fbpx

Een Veelgestelde Vraag: Waarom wordt een verborgen gezinstrauma vaak doorgegeven aan de volgende generatie?

.
In deze video beantwoord ik weer een veelgestelde vraag over intergenerationeel trauma.

Vaak spreek ik over een schaarstemindset, ziekten of een vroeggeboorte die je vaak terugziet in de volgende generatie, als het trauma niet geheeld en getransformeerd wordt. Ik krijg vaak de vraag waarom een verborgen gezinstrauma vaak van de ene op de andere generatie overgaat. Waarom verandert iemand van slachtoffer in dader? Het is complex, maar ik probeer het je in deze video uit te leggen.

Ik wil je alvast laten weten dat het bij een verborgen gezinstrauma vaak gaat over seksueel misbruik, fysiek of emotioneel geweld, of over een emotioneel niet beschikbare moeder of vader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco