast ben ik internationaal geregistreerd en gecertificeerd transformatiecoach. Ik heb de opleidingen Mental Coaching, Shin-Do, Aura & Chakra Healing, BUSINESS MASTERY van Tony Robbins gevolgd, evenals Holistic Breathing, Ademcoachingopleiding, EFT, Access Bars, Klankschaal Healing, Innerlijk kind therapie, Systemisch werken, Taoïsme, Merkaba Healing, Familieopstellingen, Energetische geneeskunde, Transformatiepsychologie, Moederwond & hechting en Traumatherapie.

De afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers geholpen om rijkdom, succes, winst en liefde in het ondernemerschap en op andere deelgebieden van hun leven te maximaliseren.

debbie bernasco
Scroll naar boven