fbpx

EP: 83 Zo start een Rijk Leven


.
Geen vakantie in Bali, maar ‘Bali’ in de tuin. Het is zoals het is, en we genieten van de dingen die er wel zijn. Tijd nemen voor verstilling en verzachting en bijkomen van zeer drukke maanden. We fietsen, we lezen, we picknicken in het gras en ik mediteer.

Ik zie het als een stil beekje. Tijd om te UNpluggen. Overgave en geen weerstand. En dat zorgt voor een natuurlijke stroming. Ik wil en kan daar volledig op vertrouwen.
Overgave is loslaten en is een start van iedere verandering. Ik hoor en zie ondernemers zeggen ‘Ik ben kalm en rustig’ en toch zie ik een dwang om tegen de stroming in te gaan.

Rust geeft helderheid, overzicht en het versterkt je intuรฏtie. Voel dus goed aan, wanneer je in actie kunt komen of dat je de energie gaat vertragen om je scheppingskracht te initiรซren.

Overgave is niet vechten en iedere vorm van dwang is niet goed voor je ondernemerschap. Overgave versterkt juist overvloed en rijkdom.

Mijn podcast gaat over het loslaten van maskers zodat je geheel jezelf kunt zijn, want daar start een rijk leven mee. En ik deel een belangrijke trend met je die gaat komen, door de coronacrisis zal deze zich alleen nog maar sterker manifesteren.

8 gedachten over “EP: 83 Zo start een Rijk Leven”

  1. Sanna van Slooten

    Wauw, wat een prachtige stem heb jij. En wat een herkenning wat betreft schaarste denken. Dit is voor het eerst dat ik een podcast van jou hoor. En dat smaakt naar meer. Hartelijk dank voor het delen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco