fbpx

Podcast EP 75 Mijn spirituele ontwakening was heftig

Je hoort zulke mooie verhalen over spirituele ontwakening. Nou, ik kan je vertellen, de mijne was ook behoorlijk heftig!
Daarentegen heeft het mij uiteindelijk ongelofelijk veel innerlijke rijkdom en vrijheid gegeven.

Het heeft er toe geleid dat ik een belangrijke beslissing over mijn huidige business heb genomen.
Maar daar vertel ik je alles over in mijn podcast.

Deze podcast had ik al gedeeld op mijn Facebookpagina en dit berichtje kreeg ik van Monica Gijbels: Wat een mooie poadcast. Die komt binnen.
Ik ben niet zo goed in het vinden van woorden maar de tranen rollen. Bedankt om het te delen.

Ik hoop dat ik jou net zo kan beroeren en inspireren met mijn podcast en dat je begrijpt waarom ik mijn
programma ILOVEYOURBRAND – voor winstgevend ondernemerschap voor de allerlaatste keer ga aanbieden.

Groetjes, Debbie

12 gedachten over “Podcast EP 75 Mijn spirituele ontwakening was heftig”

 1. Hélène Nijman

  Hoi Debbie 😃

  Was weer erg leuk om naar je te luisteren.
  Ben benieuwd wat je volgende stap op je pad gaat worden 😀
  Wens je succes met je nieuwe weg 🍀
  Lieve groetjes van,
  Hélène Nijman ❤️☀️🥂

 2. Zo mooi hoe een donkere heftige periode je uiteindelijk zoveel liefde en licht brengt. Je straalde je licht altijd al, maar nu nog meer. Dankjewel en heel veel plezier en succes met je nieuwe plannen.

 3. Bijzondere podcast Debbie, dank je wel. Ik heb dit jaar ook mijn zus plotseling verloren.
  En heel herkenbaar is het vervolg van je verhaal.

  1. Marianne Azaria

   Debbie het is echt een mooi persoonlijk verhaal waar een prachtige boodschap in verweven is. Ik voel ook dat je een ander ook die liefde en diepgang gunt.
   Ik gun je alle liefde en geluk en vind het fijn dat ik je heb leren kennen en de fijne gesprekken koester ik.
   Ik wens je ook succes in alles wat je doet en gaat doen 😘

  1. Voor het eerst dat ik naar je luister. Mooie stem en mooi verhaal.
   Heb je in liefde geleefd? Wat ga je morgen anders doen?

 4. Prachtig hoe je wordt geleid naar intens geluk, het diepe gevoel niets nodig te hebben omdat alles er al is. Dan kun je alleen nog stralen en geven en komt alles bij je terug. Heel veel liefde op het pad dat je gaat maken ♡

 5. Prachtige stem en mooie kalmte en gesproken…👌

  Ik haak echter helaas af bij het verhaal van de Rolex.
  Overal op social media duikt nu op: rijkdom creer je zelf, leef in liefde, manifesteren.
  Je ziel. Etc.
  Ik gun iedereen het beste en hun eigen idee etc.
  Wel roept het bij mij vraagtekens op en ook bij het benadrukken telkens van Groot zijn en hoeveel je had maar dat ineens kwijtraken met een scheiding…jezelf belonen met een Rolex roept bij mij de woorden materialisme op helaas. Consumeren. Ik heb niet afgeluisterd maar waarom wil je een Rolex terwijl je ook wilt geven wat je zegt… je kan zoveel meer met dat geld/winst doen.
  Ik kijk ook naar mezelf hoor waarom dit dit oproept bij mij. Mijn beeld is ook niet altijd even helder en ik wens vooruit te komen op persoonlijke financiële groei (voor mijn kinderen). Ik ben alleen te idealistisch denk ik.
  Maar toch, ik ga op zoek naar podcasts die meer in mijn straatje liggen en wens je wel veel liefde en geluk toe! Lieve groetjes Carolien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco