fbpx

Podcast EP 99- Wat voor impact heeft het op je ondernemerschap als je moeder niet beschikbaar was tijdens je jeugd of opvoeding?

Er is een enorme verandering gaande in ondernemersland. Na jaren ons te richten op de buitenkant van het ondernemerschap en het leven, zien we dat steeds meer ondernemers zich bezig houden met hun psyche, innerlijke processen en zelfontwikkeling. We willen meer gegrond zijn en van daaruit van betekenis zijn en op die manier een succesvolle business opbouwen en genieten van een mooi leven.

Steeds meer realiseren ondernemers zich (gelukkig!), dat succes ├ęcht van binnenuit komt. Dat hoe we gevormd zijn, een reflectie is van ons leven en ondernemerschap. Dat betekent eigenlijk dat waar je tegenaan loopt in je leven of ondernemerschap, daar dien je nog op geheeld te worden. En dit gaat over diepere lagen in jou.

Diepere lagen? Ik hoor het je denken. Ja, het gaat over persoonlijkheidslagen en maskers die je ontwikkeld hebt. En deze oefenen onbewust invloed uit op ons gedrag, leven en ondernemerschap. Zelfs zodanig, dat het bepaalt of je verlangde leven of succes uitblijft. Of dat je jezelf geen plezier gunt, dat je niet of onvoldoende van het leven kunt genieten.

Ondernemers zetten vaak een masker op zodat andere mensen niet zien hoe zij zich werkelijk voelen en hoe kwetsbaar ze eigenlijk zijn, maar het vervreemdt je van je ware natuur van liefde en zelfliefde. En het kan ons verhinderen om het leven ten volle te leven. Het is daarom belangrijk om je verleden te begrijpen en welke invloed het heeft op je ondernemerschap.

In mijn podcast leg ik uit ik wat de impact is op je ondernemerschap als je moeder niet beschikbaar was tijdens je jeugd en opvoeding. Ik kan je al een ding verklappen, er is grote kans dat jij niet (volledig) beschikbaar kunt zijn voor je eigen bedrijf. Je kunt dan geen positie innemen. Het hoe en wat hoor je in mijn podcast.

Ik wens je veel inspiratie toe.

Groetjes,
Debbie

1 gedachte over “Podcast EP 99- Wat voor impact heeft het op je ondernemerschap als je moeder niet beschikbaar was tijdens je jeugd of opvoeding?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco