Durf het anders te zien

Durf te zien dat het ook anders kan

Dit is het moment om de reis van je levenswerk serieus aan te vangen.

Ja écht, dit is het moment om afscheid te nemen van alles wat níet je hoogste
goed dient. Je kunt niet alles en iedereen tevreden houden. En er zijn zóveel
verschillende meningen over wat je wel of juist niet moet doen (en slechts één mening doet er werkelijk toe, 3x raden welke)…

Meningen, denkbeelden van anderen kunnen je zo beïnvloeden en klein maken. Laat me één ding zeggen: jij bent niet klein! De realiteit is dat ieder levend mens een kracht van grootsheid, liefde en potentieel bezit. Herhaal het maar eens voor jezelf: Ik bezit een kracht van grootsheid, liefde en potentieel.

Misschien voelt het nog een beetje onwennig of geeft het je juist een upliftendeenergie. Onthoud dit: jij, ik en alle andere ondernemers, wij allemaal, zijn voor het succes geboren. Maar… je moet het wel voelen.

Sta jezelf dus toe om het te voelen en te worden en te weten dat je goed genoeg bent voor een mooi Rijk leven. We zijn op de wereld om iets unieks bij te dragen: een levenswijze, een idee, kennis, waarde, iets geheel nieuws.

Misschien heb je een ontevreden gevoel? Ik zie dat als iets moois, want een ontevreden gevoel betekent dat je je iets anders van je leven had voorgesteld. Het is het bewijs dat je nog kunt zien dat het ook anders kan.

Dat gevoel laat zien dat er nog iets binnenin jou zit wat aanzwelt, aandringt en je aandacht probeert te trekken door te fluisteren ‘dit is het niet’. En deze fluistering is een belangrijk onderdeel van je veranderingsproces.

Met dit ontevreden gevoel kan jij namelijk een mooi nieuw leven creëren voor jezelf. Wend je gezicht dus niet af van dit gevoel, want jij hebt de kracht om jezelf in de ogen te kijken.

Erken je ontevreden gevoel, dat mag echt! Negeer het niet, stop het niet weg, geef een ander niet de schuld. Kijk jezelf in de spiegel aan. Misschien wil je het wel zachtjes tegen jezelf zeggen, fluisteren: ’dit is het niet’.

Stel dat je je voorstelt wat je wel wilt? Hoe zou jouw leven eruitzien als je rijkdom ervaart op álle vlakken van je leven? Dat gaat verder dan geld en succes… Liefde is wat waarde aan alles geeft én wat je succes betekenis geeft.

Wat was je oorspronkelijke plan toen je ging ondernemen? Schrijf het eens op. Hoe ziet jouw mooiste rijke leven eruit? Zie het in het allerdiepste van je wezen:

• Het mooiste leven dat je je kunt voorstellen
• Het grootste succes en impact dat je je kunt voorstellen
• De hoeveelheid aan liefde die je kunt geven en ontvangen die jij je kunt voorstellen
• De hoeveelheid aan rijkdom die je kunt geven en ontvangen die jij je kunt voorstellen

Heb je het opgeschreven? Kijk er dan naar en besef dat dit géén dromerij is, dit zijn de plannen voor jouw leven, je gezin, jouw bedrijf, jouw wereld!

Als je hier naar kijkt, bewijst het jou dan niet dat je leven niet bedoeld is om een door onze omgeving vastgesteld ideaal pad te volgen? Jij mag zélf bepalen wat normaal is. Alles wat jou is opgelegd, door je ouders, vrienden en omgeving, mag je met een mooie boog uit het raam slingeren.

Vanaf nú mag je je eigen regels bedenken. Jij kunt en mag je leven leiden vanuit je binnenste en stoppen met je af te vragen wat de wereld van je verwacht. In plaats daarvan kan jij je afvragen: wat wil jij voor JOUW wereld?

Mogen je dromen zichtbaar worden. En weet: de goddelijke liefde in jou omringt, steunt en begeleidt je altijd. Bij iedere stap op jouw weg.

1 gedachte over “Durf te zien dat het ook anders kan”

  1. Ik lees je blog nu pas. Wat sluit het mooi aan bij mijn verhaal over geduld en aan de buitenwereld hardop uitspreken dat ik na al die jaren sjamanisme aan het uitzoeken en ontdekken ben! Bedankt Debbie voor jouw inspiratie (in de breedste zin van het woord) 🙏💖

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven