fbpx

Aan iedere transformatie ligt inwijding ten grondslag

Aan iedere transformatie ligt inwijding ten grondslag.
De inwijding kan zoiets zijn als:
-beseffen dat je het anders wilt, omdat leven voor de buitenwereld je niet meer bevredigt,
-niet meer op wilskracht willen werken,
-klaar zijn met je angsten,
-merken dat je in je werk of leven zachtjes een andere kant wordt opgeduwd, etc.

Een inwijding betekent afscheid nemen van de ene fase en de
volgende fase aanvaarden, ook al weet je nog niet wat dit exact betekent.
Bij elke vrijwillige aanvaarding voel je meer liefde, verbinding en zachtheid.
Je gaat meer (aan)voelen, je transformatie verdiept zich en wordt geïntensiveerd. Het realiseren van je potentieel gaat steeds moeitelozer.

Er zijn ondernemers die hun inwijding niet kunnen of willen aanvaarden.
Ze doen dingen op de automatische piloot vanuit een bepaald patroon.
Ze hebben angst voor het onbekende, voor wat anderen ervan zouden vinden of ze zijn bang voor hun eigen demonen. Ze durven die nieuwe stap niet aan, uit angst voor wat er allemaal naar boven zou kunnen komen.
Het zorgt ervoor dat ze zich afsluiten met een energetisch pantser en in de overlevingstand gaan.
Dan komt opeens de wake-up call en gaat het niet meer om een aanvaarding van het nieuwe, maar een om een verlies: bijvoorbeeld het verlies van gezondheid, een burn- out, verlies van een dierbare, een scheiding, etc.
Ineens wordt het tijdelijk zwart; het is een verwerkingsproces van meerdere, vaak heftige emoties. Dit is een uitnodiging om te gaan voelen. Het voelen hebben we niet aangedurfd en dat ik is ook duidelijk te zien bij je middenrif, je krijgt een verdikking
van je maag onderaan je borst
(chakra 3).

De vraag is waarom doe je de dingen op de automatische piloot en reageer je vanuit een bepaald patroon?
het ontdoen van alle ongezonde patronen, overtuigingen, hechtingen en datgene wat ons niet dient, zodat de natuurlijke orde der dingen zich kan herstellen. Tijd voor heelwording. In het sjamanisme praten we over verloren zielsdelen, in westerse taal spreken we over kindsdelen die zich hebben teruggetrokken bij verdriet, afwijzing en pijn.
Totdat je gaat voelen, maar dan heb ik het ook écht over voelen, zul je merken dat je veel onverwerkt verdriet en blokkades als bevroren levensenergie in je lichaam meedraagt op DNA- en op celniveau. Deze bevroren levensenergie houdt je geluk en rijkdom tegen en blokkeert op den duur je levenskracht. Terwijl levenskracht de levenselixer is van liefde, geluk, succes, vertrouwen en innerlijk en materieel
rijkdom.

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom het je niet lukt om te transformeren en te groeien. Maar het gaat erom dat je je angst, gepieker en alle
vooroordelen naar jezelf loslaat. Het wordt tijd dat je alle strijd gaat loslaten en word wie je werkelijk bent: liefde en licht. Dat klinkt misschien nu nog heel vaag voor je, want ergens onderweg heb je hier je ogen voor gesloten. Zorg dat je blijft groeien, want onze natuurlijk staat van bewustzijn is groei.

Blijf dus niet stilstaan. Groei door.

Liefs, Debbie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco