fbpx

Podcast EP: 92 Hoe doorloop je nu een transformatie?

Corona geen oorzaak is, maar een gevolg. Als we systemisch kijken, dan is er iets uit balans. En dit geval is de aarde uit balans omdat wij mensen haar hebben uitgeput door onze consumptiemaatschappij.

De aarde heeft tijd nodig om te helen. Systemisch gezien is de aarde, de wereld, een collectief en wij ondernemers maken hier deel van uit. Als er iets uit balans is, moet het weer in evenwicht komen en dan ondergaat het een transformatie. Wanneer, zoals nu, de aarde/wereld in transformatie is, dan zijn wij ondernemers dus ook in transformatie, vanwege het collectief. Het gaf mij inspiratie om een podcast te maken over transformatie en het proces hiervan. En dan heb ik het over persoonlijke transformatie en spirituele ontwaking.

Transformatie is hét woord van 2020 en de aankomende jaren. Ik vertel over de fases van een transformatie en wat het verschil is tussen een organische transformatie of als een transformatie een handje geholpen wordt.

5 gedachten over “Podcast EP: 92 Hoe doorloop je nu een transformatie?”

 1. Yvette Vermeulen

  Hoi Debbie,

  Allereerst wil ik je bedanken voor deze podcast. Jouw zienswijze inspireert mij enorm!

  Over deze podcast heb ik ern vraag en dat gaat over Flow. Je vertelt over wilskracht en vanuit je hoofd ondernemen. Ik geloof ook dat je dan krampachtig bezig bent, maar vraag me ook af of je dan niet in de valkuil trapt van niks doen, uitstellen. Hie kun je dat voorkomen?

  Hoor graag van je,

  Liefs Yvette

  1. Mooie vraag Yvette. Als je vertrouwen hebt en niet vanuit schaarste onderneemt, dan heb je het geloof in jezelf dat je vanuit geïnspireerde acties onderneemt. En deze energie werkt ook verbindend. Verbindend naar je business toe en verbindend naar je klanten toe. Het gaat dus om vertrouwen hebben. Het is natuurlijk iets anders als je gaat vermijden of dat je uitstelgedrag gaat krijgen, door bv perfectionisme.

   Als we een schaarstemindset hebben, dan horen we vaak stemmetjes in ons van: je moet hard werken, want dan krijg succes. Terwijl als we een mindset van overvloed hebben, dan weten we wanneer we op welke momenten in actie moeten komen.

   Ik hoop dat ik je vraag op de juiste wijze heb beantwoord voor jou. Groetjes, Debbie Bernasco

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco