fbpx

Als je durft te verliezen, komt ware rijkdom op je pad

We willen zo graag liefde, geluk en succes, maar zijn we dan ook bereid om te verliezen?

Ben jij bereid om je van schaarstemindset te verlossen? Want dat betekent dat je oude geloofsovertuigingen, die van generatie op generatie over zijn gegaan, gaat verliezen. Geloofsovertuigingen die zo bekend en veilig voor je waren en je misschien ook wel beschermden, zodat alles bij het oude blijft…

Ben je bereid om je te ontdoen van de geconditioneerde maatschappij? Een maatschappij die je klein hield en je verwachtingen voorspiegelde zoals: ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ en ‘werk hard, spaar en geef niets uit aan jezelf, want dat is egoïstisch’. Ben je bereid om eens goed naar je leven te kijken en naar wat je jezelf hierdoor hebt ontzegd, alleen maar om te willen voldoen aan de verwachtingen van anderen? En om te zeggen “Ho stop en niet verder, ik kies voor mezelf”, ook al betekent dit dat je afkeuring krijgt van anderen en je hun liefde kan verliezen?

Ben je bereid om voor jezelf op te staan en duidelijke keuzes te maken, om je te ontwikkelen? Laat je anderen niet meer over jouw grenzen heen gaan, met het risico dat zij zich van je afkeren. Ben je bereid om dit verlies aan te gaan omdat elke keer dat zij over je grenzen heen gingen, jij aan eigenwaarde en zelfliefde hebt moeten inboeten.

Ben je bereid om je veilige schuilplaats achter je man of vrouw op te geven? Als je graag een investering voor jezelf wilt doen, hoe duur die ook is, en dan overmand wordt door je innerlijke stemmen – ‘ben ik het wel waard’ en ‘ben ik wel goed genoeg om deze keuze te willen maken’ – ben je dan toch bereid om uit je schuilplaats te stappen en in je grootsheid te stappen? Ongeacht wat je man of vrouw hiervan zegt?

Ben je bereid om na verloop tijd rouw los te laten als je je partner of dierbare bent verloren. Maar wel de tijd hebt genomen om de rauwe pijn en verdriet die door je lichaam en hart gutste te doorvoelen.

Ben je bereid om jezelf van je neurotische denkpatronen te verlossen?De gedachte dat iedereen beter is dan jij los te laten, zodat jij bovenuit jezelf uit kan stijgen en er radicaal voor kan kiezen om je lage eigenwaarde waar je zo aan gehecht was, te helen.

Ben je bereid om degenen die je pijn hebben gedaan of je dingen hebben aangedaan die het daglicht niet kunnen verdragen, te vergeven? Om je slachtofferschap als een lege jas op de grond te laten vallen en achter je te laten, zodat je in liefde, licht en innerlijke vrede verder kunt leven?

Ben je bereid om van geld te houden en jezelf te verlossen van schuld, schaamte en andere ongemakken die je zijn aangepraat over geld? Omdat je jezelf rijkdom gunt?

Ben je bereid om ongemak te doorstaan wanneer jouw identiteit van uiterlijke gehechtheden die je jezelf hebt opgelegd, als een kaartenhuis in elkaar stort en je die ‘veiligheid’ begint te verliezen? Durf je door te zetten, zodat je heelheid en liefde niet meer, nooit meer, buiten je hoeft te zoeken?

Mijn vraag aan jou is: ben je bereid om je angstige gedachtenpatronen die jou misleiden, op te geven? De patronen die jou verhinderen om jezelf lief te hebben, te laten gaan zodat je de vonk van grootsheid en potentieel die jou bij leven werd geschonken, met zelfvertrouwen kan omarmen? Zodat je liefde, geld, geluk, vertrouwen, vrijheid en succes niet meer hoeft uit te stellen, maar nú kunt ontvangen.

Geloof me, als je de juiste keuzes maakt, zal een rijk leven je niet onthouden worden. Elk moment, iedere seconde, biedt opnieuw de kans tot een nieuw begin met oneindige mogelijkheden…

Het is aan jou of je wilt verliezen… Of winnen!

Groetjes, Debbie

2 gedachten over “Als je durft te verliezen, komt ware rijkdom op je pad”

  1. Ik heb op alles wat je in je blog geschreven hebt JA gezegd (en gedaan)
    Na jaren van ‘verlies’ lijden, ‘hoorde’ ik niet zo lang geleden: “stel je energie in op ontvangen”.
    Ik heb deze boodschap op 30 maart 2023 in mijn agenda gezet (omdat ik wist dat dit belangrijk was om te onthouden) Er zijn positieve veranderingen gaande. Ik voel aan alles dat deze ‘stijgende’ lijn blijft doorgaan. Ik heb vaak gewild dat deze verandering er was. En die gaande is kan ik, een deel van mij, niet geloven dat het echt is. Het leven begeleidt mij ook hierin, ja het is echt-wen er maar aan. Ik heb zojuist je webinar bijgewoond en ik begin te accepteren dat ik de ‘uitverkorene’ ben. Dank je wel aardse engel dat ik die boodschap via jouw mocht horen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco