fbpx
Trauma summit

Online

TRAUMA SUMMIT

23 t/m 29 oktober 2023 GRATIS

Online

TRAUMA SUMMIT

23 t/m 29 oktober 2023
GRATIS

anker goud

Ontdek wat trauma écht is: de online Trauma Summit 2023

Voel jij als ondernemer (en niet-ondernemer) de impact van trauma, maar raak je verdwaald in de overvloed aan informatie? Of wil je simpelweg de diepte van trauma echt doorgronden? Deze online summit is speciaal voor jou.

In de hedendaagse online media wemelt het van meningen over trauma. Ervaringsdeskundigen, therapeuten en enthousiastelingen delen hun kijk. Maar hoe scheid je nu het kaf van het koren? Vooral nu trauma soms meer op een trend lijkt dan op een serieus onderwerp van gesprek.

Hoewel trauma de laatste tijd bijna een trend lijkt te zijn, is het gelukkig geen taboe meer. Iedereen ervaart in mindere of meerdere mate een vorm van trauma in zijn of haar leven. En hoewel trauma's niet altijd groots en meeslepend hoeven te zijn, kunnen ze - groot of klein - een enorme impact hebben op je leven en je business.

Wat leer je?

Deze Trauma Summit presenteert een serie podcastinterviews met échte professionals die naam hebben gemaakt in het veld van traumatherapie. Deze experts hebben een rijke, professionele achtergrond en jarenlange ervaring met trauma. 

  • Wat trauma nu écht is en hoe je ermee aan de slag kunt.

  • De verschillende soorten trauma's die er zijn.

  • Waarom het zenuwstelsel en het lichaam altijd betrokken moeten worden bij trauma.

  • De geheimen van delenwerk en de realiteit van dissociatie.

  • De dieptes van traumaresponsen en waarom we ze ervaren.

  • Het gebruik van plantmedicijnen in relatie tot trauma

Of je nu ondernemer bent of niet, de inzichten die je hier opdoet zijn universeel en verrijkend. Dus, voel je vrij om je aan te melden en leer van de besten.

Van 23 t/m 29 oktober ontvang je dagelijks een mail met een link naar een podcastinterview.

Niemand is zonder 1080x1080 Wit

Maak kennis met de geïnterviewde experts

debbie-bernasco-circle

Debbie Bernasco

Als Internationaal geregistreerd en erkend Holistisch Traumatherapeut en Businesscoach (en opgegroeid in een gezin met een verborgen gezinstrauma), kent Debbie de impact van generationeel en vroegkinderlijk trauma op iemands leven en business. Gedurende haar carrière heeft zij diverse ondernemingen opgezet en later weer verkocht. 

Toen zij andere ondernemers begeleidde naar een winstgevend bedrijf, zag ze dat velen worstelden met diepgewortelde angsten, overtuigingen en een schaarstemindset. Steeds kwam het terug op gevoelens van 'ik ben het niet waard' en 'ik ben niet goed genoeg'. Dit ging verder dan enkel het ondernemerschap en raakt thema's als liefde, geluk, gezondheid, succes en welvaart. Uit haar studies concludeerde ze dat het verlangde leven, dat ondernemers zichzelf toewensen, vaak geblokkeerd wordt door overgeërfd trauma en vroegkinderlijk trauma. Haar credo: Ongeacht wat jij of je (voor)ouders hebben meegemaakt, je kunt altijd een rijk leven vol liefde, geluk, gezondheid, succes en welvaart opbouwen.
Debbie kijkt niet naar de symptomen, waarom dingen uitblijven in iemands leven. Maar naar de oorzaak en dat ontwortelt zij samen met de cliënt.

Samantha (1)

Samantha Kee

Vanuit haar eigen traumatische ervaringen begrijpt Samantha Kee de reis van trauma en herstel van binnenuit. Dit maakt haar tot een diep invoelende traumatherapeut en gepassioneerde drijvende kracht achter Centrum Puur. Haar grote wens, echt iets kunnen betekenen voor mensen in het diepste donker is uitgegroeid tot een missie: LICHT schijnen op trauma.

In de door haar ontwikkelde opleidingen met een holistisch en informeel karakter, inspireert ze professionals en brengt ze niet alleen haar expertise in vroegkinderlijk trauma en het werken met delen over maar brengt ze bovenal professionals weer in verbinding met zichzelf, liefdevol maar toch ook doortastend.

Karien

Karien de Jonge

Karien is een gepassioneerde kinderpsychologe die de laatste jaren in een stroomversnelling is geraakt wat betreft de ontwikkeling in en fascinatie voor de volgende vakgebieden: lichaamsgericht trauma werk, Human Design, psychedelica en (personeels)management.

Het gaat haar om grenzen in het werkveld te verleggen zodat meer diversiteit in therapievormen kan worden gecreëerd. Zij vindt het van groot belang dat hierbij de grenzen van wat mogelijk is worden opgezocht. Dit voelt voor haar als een morele verplichting die gevoed wordt door professionele en persoonlijke ervaringen.
Van 1995 tot heden is Karien werkzaam in de psychiatrie als zowel behandelaar (GZ-psycholoog) als manager bij Reinier van Arkel, de Viersprong en GGZ Breburg. Sinds 2000 is zij gestart met initiatief Buitengewoon Andere Zorg,

Pauline (1)

Pauline Trum

Als psychotherapeut en opleider weet Pauline hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen en bij te scholen. Ze vindt dat ze dit verplicht is aan haarzelf én de clienten en studenten die ze begeleidt. In haar praktijk begeleidt Pauline cliënten met trauma gerelateerde en PTSS klachten.

Alle therapiesessies zijn maatwerk. Dus oplossingen die voor iemand anders werken hoeven voor een ander niet de juiste te zijn. Daarom is het zo belangrijk om in een therapeutische sessie een oplossing te vinden waar de cliënt zich in kan vinden. Het moet ook een oplossing zijn die realistisch en haalbaar is. Haar kennis vanuit de praktijk, de opleiding en studies die ze heeft gevolgd, deelt zij met veel plezier met haar studenten van de opleiding Trauma coach. Haar werk omvat het beste van twee werelden.

Melanie (1)

Melanie Hendriks

Melanie Hendriks heeft sinds 2010 een eigen praktijk in de acupunctuur en Chinese geneeskunde voor vrouwen. Hierdoor kwam het inzicht dat veel gynaecologische en andere vrouwenklachten verband houden met trauma en onverwerkte emoties. 

Zij heeft zich speciaal verdiept in hoe dit met acupunctuur behandeld kan worden. Hierdoor ontdekte ze de spirituele betekenis van de meridianen en acupunctuurpunten, waarmee zelfs voorouderlijke trauma’s en thema’s kunnen worden geheeld. Op dit moment volgt zij daarnaast een opleiding bij Maarten Oversier over overerfde trauma’s en is zij een opleiding aan het voorbereiden voor traumacoaches om ze te leren hoe ze de kennis van de Chinese geneeskunde kunnen toepassen in hun werk.

Mariska

Mariska van Dam

Als ervaringsdeskundige, opgeleide traumatherapeut en door jarenlang getraind te zijn in het werken met het vrouwelijke lichaam, heeft Mariska veel kennis en vooral ervaring opgedaan om heling van seksueel trauma voor vrouwen mogelijk te maken. 

Door deze combinatie heeft zij haar eigen werkwijze ontwikkeld. Een ‘methode’ waarbij er veel aandacht en respect is voor de gezonde delen én alle trauma- en overlevingsdelen in ons die het heel spannend vinden, die bang zijn, zich schamen misschien wel boos zijn of ons laten ‘uitchecken’, ook wel dissociëren genoemd. Als we die delen leren kennen, daar aandacht aan schenken en zorg voor dragen, ontstaat er ruimte om met het fysieke lichaam te gaan werken. Dit zorgt ervoor dat je lichaam kan ontdooien en trauma kan helen. Waarbij veiligheid, vertrouwen en vertraging tot verzachting leidt en verbinding met jezelf, je lichaam en met anderen.

Meld je hieronder aan

dit veld niet invullen s.v.p.
dit veld niet invullen s.v.p.