fbpx

Podcast: Ademmantra om je rijkdomintelligentie te ontwikkelen


Is het ook niet jouw wens om een mooi overvloedig leven te leven?

Het start natuurlijk met het veranderen van je bewustzijn. Veel ondernemers zijn gefocust op gebrek en creëren daardoor ook gebrek in hun leven. En daarom is het belangrijk om een hernieuwde afstemming te maken: de afstemming van rijkdomsbewustzijn. Rijkdom op alle vlakken van je leven.

Vaak hebben we het vertrouwen niet om een mooi (ondernemers)leven voor onszelf te creëren. Maar start ons leven niet met vertrouwen? Start succes, liefde en overvloed niet met vertrouwen? Jijzelf bent de bron waaruit succes komt. Jij bent de creator van je leven.

Neem daarom nu verantwoordelijkheid en breng die verandering aan in je mindset en leven. En om je wat te helpen heb ik een mooie oefening gemaakt om je rijkdomintelligentie te ontwikkelen.

Veel luisterplezier!

Groetjes, Debbie

5 gedachten over “Podcast: Ademmantra om je rijkdomintelligentie te ontwikkelen”

    1. Geweldige ademmantra. Ik werd er duizelig van. Maar ik hoor mezelf de woorden krachtig uitspreken. Dat is iets dat ik lange tijd geleden heb gedaan, omdat men zei; je hebt zo’n harde stem, doe maar wat zachter. Door deze krachtige woorden krachtig uit te spreken, voelde ik mijn fysieke en mentale kracht toenemen. Dank je wel. Debbie voor dit kadootje. Gr. Tonny

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco