fbpx

Podcast EP:100 Ben jij energetisch verbonden met je bedrijf?

.

Het ondernemerschap is aan verandering onderhevig: we verlangen andere dingen van het leven en van onszelf.
En we realiseren ons steeds meer dat als we succes en een rijk leven willen, dat we het niet buiten onszelf moeten zoeken, maar juist binnen onszelf.

Als je wilt dat het ondernemerschap en marketing voor je gaan werken, is het belangrijk om te achterhalen waarom het niet werkt. Wat is de oorzaak? Teveel ondernemers proberen de symptomen te bestrijden, maar dan wordt je succes – helaas – keer op keer uitgesteld.

Veel vrouwen sluiten zichzelf door een overlevingsmechanisme en omstandigheden emotioneel buiten. Maar iemand die zich emotioneel buitensluit, is niet verbonden met de business en ook niet met liefde, geld en succes.

Ik wens je veel luisterplezier en inspiratie!

3 gedachten over “Podcast EP:100 Ben jij energetisch verbonden met je bedrijf?”

  1. Ik vind je podcast en jouw energie heel fijn om naar te luisteren. Wordt er zelf zachter van, heb ook veel koude energie dat merk ik aan mijn lichaam dan zijn mijn schouders erg verkrampt. Ik ben mij er zeker van bewust en ik zou meer liefde willen ervaren om zo zachter te worden. Het lukt steeds vaker maar is een proces waar ik al een paar jaar mee bezig ben. Eigenlijk sinds ik 3 jaar geleden voor mijzelf ben begonnen. Het hele ondernemen is een mooi groeiproces voor mijzelf en ik kan steeds meer van kleine dingen genieten. Door jouw teksten en podcast te luisteren ben ik er achter gekomen dat ik niet steeds harder moet werken, dan verhard ik letterlijk en krijgt de koude energie de overhand. Maar als ik meer rust neem, onderneem vanuit flow komt letterlijk mijn energie binnen en wordt ik ook zachter. Zo fijn om dat steeds meer te voelen. Dit blijft een moeilijk proces bij mij zou graag meer liefde willen voelen, daarom zou ik heel graag eens een retraitedag volgen lijkt mij heel bijzonder.

    1. Wat fijn dat je mijn content waardevol vind Heleen! En het is inderdaad waar, juist als je meer rust voor jezelf neemt in het ondernemerschap, wordt je zachter en ga je veel meer vanuit flow ondernemen.

      En je bent van harte welkom op mijn retraitedag.

      Liefs, Debbie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco