fbpx

Coachingstrajecten voor ondernemers

 • Coachingstraject Voor een RIJK LEVEN: 6 maandentraject waarin innerlijk werk centraal staat. Dit traject kan worden verlengd met 6 maanden.
 • Coachingstraject Voor een RIJK LEVEN - business: 9 maandentraject waarin innerlijk werk en business worden gecombineerd.

Coachingstrajecten

 • Coachingstraject Voor een RIJK LEVEN:
  6 maandentraject waarin innerlijk werk centraal staat. Dit traject kan worden verlengd met 6 maanden.
 • Coachingstraject Voor een RIJK LEVEN - business:
  9 maandentraject waarin innerlijk werk en business worden gecombineerd.
Lotus goud-small

Ik ben ervan overtuigd dat iedere goede methode van binnen naar buiten werkt en niet andersom. Alles staat met elkaar in verbinding en heeft effect op elkaar: fysiek, emotioneel, mentaal, intellectueel, spiritueel en financieel niveau. Daarom is mijn coaching allesomvattend en benadruk ik niet slechts 1 aspect, maar vele lagen van een mensenleven (en zelfs daar voorbij). Met mijn coaching ontwortel ik alle blokkades, belemmerende overtuigingen, angsten en schaarstemindset, zodat je daadwerkelijk kunt doorbreken met je ondernemerschap, maar ook dat je rijkdom gaat ervaren op alle deelgebieden van je leven. 

Dat wij het leven niet leiden of dat ons verlangde succes in het ondernemerschap keer op keer wordt uitgesteld, ligt zoveel dieper dan we denken. Het gaat vaak om onverwerkte trauma’s uit onze familiegeschiedenis. Deze werken door in de volgende generaties en deze vermengen zich met onze emoties, reacties, keuzes en gedrag.

Welke trauma’s hebben in het leven van je voorouders plaatsgevonden die grote invloed hebben op jouw huidige leven, en die je belemmeren om het leven te leiden wat je graag wenst?

Coachingstraject Voor een RIJK LEVEN van 6 maanden:

 • We ontwortelen jouw angsten, schaarstedenken en (overerfde) trauma’s

 • We brengen lichaam, geest en ziel op één lijn

 • Ga je innerlijke vrijheid ervaren zoals je het nooit eerder gevoeld hebt

 • Maak je de weg vrij voor werkelijk succes, liefde en geluk

In deze 6 maanden staan jouw trauma’s uit je huidige leven centraal. Ze zijn vaak ontstaan in de familielijn, en dus niet bij jou begonnen. We doen veel traumawerk op je angsten, belemmerende overtuigingen en schaarstemindset. Hier werken we aan de eerste laag en de trauma’s die aan de oppervlakte liggen.

Je kunt dit traject vervolgen met 6 maanden. In dit traject gaan we een niveau dieper, we werken aan de tweede laag. Hier liggen voorerfelijke familietrauma’s, familiepatronen aan te grondslag, die vaak diep verhuld liggen. We gaan ze zichtbaar maken en elimineren zodat ze jou en de generatie na jou niet meer kunnen belemmeren. Denk hierbij aan ziektes, stress, angsten, depressies en faillissementen.

coachingstraject

Onze onverwerkte trauma’s liggen te wachten om gezien te worden, zodat we de trauma’s kunnen aanvaarden en helen. De weg wordt vrijgemaakt naar een rijk leven. Geen schaarste, maar rijkdomsbewustzijn.”

Onze onverwerkte trauma’s liggen te wachten om gezien te worden, zodat we de trauma’s kunnen aanvaarden en helen. De weg wordt vrijgemaakt naar een rijk leven. Geen schaarste, maar rijkdomsbewustzijn.”

Coachingstraject Voor een RIJK LEVEN - business van 9 maanden:

Mijn coachingstraject van 9 maanden is een combinatie van innerlijk werk en business. Dat betekent de inhoud van het  coachingstraject van 6 maanden uitgebreid met business. Naast het traumawerk op je angsten, belemmerende overtuigingen en schaarstemindset, gaan we samen ook aan een strategie werken om van jouw bedrijf een mooi, succesvol bedrijf te maken. 

favicon

Plantmedicijnen

Tijdens het coachingstraject werk ik graag met plantmedicijnen. Dat doe ik alleen als jij dat ook wilt. Ik werk met verschillende doseringen, afgepast op het doel. Plantmedicijnen geven je de mogelijkheid om vanuit verbinding met liefde en veiligheid deuren te openen die voorheen gesloten bleven. Ze helpen je contact te maken met delen van jezelf waar je eerder niet bij kon. Hierdoor kunnen we samen op een diep level aan je belemmeringen, overtuigingen en trauma’s werken.

Ik werk met plantmedicijnen vanuit een therapeutische setting. Hiervoor heb ik de opleiding Psychedelica Trauma Therapie gevolgd.

Lees de verhalen van ondernemers over hun ervaringen met
mijn coachingstraject Voor een RIJK LEVEN:

Karine de Koning
Karine de Koning

"Als de deur van haar kantoor openging, stapte ik door de poort naar de hemel. Ik ben zoveel van Debbie gaan houden, ze geeft zoveel liefde. Dit coachingstraject is het zo meer dan waard. Ik had niet gedacht dat er zoveel los zou komen en geheeld zou worden.

Ik ben verlost van oude patronen en de moederwond. Ik voel zoveel meer liefde en rijkdomsbewustzijn. Ik ervaar geen schaarste meer. Debbie heeft de beste dingen van mij naar boven gehaald. Zij heeft zoveel kennis, wijsheid, ervaring en technieken die zij gebruikt. En dan die retraitdagen. Ze waren zo verlossend, bevrijdend en er was zoveel liefde, je wordt door Debbie en de groep gedragen. Het is een mooi proces van samen. Ik voel me dankbaar."

Maureen-Mulder
Maureen Mulder

"Ik heb de afgelopen jaren aan heel veel trainingen en coachingstrajecten deelgenomen en van alles wat ik in het verleden heb gevolgd, is het coachingstraject bij Debbie 'by far' het beste dat ik heb gevolgd. Ik heb zoveel inzichten gekregen, ik heb zoveel progressie gemaakt en ik heb zoveel over mijzelf geleerd".

judith
Judith Ettema

"Een schaarstemindset, burn-out en angsten hielden mij volledig in de greep. Ik zocht wanhopig naar hulp. Het leek alsof niets mij kon helpen en mijn angsten werden alleen maar groter. Ik verloor het vertrouwen in mezelf en durfde zelfs het huis niet meer uit. Maar vandaag de dag is alles anders.

Dankzij het coachingstraject van Debbie kan ik weer op mezelf vertrouwen, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Een gevoel van vrijheid en rust heeft zich meester gemaakt van mijn leven. Ik heb weer die kostbare verbinding met mezelf kunnen herstellen. De negatieve gedachten die me ooit naar beneden haalden, kan ik nu loslaten. Het gevoel van afgescheidenheid en dissociatie is verdwenen. Dit was echt de beste investering die ik ooit heb gedaan!

Debbie, je hebt me verwelkomd met warmte en liefde. Je bent authentiek en oprecht, zonder enige rol. Je hebt me werkelijk gezien, dat heb ik in geen enkele therapie ervaren en dat betekende alles voor me. Jouw ongelooflijke deskundigheid hebben me enorm geholpen. En de retraitedagen waren zo helend, verbindend en buitengewoon mooi."

Suzanne
Suzanne de Wit

"Dit coachingstraject is zoveel groter en omvattender dan dat je het kan benoemen. Debbie opent echt deuren. Ze is inspirerend, warm, liefdevol en een fijn mens. En zo coacht zij ook.
Het is echt heel bijzonder wat haar kwaliteiten en gaves zijn en hoe je dat vormt en veranderd en wat voor mooi effect dat heeft op mijn leven. Het heeft me 80% meer bewust gemaakt.

Ik voel nu meer compassie voor mijn verleden. En ik ben zo bij mijn ware zelf gekomen. Ik voel ook zoveel zelfliefde en ik ben nu echt gelukkig met mezelf. En ik voel nu ook wat ik de
wereld te bieden heb. Er is zoveel meer vertrouwen en liefde naar mezelf en anderen.

En ook de retraitedagen zijn zo bijzonder om mee te maken met gelijkgestemden."

Portret-2-v2-1300x867
Lianne Kortenoeven

"Toen ik begon aan het coachingstraject met Debbie, was mijn leven gevuld met zwaarte. Ik voelde me overvraagd en het leven leek ondraaglijk zwaar. Angsten, met name de angst voor zichtbaarheid en een diepgewortelde schaarstemindset overheersten mijn dagelijks bestaan. Daarnaast worstelde ik met belemmerende gedachten zoals 'Wie zit er op mij te wachten?' en 'Ben ik wel goed genoeg?'

Debbie's traject heeft een ongekende verandering teweeggebracht. Niet alleen heb ik mijn schaarstemindset achter me gelaten, maar ik voel me ook volledig bevrijd van mijn trauma's. Waar ik me voorheen verloor in mijn dienstbaarheid en de behoefte om de redder te zijn, heb ik nu een duidelijk begrip van wie ik ben en wat ik te bieden heb. Ik sta stevig in mijn schoenen, vrij van twijfels over mijn eigenwaarde of de vraag of anderen op mij zitten te wachten.
Wat Debbie als coach en therapeut onderscheidt, is haar vermogen om een omgeving van veiligheid en warmte te creëren. Haar ondersteunende, oordeelvrije benadering en liefdevolle aanwezigheid hebben het mij mogelijk gemaakt om volledig mezelf te zijn en te groeien. Dankzij Debbie heb ik mezelf gevonden en durf ik te staan voor wie ik ben en wat ik te brengen heb.
Dit traject is meer dan een coachingstraject geweest; het is een transformatieve reis geweest die mij heeft geholpen mijn ware zelf te vinden en te omarmen."

Ongeacht wat je hebt meegemaakt,
je kunt altijd een RIJK LEVEN creëren

Ongeacht wat je hebt meegemaakt, je kunt altijd een RIJK LEVEN creëren

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco