fbpx

Podcast EP: 98 Een mooi gesprek met transformatie- en bewustzijnscoach Kiki van der Harst

Ik houd van podcasten en ik houd van mooie gesprekken 🙂

In mijn nieuwste podcast heb ik een mooi gesprek met transformatie- en bewustzijnscoach Kiki van der Harst. Niet zo lang geleden deelde zij een tekst op Instagram waarin zij vertelde dat de ‘law of attraction’ niet werkt als je nog onderliggende trauma’s hebt. Lees trauma’s als onverwerkte stukken die je weerhouden om een mooi rijk leven op te bouwen.

Kort daarvoor had ik een soort gelijke blog & podcast gemaakt en ik dacht dat kan nooit toeval zijn. Nu ken ik Kiki omdat ik haar gecoacht heb en ik weet als geen ander hoe zij in het leven staat en tegen transformatiecoaching aankijkt.

Tijd dus om een podcast en een mooi gesprek met Kiki op te nemen.

Ik wens je veel inspiratie toe.

2 gedachten over “Podcast EP: 98 Een mooi gesprek met transformatie- en bewustzijnscoach Kiki van der Harst”

 1. Wat een fijn gesprek dames.

  Toeval bestaat niet hè!? Ik voelde de afgelopen weken mijn wilskracht weer wat naar boven komen. Een verstuikte enkel twee weken geleden was een sein dat ik negeerde. Gisteren schoot het in mijn rug en ik kan nauwelijks zitten of staan nu. Ik zie het als een waarschuwing en dacht dat ik nu eens wat tijd kon inplannen voor een paar interessante boeken en documentaires. En natuurlijk je nieuwe podcast die ik even doorgeschoven had. Gisteren naar The Secret gekeken. Nu net naar jullie podcast geluisterd.

  Wat sluit alles toch weer mooi bij elkaar aan hè!?

  Superbedankt voor jullie mooie inzichten!

  Liefs,
  Monique

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco