fbpx

Jouw karakterprofiel bepaalt je succes!

Op alle vlakken van je leven.

5 maart 09.00 uur en 6 maart 20:00 uur

Ik heb deze Masterclass inmiddels al voor vele duizenden ondernemers gegeven. En elke keer hoor ik "zo waardevol", "zo uniek". Omdat ik graag de laatste kennis deel en actueel wil blijven, heb ik de Masterclass vernieuwd en uitgebreid.

Wat houdt jou in deze tijd tegen om:
• een succesvol en gelukkig (ondernemers)leven op te bouwen?
• vertrouwen te hebben in jezelf, in je kennis, in je bedrijf?
• gelukkig te zijn en zelfliefde te voelen?
• rijkdomsbewustzijn te voelen en te ervaren?

Er zijn 5 verschillende karakterprofielen. Met mijn Masterclass krijg je inzicht in jouw karakterprofiel en helder waar de kern van jouw 'probleem' nu werkelijk zit, zodat je je blokkades kunt ontwortelen, transformeren en kunt oplossen om een succesvol en gelukkig (ondernemers)leven op te bouwen.

Masterclass is gratis (en er is geen upsell). Heel uniek in NL - heel waardevol - heel helpend - heel shiftend.

Dit is geen doorsnee Masterclass, maar kennis gebaseerd op wetenschappelijke informatie, eenvoudig gemaakt voor jou.

Vele duizenden ondernemers hebben deze masterclass al gevolgd.

 

bg

Jouw karakterprofiel bepaalt je succes!

Op alle vlakken van je leven.

5 maart 09.00 uur en 6 maart 20:00 uur

Ik heb deze Masterclass inmiddels al voor vele duizenden ondernemers gegeven. En elke keer hoor ik "zo waardevol", "zo uniek".
Ik heb de Masterclass vernieuwd en uitgebreid.

Wat houdt jou in deze tijd tegen om:
• een succesvol en gelukkig (ondernemers)leven op te bouwen?
• vertrouwen te hebben in jezelf, in je kennis, in je bedrijf?
• gelukkig te zijn en zelfliefde te voelen?
• rijkdomsbewustzijn te voelen en te ervaren?

Er zijn 5 verschillende karakterprofielen. Met mijn Masterclass krijg je inzicht in jouw karakterprofiel en helder waar de kern van jouw 'probleem' nu werkelijk zit, zodat je je blokkades kunt ontwortelen, transformeren en kunt oplossen om een succesvol en gelukkig (ondernemers)leven op te bouwen.

Masterclass is gratis (en er is geen upsell). Heel uniek in NL - heel waardevol - heel helpend - heel shiftend.

Je wilt zó ontzettend graag. Jouw hunkering om een mooi succesvol leven en bedrijf op te bouwen brándt echt in jou. Je bent vastberaden en toch… het succes waar je zo naar verlangt wordt keer op keer uitgesteld. Dat raakt je.

Wat houdt jou toch (steeds) tegen?

Je wéét dat je het in je hebt. Je hebt de kennis in huis. Maar op een diepere laag wordt er steeds aan de rem getrokken. Iets houdt jou voortdurend tegen. Dat is hopeloos frustrerend.

Weet dat als je telkens vastloopt in hetzelfde, er vaak een diepgeworteld patroon aan ten grondslag ligt dat jou probeert te beschermen. Op een heel onbewust niveau heb je dit mechanisme ontwikkeld. Het heeft heel lang voor je gewerkt, maar het dient jou allang niet meer. Sterker nog, het houdt je juist tegen om een RIJK LEVEN op te bouwen: een mooi (ondernemers)leven waarin je onbevangen kunt genieten van elke dag. Van kleine en grote momenten. Een leven vol liefde, innerlijke rijkdom, vertrouwen, zingeving, geluk, succes, vrijheid en welvaart.

Want is dat niet waar je diep vanbinnen naar hunkert?

Succes in je (werk)leven wordt bepaald door je gedrag. En hoe groot jouw verlangen ook is om een mooi vervuld leven te leiden, je loopt blijkbaar tegen een onzichtbare muur aan waardoor je (te) weinig vooruitgaat en succes, welvaart, vertrouwen en innerlijke rijkdom uitblijven.

karakterschetsen

Iedereen kan liefde, geluk, gezondheid, vertrouwen, vrijheid en welvaart hebben, ondanks wat je hebt meegemaakt in je leven: You can have it all"

Welk karakterprofiel zou jij nou hebben?

Ik hoor het je vragen...

De blokkades, angsten, belemmeringen en overtuigingen die jou weerhouden om een mooi rijk leven te leven op het gebied van liefde, geld, succes en innerlijke rijkdom, waar komen die vandaan? Waar ligt de oorzaak?

Ik wil je graag helpen inzicht te krijgen in jouw karakterprofiel en hoe zich dat uit in je leven en in je business.

Met mijn Masterclass 'Jouw karakterprofiel bepaalt je succes' krijg je helder waar de kern van jouw 'probleem' nu werkelijk zit, zodat je je blokkades kunt ontwortelen, transformeren en kunt oplossen

Ik snap je verlangen… je verlangen naar vooruitgang, naar een oplossing in deze coronatijd, naar een succesvol bedrijf en leven waarin je liefde, geluk en vrijheid ervaart. Een leven vol betekenis.

Dus zorg dat je jezelf leert begrijpen, de reden achterhaalt waarom je niet doorbreekt met je business, waarom je geen of onvoldoende vertrouwen hebt, waarom je geen kansen en mogelijkheden ziet. Doorzie je karakterprofiel en vind een nieuwe weg die leidt naar het leven dat je graag wilt.

jouw karakterprofiel bepaald jouw succes

Wat leer je?

  • Welke karakterstructuur jij hebt en waarom dit zo belangrijk is

  • Wat de reden is dat je niet doorbreekt in je business of je niet kunt aanpassen aan de nieuwe ontwikkelingen

  • Waar een schaarstemindset en een angst voor tekort vandaan komen

  • De kern van jouw grootste probleem te begrijpen en

  • Hoe je die blokkade kunt transformeren zodat je weer vooruit kunt, de regie neemt en in actie komt

  • Jouw volgende stap naar een succesvol en vervuld leven

"Het is niet de marketing dat jou succes brengt

debbie bernasco

Wie ben ik?

Ik begon in 2000 met ondernemen. Ik bouwde 4 succesvolle bedrijven op, waarvan ik er 2 verkocht, en studeerde af in Online Marketing & Communicatie.

In de jaren 2016-2020 besloot ik andere ondernemers te gaan helpen met hun bedrijf en werd ik businesscoach. In die jaren leerde ik ondernemers met grote en kleine bedrijven hoe ze een succesvol en winstgevend bedrijf konden opbouwen.

Middenin deze succesvolle periode overleed heel plotseling mijn zus Karin.

Dat veranderde mijn kijk op het leven drastisch. Ik besefte dat ware rijkdom van binnenuit komt en gaat over een RIJK LEVEN vol (zelf)liefde, welvaart, geluk, gezondheid, innerlijke rust en succes. Dat het er om gaat liefde en compassie in jezelf te vinden en te ontdekken wie jij in het diepst van je kern bent en wilt.

Om ondernemers goed en deskundig te kunnen begeleiden volgde ik opleidingen en studies op de volgende gebieden: Transformatiepsychologie, Mental Coaching, Shin-Do, Aura & Chakra Healing, Holistic Breathing, Ademcoaching, EFT, EMDR, Access Bars, Klankschaal Healing, Innerlijk kind therapie, Familieopstellingen, Energetische geneeskunde, Mediumschap, Moederwond & hechting, Lichaamsgerichte Traumatherapie, Trauma & Dissociatie en Psychedellica Traumatherapie.

Als internationaal geregistreerd en gecertificeerd holistisch Traumatherapeut & Businesscoach heb ik mij gespecialiseerd in overgeërfd familietrauma.

Reacties op mijn Masterclass

eefke

Eefke Fermin

"Dank je wel Debbie, dit was ECHT een waardevolle masterclass, echt iets aan gehad! Dank je wel, ik voel de liefde door het beeld stromen."

Tonny Lundahl

Tonny Lundahl

"Jouw masterclass verschilt zoveel van andere masterclasses. Jij heelt en transformeert op meerdere lagen en met diverse disciplines. Hierdoor kom je helemaal bij de kern en kan iemands leven voorgoed veranderen. Daarnaast geef je heel duidelijk aan waar jezelf mee aan de gang kunt en daar waarbij een coach nodig is. Ook heb jij nog een gave en dat pakket bij elkaar maakt je uniek."

Barbro van der Ham

Barbro van der Ham

"Jouw masterclass laat zien dat we allemaal anders zijn en dat je als ondernemer dus niet 'copie-paste' kan doen van alle zelfhulpboeken etc., die je bijna opgedrongen worden. Ik heb altijd het gevoel gehad dat die niet voor mij waren, dat ik mijn eigen sausje erover wilde gooien. Dat ik het op mijn manier mag doen om datgene te bereiken wat ik wil. Jouw masterclass bevestigd dat! Ik raad hem zeker aan aan andere ondernemers die daarvoor open staan."

Annemarie Boxtart

Annemiek Boxtart

"Werk harder aan jezelf dan aan je business, is mij geleerd. Hoe gaaf is het dan om door middel van je eigen karakterstructuur meer te weten te komen over jezelf en wat de valkuilen zijn waaraan je zou mogen werken. Ik zou de training aan iedereen aanbevelen die graag succesvol wil zijn, maar waarbij het nog niet stroomt."

Lily Ruizendaal

Lily Ruizendaal

"Deze masterclass heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijzelf maar ook inzicht in op een andere manier kijken naar ondernemen. De masterclass is een hele goede stap om jezelf te verbeteren, maar ook de structuur van je bedrijf. Tevens groeit je zelfvertrouwen en verwijderen van angsten, belemmeringen en blokkades. Te weten welke karakterstructu(u)r(en) bij jou horen geeft ook duidelijk aan waar je het anders kan doen of jezelf kan verbeteren. Bovendien is de opbouw van de masterclass met zoveel liefde en zorg gedaan dat je er heel erg gelukkig van wordt. Ik kan het echt iedereen aanraden zowel startende als gevorderde ondernemers!"

Margaretha Margreet

Margaretha Margreet

"Ik raad deze masterclass aan omdat ieder mens anders is en waarom mensen zijn zoals ze zijn of denken dat ze zijn. De masterclass geeft zelfinzicht en verheldering….. en geeft de verandering die heel veel mensen zoeken, maar niet kunnen vinden."

Simone Wolfs

Simone Wolfs

"Deze masterclass geeft je de mogelijkheid sneller en dieper bij je pijnpunten te komen zodat het blijvend opgelost kan worden."

Bianca BiBi Van der Hulst

Bianca BiBi Van der Hulst

"Waarom deze masterclass volgen? Omdat iedereen het verdient om te leven zonder (bewuste of onbewuste) angst, een liefdevol leven te leiden en al je kwaliteiten te benutten welke jou gelukkig maken."

Ingrid Jahn-van Binsbergen

Ingrid Jahn-van Binsbergen

"Ik heb al zoveel coachingtrajecten gevolgd voor heel veel geld. Nu voor het eerst na vele jaren voel ik een echte 'match'. Dank je wel Debbie."

Marie-Josee

Marie-Josee Ten Have

"Vanuit het diepst van mijn hart bedankt, Debbie"

Nadine Hermans

"Dankjewel, het is allemaal zo herkenbaar! Ik vind het zo ongelofelijk wat ik allemaal gehoord heb, heel veel aha-momenten gehad, kippenvel en tranen."

Raquel Neugebauer

"Nog nooit zo geboeid een masterclass gehad. De tijd vloog voorbij, zoveel inzichten. Voel in alles dat het vanuit een enorme liefde en kracht is neergezet. Jij leeft wat je deelt."