fbpx

Podcast EP 78 Als ik je zie weet ik direct of je succes zult krijgen


.
Zoals je weet, of misschien niet, is Tony Robbins mijn coach geweest. De beste Mindsetcoach ter wereld, kan ik je zeggen!

Ben jij weleens naar een event van hem geweest? Of misschien heb jij de docu I”m not your guru op Netflix gezien? Als hij live interventies doet,
weet hij precies wie hij voor zich heeft staan. En weet hij binnen 1 minuut wat je blokkades, belemmerende overtuigen en angsten zijn. Hij kan in no-time diepgewortelde patronen ontwortelen.

Dat intrigeerde mij vanaf het eerste moment enorm. En vanaf de allereerste keer dat ik hem zag, dacht ik ‘dat wil ik ook kunnen’. Op deze manier wil ik ook graag mensen helpen. Ik ben gaan ‘speuren’ waar hij deze kennis vandaan haalde.
Zeker ook omdat ik vind dat succesvol ondernemerschap voor 80% door innerlijk werk en ‘maar’ voor 20% door de juiste ondernemerskills komt, ben ik de afgelopen jaren diverse studies en opleidingen gaan volgen, zoals bijv. een Aura- en Chakrahealing opleiding.

In deze studie werd mij duidelijk wat en hoe Tony Robbins zo goed kan doorgronden: de karakterprofielen van Wilhelm Reich. Hiermee zie je in een oogopslag wat iemand zijn blokkades, belemmerende overtuigen en angsten zijn.
Deze karakterprofielen zijn weer geconnect met bepaalde chakra’s. En nu ben ik er zo op getraind, dat ik direct weet wie ik voor me heb staan en welke angsten en belemmerende overtuigingen je weerhouden om succes te krijgen.

Daar gaat mijn podcast over. Bij mijn podcastblog heb ik een PDF geupload. Als je mijn mijn podcast gaat beluisteren, houdt dan deze karakterprofielen erbij dan weet je direct welk profiel jij hebt.

En weet, als je van binnen geheald bent op je blokkades, belemmerende overtuigen en angsten, dan is de weg vrij voor een rijk leven; een leven vol liefde, geluk, succes, diep vertrouwen en rijkdom.
Dat gun ik jou van harte!

P.S.. Ik organiseer op 20 en 21 februari mijn Spiritueel Business event VOOR EEN RIJK LEVEN. Als jij je op 7, 8 of 9 januari inschrijft, dan word je uitgenodigd voor een exclusieve Bento Box Business lunch op 6 februari in een luxe restaurant. Op onze kosten.
Dan gaan we alvast lekker eten, netwerken en elkaar beter leren kennen. We maken jou liever jou rijk, dan Facebook verrijken met een advertentiebudget!

JE KUNT HIER NU JE TICKET BESTELLEN

DOWNLOAD HIER DE KARAKTERPROFIELEN

In mijn podcast verwijs ik naar Episode 25 / Episode 26 / Episode 27

Met vriendelijke groet,

3 gedachten over “Podcast EP 78 Als ik je zie weet ik direct of je succes zult krijgen”

  1. Dank je wel Debbie voor deze wijsheid. Het is wat veel. Ik denk dat wanneer ik er klaar voor ben om erachter te komen welke blokkades er zijn, ik het op je oordeel en advies aan laat komen waar aan gewerkt kan worden. Wat ik wel zie en al gemerkt heb is dat er sowieso belemmeringen zijn van ‘oud zeer.’ Innerlijk weet ik het wel, maar wijs met mijn vinger toch vaak mezelf aan. Mooie samenvatting!

  2. Hi Debbie,
    Super interessant. Ik herken mezelf inderdaad in meerdere karakters. Maar twee zijn het meest aanwezig… Werk aan de winkel dus.
    Wel zie ik nog een 6e karakter staan. Uitdager/verdediger. Deze is niet besproken. Ben ik wel heel benieuwd naar ook. Wellicht voor een volgende keer?
    Merci voor het delen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco