fbpx

Healingprayer: Rijkdomsbewustzijn

Liefde is de beste manier om jezelf te verlossen van sterk negatieve gedachtes over angst voor tekort. Liefde kan dat. Omdat liefde het diepste gaat van alles. En we zijn hier op aarde gekomen om meer van onszelf te houden. We zijn gekomen om ons hart nog meer te openen voor Rijkdomsbewustzijn. Hoe meer liefde we bereid zijn door ons heen te laten stromen, hoe groter de voorraad liefde en rijkdom wordt.

Ok, ga maar weer in de prayershouding zitten. En breng twee handen tegen elkaar aan. Zo ongeveer vijftien centimeter van je borstbeen vandaan. En tik nu met beide handen je hartchakra aan en zeg hardop “Anahata”. Ik open mijn hart.

Ok, laten we samen aan de healingprayer voor Rijkdomsbewustzijn beginnen. Ik ben nu gevuld met positieve, krachtige, onbegrensde, onbeperkte gedachtes over Rijkdomsbewustzijn. Ik ben doordrenkt met de Rijkdomsbewustzijn en het geeft me liefde, rust, respect, bewondering en rijkdom op alle vlakken van mijn leven. De gedachte over angst voor tekort is nu verbannen, losgelaten en opgelost.

Angst voor tekort heeft niet langer grip op mijn bestaan. Ik verbreek nu alle psychische koorden met betrekking tot een schaarstemindset. Ik ben het geliefde kind van het universum. En daarom vertrouw ik er volledig op dat het universum mij nu steunt op allerlei positieve manieren. Alles wat ik maar nodig kan hebben ligt al voor me klaar. Er is meer liefde dan ik ooit kan ervaren. Er is meer vreugde en geluk dat ik me kan voorstellen. Er is meer geld dan ik ooit kan uitgeven. Alles wat ik nodig heb en waar ik naar verlang is er al. En ik mag het gebruiken en bezitten. Wat ik ook verkies te geloven of te denken. Het universum zegt altijd ja tegen mij en daarom verspil ik geen tijd meer aan negatief denken. En ik zeg ja tegen kansen en Rijkdomsbewustzijn. Ik zeg ja tegen al het goede. Ik ben iemand die ja zegt in een wereld die ja tegen mij zegt en die gesteund wordt door het universum die ja zegt. Ik ben dankbaar dat ik één ben met de universele wijsheid en liefde en dat de universele macht altijd achter mij staat.

Dank U, Universum, God, Spirit, Boeddha of Allah. Voor alles waar ik hier en nu van mag genieten en dat ik mag genieten van alle rijkdom dat mij toebehoort. Zo is het gezegd en zo is het gedaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco