Laat los wat jij los laat

.

Van de week deelde ik op social media een post over ‘Laat los wat jou los laat’.

We worden bijvoorbeeld losgelaten door een overlijden, of door een geliefde, maar ook door succes of geluk. En vaak kunnen we niet loslaten wat ons loslaat.
Uit ervaring weet ik dat hetgeen dat jou loslaat, plek maakt voor veel innerlijke rijkdom en het maakt ruimte voor iets wat nog mooier en verdiepender is.

Op dit bericht kreeg ik veel mooie reacties en veel berichtjes via direct messages.

Het raakte mensen, het gaf herkenning en houvast. En hierdoor kreeg ik weer inspiratie over wat het zo moeilijk maakt om los te laten, en hoe je dit kunt doen.

Ik wens je veel inspiratie toe! En mocht je mijn Instagrampost niet hebben gelezen, onder mijn video deel ik mijn social media post nog een keer.

______________

𝙇𝙖𝙖𝙩 𝙑𝙀𝙨 𝙬𝙖𝙩 π™Ÿπ™€π™ͺ 𝙑𝙀𝙨𝙑𝙖𝙖𝙩..

Soms worden we losgelaten door bv overlijden, succes, geluk of door een geliefde.

En vaak, willen we of kunnen we niet loslaten wat ons loslaat.

Het betekent niet dat je geen verdriet of rouw mag voelen, van dat gene wat jou loslaat. Juist wel! Want dit gaat weer om het lot aanvaarden, verwerken en uitwerken.

Uit ervaring weet ik dat verlies, of datgene wat je verlaat of loslaat, je enorme spirituele rijkdom gaat geven.
Γ‰n het maakt ruimte voor iets wat nog mooier en verdiepender is.

Dus laat los wat jou loslaat en vertrouw. Ga niet vasthouden waar de ziel uit is of wat op dit moment niet voor jou bestemd is.

Als je vasthoudt aan een situatie, wat jou heeft losgelaten, zal je vergeefs wachten, π™Šπ™₯ π™žπ™šπ™©π™¨ 𝙬𝙖𝙩 π™£π™žπ™šπ™© π™’π™šπ™šπ™§ π™žπ™¨.
En dat zal een tekort aanspreken. Je weet wel die gedachten van: β€œ Ik ben niet goed genoeg, ik ben het niet waard”

Je ego neemt het over, en verzuring en wrok sluipt je lichaam binnen. Terwijl je de les van het β€œwaarom” niet ontvangt, wat je brengt naar meer zelfliefde, overvloed en rijkdom.

Dus ga de rouw door, verwerk en aanvaard en dan zal je opeens zien dat de mist in je hoofd, lichaam en leven zal optrekken en plaats maakt voor levensvreugde.

En het leven, universum of de bron hoe je het noemen wilt zal je de weg wijzen.

De vraag aan jou is of je wil meebewegen op het leven, zonder tegendruk, want straks als je terugblikt op je leven begrijp je waarom je deze levensles hebt mogen ontvangen.

En het gaat altijd om plek innemen en β€œJa” zeggen tegen onze levensmissie, potentieel en een fantastisch leven waar je werkelijk recht op hebt

β™₯οΈπŸ™πŸ½ Debbie

2 gedachten over “Laat los wat jij los laat”

  1. Wat is fijn om te horen. Ik zit in een loslaat proces en vind dit heel moeilijk. Jouw woorden video mantra’s komen op her juiste moment. Dank je wel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven