fbpx

Video oefening: Overwin samen met mij jouw angst, paniek of bevriezing

Heb je ooit het gevoel gehad dat angst je naar de keel grijpt?

Dat je bevriest of in paniek raakt, vooral in uitdagende situaties zoals in het ondernemerschap: het vragen om betaling voor je diensten, of dat je bijvoorbeeld online zichtbaar moet zijn, of dat je positie in moet nemen met je bedrijf.

Je bent niet alleen. Velen ervaren deze uitdagingen.

Ik heb voor jou 2 video’s gemaakt

Deze video’s zijn gemaakt voor iedereen – of je nu ondernemer bent of niet. Angst, paniek en bevriezing kunnen overal voorkomen, en het is cruciaal om te begrijpen waar deze gevoelens vandaan komen. Dit inzicht helpt je bewust te worden van wat deze gevoelens eigenlijk van jou vragen.

 

Jouw Hulpbron:

Vroeger wist ik niet wat hulpbronnen waren. Nu weet ik dat een hulpbron iemand of iets is dat je veiligheid of vertrouwen geeft om je uitdagingen aan te kunnen. In deze video’s wil ik die hulpbron voor jou zijn.

 

De Video’s:

 

Introductievideo:

We beginnen met de basis – waar komen deze stemmetjes, angst, paniek en bevriezing vandaan? Het is belangrijk om hier eerst bewust van te worden.

 

Hoofdvideo:

Hier reik ik energetisch mijn hand naar jou uit. We gaan samen door een oefening die jou helpt om je angsten, paniek en bevriezing te overwinnen. Je kunt deze oefening steeds opnieuw doen wanneer je deze gevoelens ervaart.

 

Ik wens je veel succes met deze video’s. En onthoud: Ongeacht je angsten, bevriezing of paniek, ik geloof in jouw potentieel. Jouw angsten definiëren je niet. Ze zijn slechts een deel van je reis naar persoonlijke groei en vrijheid.

Liefs,

Debbie

1 gedachte over “Video oefening: Overwin samen met mij jouw angst, paniek of bevriezing”

  1. Dank. Ik had deze net nodig na een pittig weekend waarin ik altijd overvallen wordt door mensen die achteraf pas hun grenzen aan mij geven. Zij noemen dat delen, inquiry wat moet kunnen, dingen die hun dwars zitten ventileren zonder dat ik reflectie erin hoor. Hierdoor kom ik op een plek van een angstig kind die het zo goed dacht te hebben in contact met die ander, immers was het heerlijk gezellig samen zijn. Door overvallen te worden door hun delen maar niet weten wat en wanneer ik dan over hun grenzen ga, schiet ik volledig in shock en kan ik niet meer reageren op wat er is gezegd. Ik bevries en kan alleen nog rationeel reageren, ik voel niks meer. Door deze video/hulpbron gevolgd te hebben, kwam er een enorm verdriet los, de schrik/shock zat in mijn hele lijf. Daarna kwam het in mij op, dat ik als volwassene voortaan bij alle contact momenten een extra check ga doen bij die ander. Zo kan ik zorgen dat alles voorspelbaar wordt voor mezelf en ik niet achteraf overvallen wordt door verwijten en die ander dan extra de kans krijgt om zelf te voelen waar hij of zij echt zit en niet onbewust dingen laat gebeuren die achteraf niet goed gaan voelen. Ik kan ze dan ook op hun eigen verantwoordelijkheid aanspreken. Dat geeft rust!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco