fbpx

Podcast EP90: De energetische kant van een succesvol en rijk leven opbouwen

Echt geloof me, iedereen kan een succesvol en rijk leven creëren voor zichzelf, zolang het van binnen maar goed is. De inspiratie voor deze podcast kreeg ik, omdat ik veel ondernemers van businesscoach naar businesscoach zie gaan en ze blijven maar sales-, marketing- en brandingprogramma’s volgen. Sommige ondernemers zie ik dit al 5 jaar doen, maar ze blijven op hetzelfde niveau van succes zitten [weinig tot geen succes) en hun exponentiële groei blijft uit.

Één van mijn missies is echt om ondernemers te laten inzien, dat succes en een rijk leven opbouwen, maar voor een deel te maken heeft marketing, sales of branding. En ja dat zeg ik, die hier o.a. 7 jaar voor gestudeerd heeft;-)

Ik wens je veel luisterplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco