fbpx
Gratis masterclass:

Overgeërfd trauma houdt succes, liefde, geluk en welvaart tegen

Dinsdag 6 februari 09.00 uur, woensdag 7 februari 20.00 uur en donderdag 8 februari 09.00 uur

Je verlangt naar een leven vol liefde, geluk, gezondheid, succes en welvaart. Maar hoe komt het dat jouw verlangde rijke leven continue wordt uitgesteld?

In deze masterclass krijg je hierop antwoord. 

Aan het einde van mijn masterclass doe ik geen upsell. 

Masterclass voor ondernemers!

Gratis masterclass:

Overgeërfd trauma houdt succes, liefde, geluk en welvaart tegen

Dinsdag 6 februari 09.00 uur, woensdag 7 februari 20.00 uur en donderdag 8 februari 09.00 uur

Je verlangt naar een leven vol liefde, geluk, gezondheid, succes en welvaart. Maar hoe komt het dat jouw verlangde rijke leven continue wordt uitgesteld?

In deze masterclass krijg je hierop antwoord. 

Aan het einde van mijn masterclass doe ik geen upsell. 

Jouw-succes-en-rijk-leven-1080x1080-beige

Onverwerkt familietrauma wil in iedere generatie gezien worden.

Velen van ons dragen onbedoeld en onbewust het lijden van onze (voor)ouders, wat ervoor zorgt dat het verlangde leven en welvaart wordt uitgesteld maar ook dat er steeds weer traumatische ervaringen worden ondergaan.

Onverwerkte trauma's komen veel vaker voor dan we denken en beïnvloeden ons leven negatief, vaak zonder dat we het doorhebben.

Als je geboren wordt dan krijg je direct een unieke blueprint mee. Dit wordt ook wel het familiebewustzijn met trauma-overdracht genoemd (epigenetica). Trauma's kunnen worden overgedragen aan volgende generaties. Wat in je (voor)ouders zit, neem je als vanzelf over. Zelfs als je op het moment van de traumatische ervaring nog niet geboren was. Zolang het trauma niet geheeld is, is het overdraagbaar. Je kan last hebben van een traumatische ervaring van je (voor)ouders.

Ons leven, ons handelen, onze keuzes en onze gedragingen worden dus onbewust bepaald door onverwerkte trauma's. Je doet zo je best en je wilt zo graag, maar het lijkt wel of je toegezogen wordt naar steeds dezelfde patronen, dat je steeds op je plek wordt gehouden of dat je het idee hebt dat je steeds tegen een onzichtbare muur oploopt. 

Onverwerkte trauma's uit onze familiegeschiedenis vermengen zich met onze emoties, reacties en keuzes die we maken. Ze kunnen ons verlangen naar liefde, relaties, geluk, succes en welvaart tegen houden of uitstellen.

We kunnen gelukkig onze blueprint, het familiebewustzijn met trauma-overdracht, veranderen. Zodat we een mooi succes- en liefdevol rijk leven kunnen creëren."

Als het je (nog) niet lukt om een succesvol rijk leven te realiseren, volg dan mijn gratis masterclass 'Overgeërfd trauma houdt succes, liefde, geluk en welvaart tegen'. Je zult antwoord krijgen op de vraag waarom jouw inspanningen om tot succes, welvaart of geluk te komen steeds mislukken of worden uitgesteld (wetenschappelijk bewezen). Of waarom jouw relaties telkens eindigen of waarom je het niet lukt om een relatie aan te gaan.

Met deze masterclass laat ik je zien waarom je jezelf steeds blokkeert en hoe je jezelf kunt bevrijden van je blokkades, belemmerende overtuigingen, angsten en schaarstemindset. 

Mijn masterclass gaat over overgeërfde familietrauma's, (h)erkennen, angsten, gevoelens, gedrag die we onbewust hebben overgenomen en die de cirkel van lijden van generatie op generatie draaiende houden. Veel van de trauma's die jouw verlangde succes en rijke leven uitstellen horen niet bij jou! Je hebt ze slechts geleend van anderen uit je familiegeschiedenis.

Over Debbie

Ik begon in 2000 met ondernemen. Ik bouwde 4 succesvolle bedrijven op, waarvan ik er 2 verkocht, en studeerde af in Online Marketing & Communicatie. In de jaren 2016-2020 besloot ik andere ondernemers te gaan helpen met hun bedrijf en werd ik businesscoach. In die jaren leerde ik ondernemers met grote en kleine bedrijven hoe ze een succesvol en winstgevend bedrijf konden opbouwen.

Middenin deze succesvolle periode overleed heel plotseling mijn zus Karin. Dat veranderde mijn kijk op het leven drastisch. Ik besefte dat ware rijkdom van binnenuit komt en gaat over een RIJK LEVEN vol (zelf)liefde, welvaart, geluk, gezondheid, innerlijke rust en succes. Dat het er om gaat liefde en compassie in jezelf te vinden en te ontdekken wie jij in het diepst van je kern bent en wilt.

Om ondernemers goed en deskundig te kunnen begeleiden volgde ik opleidingen en studies op de volgende gebieden: Transformatiepsychologie, Mental Coaching, Shin-Do, Aura & Chakra Healing, Holistic Breathing, Ademcoaching, EFT, Access Bars, Klankschaal Healing, Innerlijk kind therapie, Familieopstellingen, Energetische geneeskunde, Medicijnwiel en numerologie, Mediumschap, Moederwond & hechting, Lichaamsgerichte Traumatherapie, Trauma & Dissociatie en Psychedellica Traumatherapie.

Als internationaal geregistreerd en gecertificeerd holistisch Traumatherapeut & Businesscoach heb ik mij gespecialiseerd in overgeërfd familietrauma.

Debbie-Bernasco

Ervaringen deelnemers eerdere Masterclasses

masha

Masja Hazendonk

"Fantastisch webinar, echt een aanrader! Het heeft voor mij zoveel veranderd in de relatie met mijn moeder. Onbetaalbaar."

Tanja van Eijk

"Ik vind dit zo'n bijzondere masterclass, super, super dankbaar."

Anneke de Boer

Anneke de Boer

"Lieve Debbie, bedankt voor het delen van je kennis en ja ik heb veel te helen. Hoop dat met en bij jou te kunnen gaan doen!"

Esther de Coster

"Onwijs bedankt voor dit mooie en interessante webinar!"

Tonny Lundahl

Tonny Lundahl

"Jouw masterclass verschilt zoveel van andere masterclasses. Jij heelt en transformeert op meerdere lagen en met diverse disciplines. Hierdoor kom je helemaal bij de kern en kan iemands leven voorgoed veranderen. Daarnaast geef je heel duidelijk aan waar jezelf mee aan de gang kunt en daar waarbij een coach nodig is. Ook heb jij nog een gave en dat pakket bij elkaar maakt je uniek."

Joyce Reijnders

"Waaauw, deze masterclass is zoooo waardevol, het heeft me heel veel inzicht gegeven en iets veranderd in mijn energie."

Annemarie Boxtart

Annemiek Boxtart

"Werk harder aan jezelf dan aan je business, is mij geleerd. Hoe gaaf is het dan om door middel van je eigen karakterstructuur meer te weten te komen over jezelf en wat de valkuilen zijn waaraan je zou mogen werken. Ik zou de training aan iedereen aanbevelen die graag succesvol wil zijn, maar waarbij het nog niet stroomt."

Margaretha Margreet

Margaretha Margreet

"Ik raad deze masterclass aan omdat ieder mens anders is en waarom mensen zijn zoals ze zijn of denken dat ze zijn. De masterclass geeft zelfinzicht en verheldering….. en geeft de verandering die heel veel mensen zoeken, maar niet kunnen vinden."

Bianca BiBi Van der Hulst

Bianca BiBi Van der Hulst

"Waarom deze masterclass volgen? Omdat iedereen het verdient om te leven zonder (bewuste of onbewuste) angst, een liefdevol leven te leiden en al je kwaliteiten te benutten welke jou gelukkig maken."

Carolien de Rooi

"Dank je wel Debbie. Een prachtige verdieping voor mij en wat een inzichten."

Corrie van Houten

Corrie van Houten

"Het beluisteren van de masterclass roept telkens weer emoties op. Tranen geven ruimte om een beweging aan te gaan."

Catelijne van der Hart

"Ik vond het heel indrukwekkend…word me nu pas echt bewust van alles…heb het niet willen en kunnen 'zien'. Dank je wel hiervoor."

Barbro van der Ham

Barbro van der Ham

"Jouw masterclass laat zien dat we allemaal anders zijn en dat je als ondernemer dus niet 'copie-paste' kan doen van alle zelfhulpboeken etc., die je bijna opgedrongen worden. Ik heb altijd het gevoel gehad dat die niet voor mij waren, dat ik mijn eigen sausje erover wilde gooien. Dat ik het op mijn manier mag doen om datgene te bereiken wat ik wil. Jouw masterclass bevestigd dat! Ik raad hem zeker aan aan andere ondernemers die daarvoor open staan."

Marleen Thomassen

"Wat een enorme bak kennis en ervaring heb je! Super waardevol, deze masterclass."

Simone Wolfs

Simone Wolfs

"Deze masterclass geeft je de mogelijkheid sneller en dieper bij je pijnpunten te komen zodat het blijvend opgelost kan worden."

Margot Vermeer

"Ik heb ook tranen gelaten en voel de diepe pijn die geheeld mag worden. Je raakt precies wat er nu speelt bij mij."

Ingrid Jahn-van Binsbergen

Ingrid Jahn-van Binsbergen

"Ik heb al zoveel coachingtrajecten gevolgd voor heel veel geld. Nu voor het eerst na vele jaren voel ik een echte 'match'. Dank je wel Debbie."

Belle van Rijn

"Ontzettend bedankt voor de masterclass en je bijzondere energie!"

Lily Ruizendaal

Lily Ruizendaal

"Deze masterclass heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijzelf maar ook inzicht in op een andere manier kijken naar ondernemen. De masterclass is een hele goede stap om jezelf te verbeteren, maar ook de structuur van je bedrijf. Tevens groeit je zelfvertrouwen en verwijderen van angsten, belemmeringen en blokkades. Te weten welke karakterstructu(u)r(en) bij jou horen geeft ook duidelijk aan waar je het anders kan doen of jezelf kan verbeteren. Bovendien is de opbouw van de masterclass met zoveel liefde en zorg gedaan dat je er heel erg gelukkig van wordt. Ik kan het echt iedereen aanraden zowel startende als gevorderde ondernemers!"