fbpx

Podcast EP 88 Jij denkt ‘ik wil succes’, maar wat geeft je onderbewuste hierover aan?


.
.
Ik heb net een retraitedag gehad met een van de groepen die mijn coachingstraject Voor een RIJK LEVEN volgt. Het was weer een heel fijne dag met een mooie groep mensen op een prachtige locatie in de natuur.

De bedoeling van mijn retraitedagen zijn om naar binnen te keren, loskoppelen van je business en voelen hoe het met je gaat, wat je verlangens zijn omtrent een rijk leven en je ondernemerschap. Maar het is ook gewoon lekker opladen. Ik krijg dan ook als feedback dat deze retraites echt een kado aan jezelf zijn.

In de stilte kunnen we stilstaan bij onze verlangens. Alles wat je gecreëerd hebt in je leven, kent z’n oorsprong in de verlangens.

Veel ondernemers hebben het verlangen om een mooi winstgevend en succesvol bedrijf op te bouwen. Maar als je dat wilt, betekent het dat je wel in je leiderschap dient te staan. Staan voor jezelf en wat je waard bent. En dat behoor je terug te zien in je marketing. Vanuit liefde en vertrouwen. En voor alle duidelijkheid, het is niet je marketing die je het succes gaat geven. Jij bent het! Als je een goede, positieve mindset hebt, werkt alles!

Op mijn retraitedagen doen we allerlei oefeningen om je hart te openen, want als je hart openstaat voel je zelfliefde en is er weinig weerstand om echt voor je succes te gaan staan. Maar ik doe ook oefeningen als holistic breathing en dan mogen ze expressie geven aan hun leiderschap en succes. En wat mij altijd weer opvalt, is dat in het begin weinig of geen ondernemers daar uiting aan durven te geven. Later wel.

Maar wat mij ook opvalt is, dat ondernemers vaak zeggen dat ze succes willen, maar hun onderbewuste geeft dikwijls andere signalen af. Hier gaat mijn nieuwste podcast over.

In deze podcast heb ik een kleine oefening om te testen hoe jouw onderbewuste denkt over liefde, succes, geld, geluk en innerlijke rijkdom. Want soms denken we dat onze mindset goed is, maar geven we onbewust totaal andere signalen af en wordt het verlangde succes en een rijk leven keer op keer uitgesteld.

Ik wens je veel luisterplezier!

2 gedachten over “Podcast EP 88 Jij denkt ‘ik wil succes’, maar wat geeft je onderbewuste hierover aan?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco