fbpx

Audio affirmaties om meer liefde te voelen

Ik ben voor een RIJK LEVEN. Een mooi vervuld leven van liefde, geluk, diep vertrouwen, succes, geld, innerlijke rust en vrijheid.

Zo’n leven is voor iedereen bestemd. Dus ook voor jou, niemand uitgezonderd. En wat ik zelf altijd zo mooi en belangrijk vind, is dat we de mogelijkheid hebben om ons leven
zelf te creëren. Daar heb ik altijd in geloofd. Wij zijn de creators van onze eigen leven. En dat maakt het leven voor mij zo aantrekkelijk. Wij mogen en kunnen zelf gewoon bepalen,
hoe ons leven eruit ziet.

De aankomende tijd wil ik een aantal aparte autosuggesties voor je maken die gaan over liefde, geluk, geld, vertrouwen, succes en vrijheid.

Een autosuggestie is een audio die je meerdere keren per dag beluistert (minstens 3 keer) en gaat over een bepaald onderwerp met positieve gedachten en helende woorden.
Je zult merken dat al na een dag een innerlijke shift plaats gaat vinden.

Voor nu heb ik voor jou een autosuggestie over liefde gemaakt. En de volgende gaat over vertrouwen.

En als je je rijkdomsintelligentie wilt vergroten of ontwikkelen, beluister hier dan een eerdere adem mantra die ik heb opgenomen.

Ik wens je veel inspiratie toe.

2 gedachten over “Audio affirmaties om meer liefde te voelen”

  1. Dankjewel voor deze auto suggestie over liefde.
    Kan ik heel goed gebruiken. Zou zo mooi zijn als het me de innerlijke rust en weer hoop gaat geven.
    Want dat ben ik al een tijd kwijt en het wordt met de tijd er ook niet beter op. Er gebeuren weer zoveel verdrietige dingen in mij leven de laatste maand.
    Dankjewel Debbie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco