fbpx

Podcast EP: 91 Waarom veel vrouwen moeite hebben met ontvangen en investeren. Dit heeft enorme impact op de business.

Deze podcast is zeer zeker ook voor mannen bedoeld, maar ik weet uit ervaring dat vrouwen het iets lastiger vinden om succes, geld en liefde te ontvangen. Dan komen er allerlei gedachten naar boven als ‘stel je eens voor dat ik door het ijs zak’ of ‘stel je eens voor dat ik enorm veel succes krijg’. Of als iemand een dienst bij je wilt afnemen en je de factuur wilt sturen, dat je opeens denkt ‘kan ik wel de juiste waarde leveren?’

Waarom veel vrouwen (en ook wat mannen) moeite hebben met ontvangen én investeren, leg ik uit in deze podcast. Want het gaat véél dieper dan je denkt. Echt veel dieper!

Als je echter een winstgevende business wilt opbouwen is moeite hebben met ontvangen en investeren niet zo handig. Als je naar mijn podcast luistert, weet ik dat het je gaat verbazen, maar er gaat zeker een lichtje branden.

Ik wens je veel luisterplezier!

3 gedachten over “Podcast EP: 91 Waarom veel vrouwen moeite hebben met ontvangen en investeren. Dit heeft enorme impact op de business.”

  1. Alle bewegingen, saboteurs, voorouderveld, rol- en plekname, overtuigingen enz. zijn zeer herkenbaar. Ze herkennen is echter niet genoeg. Hoe zet je jezelf ‘aan’ en op het goede spoor?

  2. De eerste podcast die ik van jou beluister en dan “toevallig” deze 🙂 Hoe mooi past het toeval weer in mijn leven. Dank je voor weer een liefdevol duwtje in de goede richting.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco