fbpx

Healing Affirmatie: Zelfacceptatie


.
We kunnen onszelf in ons leven en ondernemerschap zó enorm bekritiseren. Zonde en zo niet nodig! Niemand is volmaakt. En eerlijk gezegd, ik heb nog nooit een volmaakt persoon gezien.

Laten we samen voor een andere strategie kiezen: dat we onszelf accepteren en waarderen zoals we zijn in al onze (on)volmaaktheid. Gedachten van zelfkritiek hebben geen macht over ons, tenzij wij ze die geven. Gedachten zijn slechts aan elkaar geregen woorden, ze hebben geen enkele betekenis. Alleen wij kunnen ze betekenis geven.

Jezelf accepteren is ook het loslaten van de meningen van andere mensen.

Laten we besluiten gedachten te denken die ons voeden en steunen. Daarom heb ik voor jou een healing affirmatie gemaakt, je kunt ernaar luisteren of je kunt mij hardop nazeggen.

Groetjes, Debbie Bernasco

5 gedachten over “Healing Affirmatie: Zelfacceptatie”

 1. Dank je wel, Debbie.
  Mocht ik ooit iets kunnen betekenen voor je wat betreft kunst, illustratie of visuals, dan hoor ik graag van je.
  Ik woon op de Enk in Malden. Ik heb een te gek t shirten concept en sta aan mijn eerste stap. Ik had bij gemeente Malden vanuit het corona steun pakket jou als coach gevraagd, maar dat kon niet. Heb nu drie andere coachen gehad maar kom er niet echt verder mee. Dank je wel voor de fijne affirmatie en jou inzet voor de mens. Ik heb laatst jou webinar gevolgd ook heel erg fijn. Tijdens ons zoom gesprek had je het over een groeps accomodatie. Ik ben niet zo van de groeps dingen 😇
  Lieve groet van mij
  Florentijn
  http://www.studioflorentijn.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco