fbpx

Podcast EP 85 Interview met Roos Alink over een Rijk Leven

Podcasten wordt steeds populairder, zo liet een social media bureau dat onlangs weten. Er is een enorme stijging in het besluisteren van een podcast. En er komen steeds meer podcasts bij.

Zoals je weet houd ik ervan om mooie, interessante content te maken, waarbij ik afwissel in vorm. Dan weer een video, dan weer een blog of…..podcast. Zodat ik je kan inspireren over het ondernemerschap en een Rijk Leven. En in deze tijd van Slow Living, willen we diepgang en niet alleen maar ‘snackable content’ lezen onder een Instagram post.

Omdat podcasts steeds populairder worden, heb ik het format van mijn podcast iets aangepast. Er komen terugkerende items. En ik ga sowieso 1 à 2 keer per maand een ondernemer interviewen over een Rijk Leven.
Van de week heb ik de aftrap gedaan met ondernemer en gedragspsycholoog Roos Alink. Zij vertelt in mijn podcast onder andere:

Hoe ondernemers zich gedragen in deze crisis
Dat het coronavirus haar een reset geeft
Wat een Rijk Leven voor haar betekent
Hoe ze haar vermogen opbouwt
Waarom ze ‘nee’ zei tegen een overname
En ze deelt ondernemerstrends

Ik wens je veel luister- of leesplezier!

2 gedachten over “Podcast EP 85 Interview met Roos Alink over een Rijk Leven”

  1. Wat een verfrissende kijk op het ondernemersschap waar liefde voor vakmanschap en verstilling meer ruimte krijgen. Ook een stukje waardering voor zachtheid en liefde. Dankjewel voor deze podcast. In bed beluisterd hoe heerlijker is dat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco