fbpx

Reviews

Marieke Kruize
Marieke Kruize

"Ik had zo de wil om zelfliefde te ervaren en een mooi bedrijf op te zetten en niet meer in schaarste te leven maar het lukte maar niet. En ik was al bij diverse coaches geweest. En nu heb ik gevonden waarop ik volledig blokkeerde: zelfvertrouwen en zelfliefde en dat in XXL.
De dingen die mij in de wegzaten, controle willen houden en perfectionisme heb ik los kunnen laten. En nu voel ik me vrijer en zachter.

Iedere sessie was een enorm kado, met Debbie haar wijsheid, kennis en de veelvoud aan technieken die ze beheerst, maken dingen op heel diep niveau los. Debbie coacht zo uit liefde, is super deskundig en het is zo ongelofelijk bijzonder hoe ze tijdens elke retraitedag zo'n liefdesband weet op te bouwen met haar coachees. De combinatie van fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel versterkte elkaar enorm.

Doordat alle blokkades, angsten, schaarstemindset en gedachtepatronen diep werden ontworteld, geheeld en getransformeerd, kwam ook de weg vrij te liggen waar mijn diepe verlangens lagen in het ondernemerschap. We hebben dan ook een heel mooi businessconcept uitgedacht, waar ik zo intens blij van wordt.

Debbie is heel fijn, warm, ze is zakelijk menselijk en zacht en leerde me ook dat het oké was om waarde te hechten aan geld. Dit traject is een groot kado aan jezelf. Nog nooit zo meegemaakt. Ik heb zo mogen groeien en leren. Ik voel me een rijk mens."

Brenda van Wegen
Brenda van Wegen

"Ik wil je bedanken voor het afgelopen jaar. Je hebt mij enorm geholpen met mijn schaarstemindset kwijt te raken, iets wat ik bijna voor onmogelijk had gehouden. Het ging veel verder dan ik had gehoopt: mijn positieve mindset is een constante geworden. Super bedankt voor alle mooie coachingsessies en retraitedagen."

Ondernemen vanuit intuïtie en balans; iets dat helemaal past bij mij en mijn bedrijf!

Oude patronen doorbreken, diepe angsten loslaten, oude fysieke klachten loslaten, echt gaan staan voor mezelf en wat ik anderen kan bieden. Maar ook mijn eigen talenten nog veel meer inzetten om mezelf en anderen te kunnen inspireren en healen. Dat Debbie mij zelf nog meer transformeerde tot een persoon die alles uit zichzelf, het bedrijf en het leven haalde zorgde er ook voor dat ik mijn klanten nog meer waarde kon gaan bieden.
Doordat ik mijzelf nog meer laat zien, mijn talenten nog meer inzet realiseer ik een hogere omzet. En deze omzet kan ik weer inzetten om mezelf nog verder te ontwikkelen en te investeren in mijn klanten en mijn bedrijf. Om ook hen nog verder te laten groeien. Dat al deze persoonlijke en zakelijke groei ook doorwerkt naar mijn gezin is misschien nog wel het mooiste cadeautje dat ik mijn kinderen kan bieden. Een mama die naast het ondernemerschap de beste versie van zichzelf laat zien.
Zo dankbaar voor dit prachtige traject, kan ik dit iedereen die vanuit zijn hart wil ondernemen en daarbij zowel persoonlijk als zakelijk wil groeien heel erg aanraden!
Lieve Debbie, dank je wel, het was fantastisch!"

Bianca Ambrosius
Bianca Ambrosius

"Een jaar geleden ben ik bij Debbie in het coachingstraject gestapt omdat ik voelde dat ik nog veel meer uit mezelf en mijn bedrijf kon halen. Waar ik in 3 jaar een mooi goedlopend bedrijf had opgebouwd vanuit mijn eigen passie, wilde ik naar het volgende level hierin. Dat Debbie zoveel meer biedt dan samen met jou groeien naar het volgende level was de reden dat ik haar als mijn coach wilde. Ik wilde groeien op alle vlakken van mijn leven!

Schermafbeelding 2021-01-04 om 10.03.27
Erica Besselink

"Toen ik bij Debbie startte met het coachingstraject Voor een RIJK LEVEN, had ik een enorm gebrek aan eigenwaarde. Dat uitte zich in niet voor mijn succes durven te staan en lastig vinden om zichtbaar te zijn. Eerlijk gezegd, ik zat vol angsten en ik had ook enorm de angst van wat anderen van mij zouden vinden. Ik was negatief ingesteld en had geen vertrouwen. Ik maakte me kleiner ten opzichte van mijn bedrijf, klanten en anderen.

Maar nu, na het traject, vinden mensen mij veranderd. Ze vinden me stralen. Ik voel me zelfverzekerd en ik kan gewoon voor mijn succes staan en durf dit ook gewoon uit te spreken, zonder ook me weer grootser voor te doen.
Ik voel nu echt liefde voor mezelf en anderen. En wat ook belangrijk is, ik voel me ongelofelijk waardevol. Die gedachtes van 'wie ben ik nou?', "wie zit er nu op mij te wachten?', 'anderen zijn beter', zijn verdwenen. Ik voel mij innerlijk bevrijd."

Monique Ligthart-Hauwert
Monique Ligthart-Hauwert

"Ik volg Debbie al een tijdje. De manier waarop zij het spirituele op een aardse manier uitdraagt spreekt mij enorm aan (…..) En zo zijn we samen 6 maanden aan de slag gegaan met onder andere mijn schaarstemindset, mijn beperkende overtuigingen en belemmeringen, heb ik oude patronen doorbroken, angsten los gelaten en andere zaken die we tegenkwamen op energetisch niveau aangepakt. Elke 1 op 1 sessie was weer een waar cadeau.

Telkens werd er door Debbie ingespeeld op onderwerpen die mij tegenhielden om echt voluit te leven. En telkens ging Debbie vanuit een diepe, liefdevolle verbinding met mij aan de slag. Stelde ze mij kritische vragen, hield ze mij een spiegel voor en gaf ze inzichten en stof tot nadenken. Debbie beschikt over zoveel kennis en kunde waardoor zij de juiste methode inzet om datgene op te ruimen, te helen wat er op dat moment aangeraakt mag worden.

Naast de 6 1 op 1 coachingsessies heb ik ook 3 prachtige retraitedagen mogen volgen. En wat daar gebeurt is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Daar wordt door de energie van de groep, de oefeningen en de opbouw van de dagen zoveel losgemaakt, aangeraakt en geheeld. Dat is echt een waar geschenk.

De afgelopen 6 maanden hebben mij als mens heel veel gebracht. Ik voel meer innerlijke rust en vrijheid, ik geniet intens van mijn leven. Wat ook een positieve weerslag heeft op mijn gezin en mijn omgeving. Ik voel de energie, maar bovenal de liefde voor mezelf letterlijk weer stromen. Ik ben trots op de vrouw die ik nu ben. En daarmee ben ik een prachtig voorbeeld voor mijn kinderen.

Wanneer jij daadwerkelijk een Rijk Leven op alle deelgebieden van je leven wilt ervaren, dan kan ik Debbie van harte aanbevelen. Zij weet met haar haarscherpe intuïtie en liefde voor het leven, de mensen en haar werk dé transformatie in te zetten die voor jou op dit moment nodig is.
Lieve Debbie, dank je wel voor de onbeschrijfelijke 6 maanden!"

Schermafbeelding 2021-01-04 om 10.04.41
Jana Schmidtchen

"Allereerst wil ik zeggen dat ik het coachingstraject ongelofelijk mooi vond. Vooraf had ik niet gedacht dat het zo prachtig zou zijn. Ik had mij aangemeld voor het coachingstraject om meer omzet en winst te creëren met mijn bedrijf. Dat is helemaal gelukt, want ik heb het kunnen verdubbelen.
Maar dit coachingstraject heeft mij zoveel meer gegeven. Ik heb geen angsten en (financiële) zorgen meer over de toekomst. 

Na 2 sessies was heel mijn schaarstemindset weg, en ben ik vanaf dat moment in een spiritueel rijkdomsbewustzijn gekomen. Mijn leven is zo rijk geworden op het gebied van liefde, vertrouwen, rust, spiritualiteit en winst. Ik ben in volledige liefde, het is geen wilskracht meer.

Debbie heeft een heel bijzondere gave: ze heeft mij in haar sessies meerdere keren laten reizen in andere dimensies en ik heb daar prachtige dingen mogen ervaren. Haar combinatie van business ervaring, spiritualiteit en healing is uitzonderlijk.
Ook waren de retraitedagen prachtig en zo liefdevol en in een energie van licht op een zeer mooie, luxe locatie. Het was allemaal geweldig."

Michel van Loon
Michel van Loon

"Het was fantastisch om met jou te mogen werken Debbie Bernasco 🔥 Het was het begin van heel veel moois, wat steeds mooier wordt.
Als ik NU weer met een businesscoach zou gaan werken, kies ik wederom voor jou. In bijgaande video vertel ik waarom ik het zo fantastisch was om met je te werken."

Marielle de Groot
Mariëlle de Groot

"Aardverschuivend mooi! Wat een prachtig inhoudelijk coachingstraject.
Een prachtige reis, dit is coaching op zo'n ander niveau. En zonder trucjes.
Ik ben een totaal ander mens en hierdoor is mijn leven ook helemaal veranderd.
Ik leef en onderneem vanuit rust, vertrouwen en rijkdomsbewustzijn."

Debora
Deborah

"Als miljonairsvrouw heb ik niet te klagen over geld, maar ik voelde me allesbehalve rijk. Ik had nergens zin. Ik was doelloos, voelde me leeg en ik was mezelf en mijn creativiteit helemaal kwijt. Ook maakte ik me klein. Het coachingstraject was zo'n openbaring. Ik had nooit durven dromen dat het mij zo'n liefde, bevrijding, verlichting en dankbaarheid zou geven.

Eerlijk, ik besefte helemaal niet dat ik geen zelfliefde voelde en dat ik me aanpaste aan de geconditioneerde maatschappij. Waarom doen we de dingen die we doen? Dat ligt veel dieper dan we denken. We hebben allemaal karma, een familiegeschiedenis en diepgewortelde patronen die tot uiting komen in ons leven. En ik had een familiegeschiedenis van onderdrukking. Dit hebben we ontworteld, getransformeerd en geheeld.

Dit bijzonder mooie coachingstraject Voor een RIJK LEVEN is zó verdiepend. Het was voor mij een terugkeer naar liefde, vertrouwen en naar dieper geluk. Doordat ik nu voor mezelf kies, is de relatie met mijn man en kinderen door dit coachingstraject zo verbindend mooi geworden.

Alles in het coachingstraject werkt heel versterkend. Debbie haar coaching, haar technieken, haar gave en de retraitedagen. En ze is heel warm en toegankelijk."

2021-05 Karen Ypenburg
Karen Ypenburg

"Ik heb zoveel geprobeerd wat betreft coaching voordat ik bij Debbie kwam, maar het lukte mij echter niet om blijvend uit mijn hoofd te komen en verbinding met mijn lijf en hart te maken. Ik stapte in om mijn bedrijf succesvol te maken, maar ik had last van een schaarstemindset en dan wordt het lastig om volledig te kiezen voor je bedrijf.

Nu heb ik helemaal geen schaarstemindset meer en onderneem ik echt vanuit rust, vertrouwen en flow. Ik heb een oud businessconcept losgelaten en we hebben samen gewerkt aan een mooi, nieuw businessconcept dat nu beter bij me past.

Het coachingstraject is een prachtig traject qua persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Het coachingstraject geeft je zoveel meer dan alleen het ondernemerschap. Verder had ik een 'autoriteit issue' door een gevoel van onderdrukking in het familiesysteem en dat had impact
op mijn leven en ondernemerschap. Dat 'issue' is nu volledig weg.

Ik ben Debbie super dankbaar voor alles wat ik van haar heb mogen leren en voor alle inzichten in mezelf. De coaching, de retraitedagen, de mensen die deelnemen; alles bij elkaar zo ongelofelijk bijzonder."

Mascha Veldman
Mascha Veldman

"Ik heb zoveel van je geleerd en met zoveel liefde. Wat ik ook weer zal delen. Hoe fijn om zonder angst en onzekerheid te leven en vol vertrouwen en nieuwsgierigheid in het leven te staan. Het was bijzonder, intens en levensveranderend voor mij en ben dankbaar dat ik dit met jullie mee mocht maken."

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco