fbpx

A quick & lovingly boost: zelfliefde meditatie

Herken je dit? Dat je niet altijd zin hebt in een lange meditatie.
Eigenlijk gaat het niet om de lengte, maar om het effect die een meditatie je geeft.

Deze meditatie werkt het beste als je net wakker wordt, dan staat je onderbewuste nog goed open en is dan heel erg ontvankelijk voor meditaties.Ben je niet echt een ochtendtype? Doe het dan op een moment waarbij je even de rust kan pakken. Hoogstens een kwartier, want deze meditatie duurt niet langer. En het geeft je een lekkere boost zelfliefde.

Bij het luisteren van deze meditatie raad ik je aan een fijne, comfortabele plek te zoeken, zodat je jezelf in een heerlijke atmosfeer brengt van liefde. Gezellig brandende kaarsen of sfeervolle waxinelichtjes helpen daar ook bij.

En pak een zacht kleedje om over je heen te leggen en zet alvast een warme kop thee klaar die je op kunt drinken na de meditatie.

Weet dat zelfliefde ervoor zorgt dat je persoonlijk groeit en daarmee dus ook je business. Pak je rijkdomsschrift erbij, want het kan zo maar zijn dat je allerlei mooie inzichten krijgt.

Ik wens je veel plezier met de meditatie.

8 gedachten over “A quick & lovingly boost: zelfliefde meditatie”

  1. Lieve Debbie wat een fijne meditatie. Heb deze ook doorgestuurd naar diverse mensen. Voel mij na deze meditatie zo fijn, vredevol en gelukkig!❤Dank je wel lieve Debbie😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco