.
Hoe fijn is het als je je dag begint in een positieve mindset en in een flow werkt? Als je een rijk leven wilt creëren, heb je positiviteit nodig, maar vaak wordt dat belemmerd door een negatieve mindset. Mensen beginnen vaak met affirmaties, maar merken dat ze slechts voor één dag helpen. In deze video gaan we samen een oefening doen die ervoor zorgt dat je binnen 2 minuten van een negatieve mindset naar een positieve mindset gaat. Ik ga je leren hoe je je affirmaties op een juiste manier zegt en hoe je ervoor zorgt dat ze voor een langere tijd werken door beide hersenhelften te gebruiken. Want dat is vaak het probleem; we affirmeren ons suf, maar het helpt maar voor even. De oefening die ik geef is een fluitje van een cent. En laten we deze oefening samen doen.
Groetjes, Debbie
Oh deze is goed!
Vergat meestal het NU na de zin.
De ogen is ook een gouden tip, soort EMDR.
Fijn!
Fijn om te horen Channah!
Wat fijn zo’n korte duidelijke uitleg. En voorbeeld. Dit moet voor iedereen lukken. Dankjewel
Hallo Debbie,
Omdat ik niet kon reageren op je mail met het mooie e-book nu even zo: bedankt voor het delen van je inzichten en wijsheid. ook in dit filmpje! Ze helpen me mezelf en anderen beter te begrijpen en het bevestigt, wat ik ondertussen geleerd heb over ons autonome zenuwstelsel.
En ik heb een vraagje n.a.v. een vriendin (ook 72 jr.), die heel bang is, dat ze dement wordt, omdat ze vergeetachtiger wordt. Ik ben ook wel vergeetachtig soms, maar vermoed, dat vergeetachtigheid als je ouder wordt, ook dienend kan zijn aan de ziel.
Ik merk, dat mijn aandacht ook meer naar binnen gaat en dat lang niet alles meer belangrijk voor me is, wat ik vroeger wel belangrijk vond. Kan het zijn, dat onze ziel met uitzicht op de dood steeds meer koerst op wat ons hart graag wil? Bv. bewustwording van wat er allemaal in onszelf omgaat en nog niet heel is of nog niet recht, vrij voelt?
Dat we, juist als we opener en bewuster worden, meer flarden van oude programmeringen in onszelf tegenkomen, zoals bv. bevriezing, willen vluchten/vechten en angst? Dat vergeetachtigheid ook een uiting kan zijn van dissociatie (en de angst voor dementie een herbeleving van de angst om in dit leven geen thuis te vinden)? Ik ben heel benieuwd hoe jij dit ziet.
Als je het interessant vindt en er tijd voor hebt, zou je daar dan eens een podcast (o.i.d.) aan willen wijden?
Hartelijke groet,
Antoinette
Mijn reactie was eigenlijk niet bedoeld voor anderen.
Antoinette
Wat een goede oefening. Twee techieken op een slimme manier gecombineerd.
Wat fijn om te horen Simone!