fbpx

Als de aarde in transformatie is, dan ben jij ook in transformatie

De aarde is in transformatie. Systemisch gezien is de aarde een collectief; wij wonen op de aarde, maken er deel van uit en dus zijn jij, ik en alle andere mensen die op de aarde wonen, in transformatie, of we nou willen of niet. Iedere transformatie is van buiten, naar binnen en naar buiten. Het is essentieel dat je begrijpt en ervaart dat alles met elkaar in verbinding staat.
Er is een overgangsfase bezig in je lichaam, geest en ziel. Dat je dit jaar wellicht niet heel veel succes hebt met je business, heeft niet zozeer te maken met Corona, behalve dan dat Corona onderdeel is van een systeem wat uit balans is.
Misschien voel je dat oude antwoorden niet meer helpen en je werkwijze en marketing niet meer datgene opleveren wat je zo gewend was.
Je bent de controle aan het verliezen. Maar…

Een afscheid maakt ruimte voor een nieuw begin. Dat betekent ontwaking en groei tegelijkertijd. De Waarheid is wat er NU is: je business stagneert en het loopt stroperig en stroef. Maar wat er werkelijk gebeurt, is de verkramping binnen in jou. Omdat je uit de flow van jouw persoonlijke leven bent. Misschien voel je aan dat je een oude energie aan het verlaten bent. Een oud bewustzijn. Je wilt niet meer blijven hangen op de energie van een oude economie, die niet meer werkt. Misschien voel je ook wel angst voor het onbekende.
Maar je klanten vragen meer dan ooit dat je geen filter en ruis plaatst tussen wat je voelt, beleeft en wat je hart zegt. Dat je gaat staan voor waar je echt in gelooft en jouw waardevolle kennis en wijsheid laat stromen. Volg je hoogste energie en waarheid, val samen met wie je werkelijk bent en deel jouw unieke kijk op de wereld. Dat geeft steeds meer congruentie, groei en vrijheid.
De onrust en kramp die de angst veroorzaakte, kunnen dan verdwijnen en er ontstaat weer lichamelijke ontspanning, geestelijke rust en ruimte voor helderheid.
En in deze helderheid hervind jij je zelfvertrouwen en durf jij je over te geven aan je intuïtie die je de weg wijst naar jouw succes en rijkdom.
❤️🙏🏽 Debbie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco