fbpx
GLOEDNIEUWE MASTERCLASS:

Hoe vroegkinderlijk trauma
je leven en business beïnvloedt

Dinsdag 14 mei 09.00 uur, woensdag 15 mei 20.00 uur
en donderdag 16 mei 09.00 uur.

Deelname is gratis.
Aan het einde van mijn masterclass doe ik geen upsell. 

GLOEDNIEUWE MASTERCLASS:

Hoe vroegkinderlijk trauma
je leven en business beïnvloedt

Dinsdag 14 mei 09.00 uur, woensdag 15 mei
en donderdag 16 mei.

Deelname is gratis.
Aan het einde van mijn masterclass doe ik geen upsell.

24014 Afbeeldingen website-07

Impact vroegkinderlijk trauma mag kan niet worden onderschat

Wie onder ons is er volledig ongeschonden door zijn jeugd gekomen? De impact van een jeugd gekleurd door de chronische afwijzing of niet emotionele steun van een moeder of vader kan en mag NIET worden onderschat. De aan- of afwezigheid van onze eerste grote liefdes – onze moeder en daarna onze vader – spelen een cruciale rol in hoe we onszelf hechten en uiten in latere relaties. Of we zelfliefde, onszelf gewaardeerd, geaccepteerd en gerespecteerd voelen. Of we recht van bestaan voelen in het ondernemerschap. Of we voor onze waarde kunnen staan, zonder ons klein te maken. En of we ongeremd uiting kunnen geven aan een leven waar wij zo diep naar verlangen. Sterker nog: hebben we genoeg eigenwaarde om onszelf dat te gunnen?

Hoe ziet jouw leven eruit?

Als ik je nu zou vragen hoe jouw leven eruitziet, voel je dan rijkdom op alle vlakken van je leven? Heb je dan genoeg zelfliefde, geluk, gezondheid, succes en welvaart? Of voel je schaarste?
Of heb je het idee dat het niet voor je is weggelegd?

Of heb je die stemmetjes, dat je het niet waard bent en ben je daarin gaan geloven omdat jouw moeder en vader jou dat veelvoudig hebben gezegd? Waren ze er eigenlijk wel op de momenten dat je hen zo hard nodig had? Of voelde je vaak eenzaam en alleen en niet gezien?

Vroegkinderlijk trauma

Vroegkinderlijk trauma als hechtingstrauma richt zich op de diepgaande verstoringen in het vormen van veilige en gezonde banden tussen een kind en ouders of haar primaire verzorgers. Dit type trauma ontstaat wanneer de basisbehoeften voor veiligheid, zorg en bescherming niet consistent worden vervuld in de vroege, vormende jaren van een kind. Het zorgt voor een moeder- of vaderwond.

De gevolgen van hechtingstrauma zijn ingrijpend en kunnen een levenslang effect hebben op zelfliefde, persoonlijke relaties, emotioneel welzijn en eigenwaarde. Maar uit onderzoek is ook gebleken dat hechtingstrauma een enorme impact heeft op gezondheid en fysieke klachten. Maar ook of je wel of geen succes ervaart of alle deelgebieden van je leven.

Gevolgen van hechtingstrauma:

 • lage zelfwaardering: je hebt een diepgeworteld gevoel van onwaardigheid en een gebrek aan zelfvertrouwen, vaak voortkomend uit een vroege afwijzing of verwaarlozing

 • beïnvloedt diepgaand het zelfvertrouwen wat essentieel is voor het verkrijgen en behouden van succes. Angst voor afwijzing en onwaardigheidsgevoelens kunnen leiden tot zelfsabotage, waardoor succes dat binnen handbereik ligt je toch ontglipt

 • kan diepgaande gevolgen hebben voor zelfliefde, oftewel het vermogen om jezelf te waarderen, te accepteren en lief te hebben

 • verlaagd zelfbeeld: als je als kind opgroeit zonder veilige hechting kun je gaan geloven dat je fundamenteel onwaardig of onbemind bent

 • zelfkritiek en zelfveroordeling: je ontwikkelt een interne criticus die buitengewoon streng en veroordelend is

 • moeilijkheden met zelfzorg: een gebrek aan zelfliefde kan leiden tot verwaarlozing van je eigen behoeften, waaronder fysieke gezondheid, emotioneel welzijn en persoonlijke ontwikkeling

 • angst voor afwijzing en verlating: de vrees om opnieuw afgewezen of verlaten te worden, kan je ervan weerhouden om intieme relaties aan te gaan of volledig te investeren in bestaande relaties.

Masterclass Vroegkinderlijk Trauma

In mijn gloednieuwe masterclass gaan we dieper in op de moeder- en vaderwond, evenals op de verschillende hechtingsstijlen. Ik laat je de impact zien van zowel de moeder- als de vaderwond op je leven en belicht het belangrijke verschil tussen beiden. Daarnaast bespreek ik de hechtingsstijlen van je ouders, zodat je begrijpt waarom je mogelijk een tekort ervaart op het gebied van zelfliefde, geluk, gezondheid, succes en welvaart.

Waarom deze masterclass?

 • ontdek de significante impact van moeder- en vaderwond op jouw leven

 • begrijp hoe hechtingstrauma jouw zelfbeeld, relaties en het potentieel voor succes beïnvloedt

 • verkrijg diepgaand inzicht in wat in jou zelfliefde, eigenwaarde, succes en rijkdomsbewustzijn blokkeert

 • leer de hechtingsstijlen van je ouders kennen en begrijp de invloed ervan op je huidige leven

Dit is jouw kans om de patronen van je verleden te doorbreken en een toekomst te creëren gevuld met rijkdom op elk gebied van je leven."

Dit is jouw kans om de patronen van je verleden te doorbreken en een toekomst te creëren gevuld met rijkdom op elk gebied van je leven."

Over Debbie

Ik begon in 2000 met ondernemen. Ik bouwde 4 succesvolle bedrijven op, waarvan ik er 2 verkocht, en studeerde af in Online Marketing & Communicatie. In de jaren 2016-2020 besloot ik andere ondernemers te gaan helpen met hun bedrijf en werd ik businesscoach. In die jaren leerde ik ondernemers met grote en kleine bedrijven hoe ze een succesvol en winstgevend bedrijf konden opbouwen.

Middenin deze succesvolle periode overleed heel plotseling mijn zus Karin. Dat veranderde mijn kijk op het leven drastisch. Ik besefte dat ware rijkdom van binnenuit komt en gaat over een RIJK LEVEN vol (zelf)liefde, welvaart, geluk, gezondheid, innerlijke rust en succes. Dat het er om gaat liefde en compassie in jezelf te vinden en te ontdekken wie jij in het diepst van je kern bent en wilt.

Om ondernemers goed en deskundig te kunnen begeleiden volgde ik opleidingen en studies op de volgende gebieden: Transformatiepsychologie, Mental Coaching, Shin-Do, Aura & Chakra Healing, Holistic Breathing, Ademcoaching, EFT, Access Bars, Klankschaal Healing, Innerlijk kind therapie, Familieopstellingen, Energetische geneeskunde, Medicijnwiel en numerologie, Mediumschap, Moederwond & hechting, Lichaamsgerichte Traumatherapie, Trauma & Dissociatie en Psychedellica Traumatherapie.

Als internationaal geregistreerd en gecertificeerd holistisch Traumatherapeut & Businesscoach heb ik mij gespecialiseerd in overgeërfd familietrauma.

Debbie_maart2024_4-625

Ervaringen deelnemers eerdere Masterclasses

masha

Masja Hazendonk

"Fantastisch webinar, echt een aanrader! Het heeft voor mij zoveel veranderd in de relatie met mijn moeder. Onbetaalbaar."

Tanja van Eijk

"Ik vind dit zo'n bijzondere masterclass, super, super dankbaar."

Anneke de Boer

Anneke de Boer

"Lieve Debbie, bedankt voor het delen van je kennis en ja ik heb veel te helen. Hoop dat met en bij jou te kunnen gaan doen!"

Esther de Coster

"Onwijs bedankt voor dit mooie en interessante webinar!"

Tonny Lundahl

Tonny Lundahl

"Jouw masterclass verschilt zoveel van andere masterclasses. Jij heelt en transformeert op meerdere lagen en met diverse disciplines. Hierdoor kom je helemaal bij de kern en kan iemands leven voorgoed veranderen. Daarnaast geef je heel duidelijk aan waar jezelf mee aan de gang kunt en daar waarbij een coach nodig is. Ook heb jij nog een gave en dat pakket bij elkaar maakt je uniek."

Joyce Reijnders

"Waaauw, deze masterclass is zoooo waardevol, het heeft me heel veel inzicht gegeven en iets veranderd in mijn energie."

Annemarie Boxtart

Annemiek Boxtart

"Werk harder aan jezelf dan aan je business, is mij geleerd. Hoe gaaf is het dan om door middel van je eigen karakterstructuur meer te weten te komen over jezelf en wat de valkuilen zijn waaraan je zou mogen werken. Ik zou de training aan iedereen aanbevelen die graag succesvol wil zijn, maar waarbij het nog niet stroomt."

Margaretha Margreet

Margaretha Margreet

"Ik raad deze masterclass aan omdat ieder mens anders is en waarom mensen zijn zoals ze zijn of denken dat ze zijn. De masterclass geeft zelfinzicht en verheldering….. en geeft de verandering die heel veel mensen zoeken, maar niet kunnen vinden."

Bianca BiBi Van der Hulst

Bianca BiBi Van der Hulst

"Waarom deze masterclass volgen? Omdat iedereen het verdient om te leven zonder (bewuste of onbewuste) angst, een liefdevol leven te leiden en al je kwaliteiten te benutten welke jou gelukkig maken."

Carolien de Rooi

"Dank je wel Debbie. Een prachtige verdieping voor mij en wat een inzichten."

Corrie van Houten

Corrie van Houten

"Het beluisteren van de masterclass roept telkens weer emoties op. Tranen geven ruimte om een beweging aan te gaan."

Catelijne van der Hart

"Ik vond het heel indrukwekkend…word me nu pas echt bewust van alles…heb het niet willen en kunnen 'zien'. Dank je wel hiervoor."

Barbro van der Ham

Barbro van der Ham

"Jouw masterclass laat zien dat we allemaal anders zijn en dat je als ondernemer dus niet 'copie-paste' kan doen van alle zelfhulpboeken etc., die je bijna opgedrongen worden. Ik heb altijd het gevoel gehad dat die niet voor mij waren, dat ik mijn eigen sausje erover wilde gooien. Dat ik het op mijn manier mag doen om datgene te bereiken wat ik wil. Jouw masterclass bevestigd dat! Ik raad hem zeker aan aan andere ondernemers die daarvoor open staan."

Marleen Thomassen

"Wat een enorme bak kennis en ervaring heb je! Super waardevol, deze masterclass."

Simone Wolfs

Simone Wolfs

"Deze masterclass geeft je de mogelijkheid sneller en dieper bij je pijnpunten te komen zodat het blijvend opgelost kan worden."

Margot Vermeer

"Ik heb ook tranen gelaten en voel de diepe pijn die geheeld mag worden. Je raakt precies wat er nu speelt bij mij."

Ingrid Jahn-van Binsbergen

Ingrid Jahn-van Binsbergen

"Ik heb al zoveel coachingtrajecten gevolgd voor heel veel geld. Nu voor het eerst na vele jaren voel ik een echte 'match'. Dank je wel Debbie."

Belle van Rijn

"Ontzettend bedankt voor de masterclass en je bijzondere energie!"

Lily Ruizendaal

Lily Ruizendaal

"Deze masterclass heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijzelf maar ook inzicht in op een andere manier kijken naar ondernemen. De masterclass is een hele goede stap om jezelf te verbeteren, maar ook de structuur van je bedrijf. Tevens groeit je zelfvertrouwen en verwijderen van angsten, belemmeringen en blokkades. Te weten welke karakterstructu(u)r(en) bij jou horen geeft ook duidelijk aan waar je het anders kan doen of jezelf kan verbeteren. Bovendien is de opbouw van de masterclass met zoveel liefde en zorg gedaan dat je er heel erg gelukkig van wordt. Ik kan het echt iedereen aanraden zowel startende als gevorderde ondernemers!"