fbpx

Overgeërfd Trauma – haar business werd afgeremd

.

We denken vaak dat ons leven ons zomaar overkomt. Niets is minder waar.

Ons gedrag, ons handelen en de keuzes die wij maken komen vaak voort uit onverwerkt trauma.

Mijn klant, die in mijn RIJK LEVEN coachingstraject zit, had enorm het gevoel dat haar business en leven werden afgeremd en ze kwam maar niet in actie. Tijdens een van onze sessies waarin ik op het diepe onderbewuste werkte, kwamen we erachter dat ze een onverwerkt trauma van haar overleden oma had overgeërfd.

In mijn video vertel ik er meer over.

Ik wens je veel inspiratie toe.

❤ Debbie

2 gedachten over “Overgeërfd Trauma – haar business werd afgeremd”

  1. Mijn vader had een zwakke rug die heb ik ook.
    Hoe veel behandelingen heb
    je nodig om die zwakke rug goed te krijgen

    1. Hi Nieki, Zelf behandel ik dit niet. De vraag is echter, wat voor onverwerkt trauma zit er onder. Mocht je van je rugklachten af willen dan heb ik wellicht nog een therapeut die je kunt helpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco