fbpx

Podcast EP: 93 Zou jij je eigen bedrijf kopen?

Niet zo lang geleden heb ik weer een bedrijf verkocht. Op het moment dat ik alle papieren aan het ondertekenen was, vroeg ik mezelf in gedachte af: zou ik dit bedrijf kopen? Mijn eigen bedrijf? Mijn stille antwoord was een dikke JA. In mijn podcast geef ik een aantal ondernemerslessen waarvan ik weet dat je daar echt wat aan gaat hebben. Je zult je misschien verbazen, maar ik haal ook het Innerlijk Kind aan. Wellicht denk je ‘wat heeft dat hier nou mee te maken?’ Heel veel, kan ik je verklappen. Jouw leiderschap en staan voor je succes, liet je al in meer of mindere maten zien in je gezin van herkomst.

Ook haal ik in deze podcast aan dat ‘niet online zichtbaar durven zijn’ soms veel dieper ligt dan menigeen denkt. Het lijkt zo onverklaarbaar waarom je niet online zichtbaar durft te zijn, maar de antwoorden liggen diep in je onderbewuste wat je geblokt kan hebben. Ik geef in mijn podcast enkele voorbeelden.

Wat ik hiermee eigenlijk wil zeggen is, dat als je niet online zichtbaar durft te zijn, het geen zin heeft als iemand tegen je zegt dat je daar overheen moet stappen. En dat je maar gewoon tot actie over moet gaan, want dat werkt averechts.

Ik wens je veel luisterplezier!

1 gedachte over “Podcast EP: 93 Zou jij je eigen bedrijf kopen?”

  1. Voordat ik je podcast luisterde trok ik een tarotkaartje… en ik trok kind. Bedankt universum voor het zenden van deze email op dit moment en bedankt Debbie.
    Dankbaar, woorden om even door me heen te laten gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco