fbpx

Podcast EP 124 De spiritualiteit in mijn werk

Welkom bij mijn podcast, waarin ik de spiritualiteit in mijn werk verken. Deze aflevering is opgenomen op een bijzondere locatie – normaal gesproken zou ik in mijn podcaststudio zijn, maar vandaag voelde ik de drang om elders te zijn. Dus hier zit ik, in mijn nieuwe tuinkamer, badend in het zonlicht met een heerlijke pot thee naast me. Soms zijn er van die momenten waarop alles gewoon klopt. Ik noem het de flow.

In deze nieuwe podcast duik ik in het onderwerp van spiritualiteit in mijn werk. Hoewel ik vaak aards en nuchter ben, is er ook een dieper, spiritueel aspect aan wat ik doe. Wat betekent spiritualiteit eigenlijk voor mij? Dat is precies waar ik het over ga hebben.

Maar niet alleen mijn persoonlijke ervaringen komen aan bod. Ik wil het ook hebben over jou en mij, onze gidsen, de ongeziene wereld en de helpers die ons begeleiden. Ik deel inzichten over zielentaal, het zielenpad en de essentie van onze ziel.

Ik zal ook praten over het moment van stilte in mijn ontmoetingen, de momenten waarop ik de hulp van mijn gids en de ongeziene wereld ervaar. Als kind was ik bang voor de dingen die ik zag en voelde, maar nu omarm ik ze volledig. Want de taal van de ongeziene wereld, de taal van liefde, brengt mooie boodschappen met zich mee.

In mijn werk als coach en therapeut integreer ik deze inzichten, altijd met het grootste respect voor wat ik hoor. Maar vertel ik echt alles? Daar kom je achter in deze podcast, samen met tips over hoe je een meer open en zuiver kanaal kunt zijn voor je gidsen, helpers, engelen en overleden dierbaren. Blijf luisteren en laten we samen deze reis verkennen.

Liefs,

Debbie

 


Lees hier de transcriptie

[00:00:10.900]
Episode 124. Nou lieve mensen, ik maak deze podcast op een hele bijzondere locatie en dat is in mijn nieuwe tuinkamer die we hebben laten bouwen in onze tuin. Het grens niet aan ons huis vast, maar het staat een stukje verder in de tuin. En En ik kreeg inspiratie voor deze podcast en de zon schijnt en ik had zoiets van: Ik kan naar kantoor rijden, want daar heb ik een podcaststudio. Of ik kan naar boven lopen in ons huis, want daar heb ik ook een studio om een podcast te kunnen opnemen. Maar soms, en daar ben ik heel erg van, is het moment gewoon zo mooi en dan zit alles mee. Als ik nu naar buiten kijk, de vogeltjes fluiten, misschien horen jullie dat ook wel, de zon schijnt en ik heb nu de inspiratie, dus ik had zoiets van: Weet je wat? Lekker in het moment met dat wat er is. Dus ik heb mijn telefoon erbij gepakt En het kan zo zijn dat je achtergrondgeluiden hoort, of de vogeltjes. Maar ik laat het gewoon zo. En dat zijn voor mij eigenlijk de leukste momenten van dat wat er is, mag er gewoon zijn en daar heerlijk van genieten.

[00:01:33.900]
Dus ik geniet van een pot thee naast me en de zon die schijnt en de vogeltjes op de achtergrond. Ik denk zelf dat deze podcast … Ja, het wordt niet zo’n hele lange podcast, maar het heeft wel voor mij een leuk onderwerp en dat is de spiritualiteit in mijn werk. En voor de mensen die mij niet kennen, ik heb Indische ouders, maar ik ben zelf in Nederland geboren. Ik heb dus Oosters bloed en tegelijkertijd ben ik Oosters en Westers opgevoed, dus ik mag echt tappen uit twee werelden. En weet je waarom het ook mooi is, om deze podcast te maken? Want ik merk dat best wel veel ondernemers, die ik mag coachen, die eigenlijk net voor hun spirituele ontwaking zitten. Het is net of hun ziel hen naar mij begeleid hebben. En dat is, als er diepe wonden van generationeel en vroegkinderlijk trauma, als dat er is, dan zitten er overlevingslagen over de ziel. En als je gaat werken aan je trauma’s, je wonden en overlevingsmechanismen, dan komt je ziel steeds meer bloot te liggen. En dan word je ook gewaar van je ziel. En zo kom je ook vaak op je zielenpad. En je begint ook te ontwaken.

[00:03:04.620]
En ontwaken betekent voor mij: verlost zijn van je conditioneringen, zodat je verbonden raakt met je zelfliefde. Je hart is verbonden met je ziel en je ziel is verbonden met de bron. En als je dat voelt en ervaart, dan verandert heel je leven. Je komt in zachtheid, je komt in flow en je voelt echt dat je geleid wordt. En zo voel ik dat ook. En dat is zo’n prachtige en mooie gewaarwording. En je bent totaal ook niet meer… Je werkte en je leefde ook totaal niet meer op wilskracht. En dat komt omdat je echt op je ziel kan vertrouwen en de bron. En wat dat ook voor jou mag zijn, de bron. Het kan voor jou het universum betekenen: God, spirit of Boeddha, of Allah. En voor mij is het God, zonder dat ik daar een instituut aan vastplak, zoals de kerk, want daar heb ik echt heel weinig mee. Voor mij is God liefde. En mijn God, die denkt alleen maar in liefde, dus er is geen goed of fout. Alles is goed. En als we kijken naar liefde voor jezelf of je medemens, dan is dat ook zielentaal. Want je ziel is één en al liefde.

[00:04:43.940]
En hierdoor zal je enerzijds merken dat je echt op je zielenpad gaat lopen en dat je gaat weten wat je zielsmissie is. Maar aan de andere kant kunnen ook jouw gaves nog meer gaan ontwikkelen. En we hebben allemaal gaves. Helderziend zijn, of heldervoelend, of helderwetend, helderhorend, of sommigen zijn ook helder ruikend. En hier kan je zoveel mensen mee helpen, want je kunt het ook in je werk integreren. En zelf weet ik dat ik vanaf kinds af aan helderwetend en heldervoelend ben. En dit wilde ik eigenlijk meer gaan ontwikkelen. En toen ik een opleiding Mediumschap ging doen, daar kwam eigenlijk naar voren dat ik ook helderziend was. En dat vond ik zo grappig om te ontdekken, omdat ik op één of andere manier dacht dat zoiets heel erg, ja, eigenlijk heel anders ging. Maar dat ga ik nog wel een keertje uitleggen, want anders wordt het weer zo’n hele lange podcast. Maar zelf gebruik ik mijn gaves tijdens de coaching en therapeutische sessies. Dus alles wat ik doorkrijg, dat wil ik eigenlijk inleggen in de coaching en therapeutische sessies. En ik krijg alleen heel veel door als ik zelf niet in mijn hoofd zit en de ander heel erg open voor mij staat.

[00:06:22.450]
Ik vraag wel altijd toestemming, of ik het in mag brengen. Ik ga het niet zomaar doen. Ik wil daar altijd met heel veel respect mee omgaan. Hetgeen wat ik door mag krijgen, maar ook respect van wie het mij doorgeeft. Maar ik wil ook met heel veel respect omgaan, met mijn coachee natuurlijk. En zelf heb ik zoveel mensen kunnen helpen, of ze wel op het goede pad zaten, qua business. Maar, want dat vind ik wel belangrijk om te vertellen, ik doe geen toekomstvoorspellingen. En ik kijk altijd of, als ik dingen doorkrijg, dan stem ik me sowieso af, op de ander. Maar ik stem ook heel goed af op hetgene wat ik doorkrijg. En dan kijk ik wel van: Oké, zal dit het potentieel bekrachtigen? En is het ook kloppend, op dit moment, als ik dit vertel? En ik kijk ook altijd van datgene wat ik doorkrijg, zal dat nog meer het potentieel únlocken’. En als dit allemaal is, dan vertel ik het aan mijn coachee. Het is eigenlijk een soort van scan, wat ik net zei van of het het potentieel bekrachtigt, of het op het juiste moment is, of dat het potentieel nog meer kan ‘unlocked’ worden.

[00:07:58.860]
Maar wat wel belangrijk om te vertellen, is dat iedereen een vrije wil heeft. En daar dient echt met respect mee omgegaan te worden. En wat ik wel in de afgelopen jaren geleerd heb, is dat datgene wat ik doorkrijg, dat ik echt heel goed moet afstemmen of het wel passend is op dat moment. Want vroeger vertelde ik alles wat ik doorkreeg. Over vorige levens of dingen wat in het systeem was gebeurd. Bijvoorbeeld bij één van de voorouders, wat impact had op het leven van mijn cliënt. Dan heb ik het echt over generationeel trauma. Of, ik kreeg ook heel vaak door of mijn klant, en dat zijn vaak ondernemers, of ze wel hun zielsmissie leefden. En dan vertelde ik dat van wat ik doorkreeg. Maar soms was dat ook te vroeg en dan konden ze me echt zo aankijken van: Nou, ik weet het niet hoor. Hier voel ik helemaal niets bij. Maar wat ik dan wel zag, bijvoorbeeld een jaar later, dat ze wel datgene deden wat ik doorkreeg. Dus voor mij is het altijd even afstemmen van: Is dit het het juiste moment en is het kloppend of passend? Wat ik trouwens wel heel erg passend vind, om te zeggen, is dat ik over dit onderwerp, maar ook wat ik jullie vertel, over die spiritualiteit en wat ik doorkrijg, maar ook de ongeziene wereld, dat ik hier heel erg integer over wil praten.

[00:10:01.920]
Iedereen heeft zo z’n gaves, niemand uitgezonderd, maar het komt altijd anders tot iemand. Soms heeft iedereen alle gaves en soms heeft iemand de gaven van helder voelend of alleen maar helderziend zijn. Maar even terug, hoe meer jij je trauma’s ontwortelt en jij van angst naar liefde gaat, hoe meer jij in contact komt met je gaves. En weet één ding, je hebt altijd helpers om je heen. En dat is je gids of je beschermengelen, of je overleden dierbare, of je ouders, je voorouders, dat kan ook. En je krijgt zoveel leiding. En de bovenwereld, de ongezien bovenwereld, wilt niets liever dat jij in overvloed leeft. En zij brengen ons heel veel liefde en licht. Maar het is altijd belangrijk, als je dat wilt voelen, dat je daar voor openstaat. Ik ben altijd spiritueel geweest en als kind zag ik altijd de dingen, of voelde ik ook dingen en dat vond ik best wel beangstigend. En dat heeft best wel lang geduurd. En pas toen ik de mediumopleiding ging doen, toen ging het eigenlijk weg. Want de taal van de ongeziene wereld is alleen maar liefde. Liefde, liefde, liefde. En ze willen ons alleen maar mooie boodschappen brengen.

[00:11:53.290]
Ze willen ons helpen, maar ze geven ons ook heel veel liefde, licht en een innerlijke vrede. Vroeger, toen ik nog grote events gaf, waren daar ook wel eens paranormale mensen en die zeiden heel vaak tegen mij van: Je hebt heel veel helpers om je heen staan. En toen voelde ik dat nog niet zo, maar ik vond wel altijd dat er hele mooie dingen gebeurden op mijn events. En nu voel ik dat ik heel veel helpers om me heen heb. En het kan ook niet anders, want er gebeuren zulke mooie, bijzondere dingen op mijn retraitedagen. Soms gebeuren er echt hele ongelooflijke dingen die bijna niet verklaarbaar zijn. En dan kan ik alleen maar denken: Wat mooi. Mijn gids helpt hier aan mee, maar ook de gidsen van mijn coachees en hun beschermengelen en mijn beschermengel, mijn voorouders, hun voorouders en alle andere helpers die wij niet kunnen zien. En dat maakt het echt zo ongelooflijk mooi. En omdat er eigenlijk zoveel mooie dingen gebeuren tijdens mijn coaching sessies en tijdens de retraitedagen, is het voor mij heel erg belangrijk om niet in mijn hoofd te zijn, maar echt op een frequentie van liefde. Dat is misschien ook wel heel mooi om te zeggen, heel vaak zeggen coaches ook: Debbie, wat er echt tijdens jouw coachingsessies gebeurt en ook tijdens de healing, dat is zo onverklaarbaar.

[00:13:54.440]
En we voelen zo’n frequentie van liefde van jou, maar het kan ook niet anders zijn dat er… Ja, dat wat wij niet kunnen zien, dat zij om ons heen aanwezig zijn. Omdat er echt hele mooie dingen gebeuren. Ik probeer ook heel aanwezig in mijn lichaam te zijn. En sowieso, aanwezig zijn in je lichaam, moet een kernkwaliteit zijn van een holistisch traumatherapeut. Want anders voelt de ander jouw aanwezigheid niet en dat geeft heel veel onveiligheid. En de laatste paar maanden voelde ik, na alle studies, wat eigenlijk heel veel hoofdwerk is, voelde ik dat het tijd was om mij weer spiritueel te verdiepen. En ik voelde het echt aan alles. Er was echt zo’n zacht, fluisterend stemmetje in mij van: Laat even je studies voor wat het is en neem even ruimte. En eerlijk gezegd, ik was er ook wel aan toe na 10 jaar, met soms drie studies tegelijkertijd. En ik was ook wel studiemoe geworden. En ik voelde gewoon echt aan alles van: Ja, stop maar even. Stop maar even, stop gewoon even met studeren. En ik wilde ook ruimte maken voor stilte en vertraging. En als je een ruimte gaat maken, ontstaat dat als je natuurlijk niet meer in de actie zit.

[00:15:35.830]
En die ruimte, die ontstond doordat ik ging vertragen en ging verstillen en niet meer in de actie ging, wilde ik ook niet gaan bevechten. Ik wilde echt de ruimte dragen en er mee zijn. En op een of andere manier, zei het mij ook van: Als jij je hoofd alleen maar vult met kennis, is er geen plek, maar ook geen ruimte, om me nog meer te ontvangen van de ongeziene wereld. Dus ik gaf mezelf rust, ook van alle to-do-dingen. En ik moet wel eerlijk zeggen, in het begin was het best wel lastig, want ik heb altijd zo’n discipline gehad, om te studeren. En ik heb wel vier weken de tijd nodig gehad, om uit de actie te komen. Het besluit van niet studeren, heb ik 1 januari 2024 genomen en ik zeg dat even heel expliciet, want ik weet niet wanneer jij deze podcast luistert. En vanaf 1 januari ging ik in mijn nieuwe tuinkamer zitten, in volledige rust. Geen muziek, alleen maar zijn. En ik voelde ook dat ik niet meer zoveel op mijn mobiel wilde kijken. En dat kwam trouwens ook dat als ik op mijn mobiel keek, dat ik ook … Ik weet niet, misschien hebben jullie dat ook.

[00:17:16.200]
Misschien komt dat wel door al die zendmasten, maar ik krijg heel snel hoofdpijn als ik te lang op mijn mobiel kijk. En toen kreeg ik een ingeving. En trouwens, het was niet een ingeving. Ik hoorde heel duidelijk een stemmetje van: Te veel mobiel, is ruis op de lijn. En sindsdien kijk ik veel minder op mijn mobiel en dat geeft ook ongelooflijk veel rust. Dus ik zit heel veel in mijn tuinkamer, alleen in de stilte, zonder afleiding en alleen maar zijn. En wat ik nog wel af en toe doe, is lezen, Maar het liefste wil ik gewoon in de stilte zijn. Vertragen en mezelf wentelen in de ruimte die ik creëer. En af en toe wissel ik dat af met mijn mediumopleiding. Maar bij deze opleiding komt er ook geen boek aan te pas. Het is alleen maar zijn en in overgave zijn. En tijdens die mediumopleiding, dan ben je echt op een hele hoge frequentie van liefde. En ik snap nu waarom, waarom dat zo belangrijk is en waarom ze jou daar naar toe leiden. Want dan heb je veel eerder contact met de ongeziene wereld. En voor 1 januari, deed ik eigenlijk best wel veel dingen.

[00:18:47.870]
Ik ging veel op vakantie, ik ging weekends weg naar het museum, naar festivals. En dat doe ik nog steeds wel. Maar het verlangen om in de rust te zijn en te connecten met mijn ziel en met mijn spirit, met mijn gids, is zoveel malen groter. En op één of andere manier moet dat nu gewoon zo zijn. Ik voel me heel erg verbonden met de bron. En het is ook mooi hoe alles samenvalt, want in het holistisch traumawerk wordt ook echt aan je gevraagd of je leeg wilt zijn. Of je het lege witte midden wilt betreden. En dat gaat over de aandacht naar achteren brengen en je stiltepunt opzoeken, zodat je eigenlijk volledig kunt afstemmen op de ander, zonder dat jij je aandacht op de schoot van iemand anders legt. En hierdoor geef je de ander ruimte en tegelijkertijd geef je jezelf ruimte om te zijn en om te voelen wat er speelt. Niet in je hoofd zijn, maar in verbinding zijn met je hart en met je lichaam. En in deze verbinding, als je goed bent afgestemd, kan je echt dus voelen wat er bij de ander leeft en wat er speelt en wat er bij de ander blokkeert.

[00:20:22.500]
En dat voel je in je eigen lichaam. Maar je wordt ook geholpen door je intuïtie. En als jij, of ik, in deze leegte mag bevinden, en daar kom je ook als je je eigen trauma’s ontwortelt en verwerkt, dan ga je jezelf ontmoeten, maar ook de ander. En dan ga je ook de bovenwereld, de ongeziende bovenwereld, ontmoeten. Met een open, zachte hart, geleid door je ziel en onvoorwaardelijke liefde. En ik weet niet of jij deze leegte kent. Het is echt een leegte in jezelf, waar volledige stilte is, waar je gewoon bent. En dat is zo fijn, want je hebt eigenlijk ook volledig vertrouwen op iets wat groter is dan jezelf. En daardoor kan je ook volledig in rijkdomsbewustzijn zijn en ben je ook niet in wilskracht, maar in flow. De mensen die me kennen weten dat ik een enorme allergie heb op wilskracht. En wilskracht komt ook natuurlijk voort vanuit een schaarstemindset. En nu voel ik dat ik enorm, sinds 1 januari, enorm geleid ben om het lege witte midden op te zoeken, de leegte, voor meer contact met boven, met mijn eigen gids en mijn overleden dierbaren, maar ook mijn beschermengel. En ik voel zoveel liefde hierin.

[00:22:12.950]
En weet je, ik ben heel erg aards en ik ben spiritueel. Mensen die mij kennen, die weten dat ik heel erg aards en nuchter ben, maar dat ik wel ook een stuk spiritualiteit in mezelf heb. En ik kan echt voor mezelf zeggen dat ik niet zweverig ben. Nu leek het mij leuk, om jullie wat tips te geven, om in contact te zijn, of in contact te komen met je gidsen of de ongeziene bovenwereld. En dat kan zijn met je overleden dierbaren, of je overleden voorouders, maar ook met je helpers. Zij allemaal, je gidsen, je beschermengel, of je overleden dierbaren, zij leiden jou vaak op je zielenpad. En geloof me, als je eraan geproefd hebt, als je hun energie voelt, dan wil je alleen maar meer. Want die liefde die zij van boven gegeven. De ongeziene wereld is zo mooi, zo licht en zo liefhebbend. En zij willen niets anders dan met jou in contact staan.

[00:23:47.270]
Oké, de tips. Ik denk dat het heel erg belangrijk is om de ruimte op te zoeken. Dus jouw tijd niet volplempen met allerlei acties van dingen die je moet doen. Sta echt verveling toe. Daar is niets mis mee. En dat zal ook in het begin misschien ook zo zijn, omdat je zo geconditioneerd bent van dat je altijd in de actie wilt gaan. Dus het gaat eigenlijk over ont-moeten, niets moeten doen. Je kunt ook mediteren, maar dat hoeft nog niet eens zo te zijn, perse. Het gaat er over dat je de drang kunt weerstaan om iets te moeten. Het gaat dus echt letterlijk over niets doen. En soms betekent het ook wel eens gewoon voor je uitstaren. Gewoon helemaal zijn. En stel dat je wel wat wilt doen en toch ook het contact wilt hebben met je spirit en al je helpers. Dan kan je bijvoorbeeld wel muziek maken, of iets creatiefs doen. Creativiteit zorgt er ook voor dat je eerder contact krijgt met de ongeziene bovenwereld. Maar ook hier gaat het erover: je moet het wel vanuit enthousiasme doen en vanuit een vrije wil en niet zoiets van: Ik moet dit doen, want dan krijg ik contact met de ongeziene bovenwereld. Dan gaat het zo heel erg op wilskrachten en moeten. En dan ben je het aan het najagen. Van: Ik wil nu contact hebben. Maar alles waar moeten op zit of wat je aan het najagen bent, dat jaag je eigenlijk van je weg.

[00:25:45.660]
Wat ook belangrijk is, om contact te krijgen met je intuïtie, maar ook met je gids, of je beschermengel, of overleden dierbare, is dat je niet continue op je mobiel kijkt. Want dat geeft heel veel ruis op de lijn. Je moet niet vergeten dat als jij veel op social media bent en je leest al die social media posts, dat jij een energiekoord krijgt van degene die een post schrijft wat jij leest. En zo’n post wordt altijd op een bepaalde manier geschreven. En er zit ook altijd informatie op de energie op zo’n post. Dus je krijgt onbewust bepaalde energieën mee, maar ook onbewust meerdere boodschappen mee dan alleen maar die social media post. En dat zorgt dus voor ruis op de lijn. En dan kan de ongeziene wereld geen contact met je krijgen. En deze moest ik echt heel duidelijk aan jullie vertellen. En ik heb deze zelf ook meegemaakt. En sinds ik weinig op social media ben en weinig met mijn telefoon in mijn handen zit, heb ik veel meer contact met mijn gids. Ik voel mijn gids ook. Het is een man, het is geen vrouw. Hij heeft een hele krachtige energie en ik hoor hem ook heel erg goed.

[00:27:27.830]
En wat ook een tip is: Ga lekker de natuur in. Dat zorgt ervoor, en vooral in het bos, dat je alles in de natuur kan achterlaten, qua negatieve gevoelens of negatieve gedachtes. En ik weet niet of jij het wel eens doet, maar ik ga vaak in de ochtend naar het bos toe voor een ochtendwandeling. En dan adem ik heel diep die frisse lucht in. Nou echt, dat schoont echt je kanaal op. Ik krijg dan echt een heel zuiver, open kanaal. En ik sta dan ook gelijk in contact met mijn gids, met mijn ziel, met mijn beschermengel. En weet je wat het is? Als je zo’n zuiver kanaal gaat ontwikkelen, kom je ook veel meer in contact met je intuïtie.

[00:28:26.520]
Nou, wat ik vroeger ook vaak deed, was en nu ik dit zo vertel, heb ik ook weer zoiets van: Oh ja, dat wil ik weer binnenkort gaan doen. Dat is op stilte-retraite gaan. Daar waar je ook echt niet mag praten, maar echt alleen maar mag zijn, in de stilte. Zonder telefoon en zonder afleiding van social media. En ik kan je vertellen uit ervaring, dat geeft echt je spiritualiteit een boost, maar je wordt echt één met de ongeziene wereld. Het is net of je heel duidelijk contact krijgt zegt.

[00:29:15.790]
De tips die ik je net heb gegeven, zorgen ervoor dat jij een open, zuiver kanaal bent en dat de bovenwereld jou boodschappen kunt geven en dat er weinig storingen zijn. Dit is een beetje passief. Je kunt het ook wat actiever aanpakken, dat als jij in de natuur bent, of jij zoekt echt de stilte op en je gaat niet over tot de actie, dat je echt in rust bent en in vertraging, dan kan jij je gids ook uitnodigen. En dat kan op verschillende manieren.

[00:29:55.730]
Je kunt vragen of jouw gids in je aura wilt stappen en dan ga je heel goed voelen in je lichaam of er een verandering optreedt. Maar je kunt ook aan je gids vragen of aan je beschermengel of een overleden dierbare, of ze een teken willen geven, of een boodschap. En dat kan zijn in een liedje, of dat je een beeld ziet opeens, op een billboard. En dat voel je in de energie, want dat raakt je opeens, dat als je een film kijkt, dat er opeens een zin wordt uitgesproken in een film en dan voel je dat het je raakt en heb je het idee dat het voor jou is. Dat is vaak ook een boodschap van een gids of een dierbare. We kennen allemaal het witte veertje wel, als je die op de grond ziet liggen. Dat is ook een teken.

[00:30:55.020]
Dus je kunt heel actief vragen aan je gids, dierbare of beschermengel: Geef me een boodschap, of geef me een teken. Maar vraag altijd een deadline erbij. Vraag aan je gids van: Zou je me een boodschap kunnen geven, of een teken, of een antwoord? Dat kan ook. En kan je mij dat binnen 24 uur geven, of binnen 48 uur? Want als jij er geen deadline aan stelt, weet jouw gids ook niet wanneer het passend is om jou een boodschap te geven, of jouw overleden dierbare. Wat ook fijn is, om aan je gids te vragen of hij of zij kenbaar kan maken dat hij of zij bij je is, door het jou te laten voelen. Zelf heb ik, als ik me afstem op mijn gids, dat ik echt een hele warme, liefdevolle energie voel. Ik voel zelf dat ik ook heel erg zacht word. En wat ik nu ga zeggen, ik ben niet de enige die dat heeft, ik hoor dat wel eens van meer mensen, dat zij ook wel eens in je haar friemelen. Dan zit je op de bank en dan voel je een beetje gefriemel op je hoofd, terwijl er niemand om je heen staat. Dat is ook iets waardoor een gids kan laten voelen of een beschermengel dat die bij je is. Dus vraag, misschien, nee laten we dit zeggen, misschien kan je ook gewoon een persoonlijk teken vragen van: kan je mij een persoonlijk teken geven? En dan kan jij zelf een teken opnoemen en dan weet ik dat jij er bent. Dus dat kan ook nog.

[00:32:48.310]
Nou, lieve mensen, ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad. En mochten jullie nog vragen hebben, of nog andere ideeën, of aanvullingen, laat het me weten, want dat vind ik natuurlijk altijd leuk. En ik vind het ontzettend leuk dat jullie weer hebben geluisteren naar mijn podcast. Een heel ander onderwerp, maar wat mij ook ontzettend interesseert. En nou, ik hoop jou ook. Ik vond het in ieder geval heel erg leuk om deze podcast te maken. Gewoon eens een keer een ander onderwerp. En dat vind ik ook wel eens gewoon heel erg leuk om te doen. Nou, ik zou zeggen: tot de de volgende keer en dankjewel voor het luisteren.

[00:33:34.270]
Debbie Bernasco is internationaal, geregistreerd en erkend holistisch traumatherapeut en businesscoach. Zij coacht ZZP’ers, ondernemers en CEO’s naar een rijk leven. Een mooi vervuld leven vol liefde, geluk, gezondheid, succes en welvaart. Voor meer informatie, kijk op haar website: www.debbiebernasco.nl

 

1 gedachte over “Podcast EP 124 De spiritualiteit in mijn werk”

  1. mooi duidelijk verwoord. ja die telefoon is vaak n onding voor je rust.
    ik ga hem nu ook vaker wegleggen. dankjewel Liefs Mia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco