fbpx

Podcast EP: 101 – Schaarstemindset, geldblokkades en mooie ondernemerslessen

Een van mijn coachees van mijn coachingstraject Voor een RIJK Leven inspireerde mij tot deze nieuwe podcast.

Zij wilde graag haar business uitbreiden, maar werd enorm tegengehouden door een schaarstemindset en geldblokkades. In zekere mate wist zij wel dat deze niet van haar waren, maar van haar ouders. En ook werd ze opgevoed met een aantal overtuigingen, die haar klein hielden. Niet handig als je bedrijf wilt laten groeien.

In mijn podcast leg ik uit hoe je aan een schaarstemindset en geldblokkades komt.
Maar nog belangrijker, ik vertel ook hoe je hier van afkomt. Want ik weet uit ervaring dat dit heel diepgeworteld in je systeem kan zitten.

Daarnaast deel ik nog een aantal mooie ondernemerslessen.

Ik wens je veel inspiratie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco