fbpx

Hoe weet je of je trauma echt geheeld is?

 

You can have it all!

Geloof me, we kunnen alles hebben in ons leven wat we ons wensen.
Ik heb nooit angst gekend om een succesvolle business op te bouwen, vanaf mijn 28ste heb ik meerdere succesvolle bedrijven opgebouwd. Maar privé ontwikkelde zich door een vroegkinderlijk trauma bij mij een meervoudig angstcomplex (straatvrees). En ik heb weleens meer gezegd, angsten zijn angsten.

Op een gegeven moment dacht ik: ”wacht even, ik ben zo succesvol, maar ik voel me niet gelukkig, want deze angsten belemmeren mij enorm om vrij te kunnen leven”.

Dat is voor mij het moment geweest om eraan te gaan werken. En de grijze mist van angst trok langzaam op in mijn hoofd, ik voelde een enorme vrijheid. Toen kwam de gedachte: “Debbie, You can have it all! Rijkdom op alle vlakken van je leven”.

En niet wetende dat ik later ondernemers hiermee ging helpen 😉
Maar jij kan ook rijkdom op alle vlakken van je leven realiseren, wat je ook hebt meegemaakt.

Het allerbelangrijkste is om aan jezelf te werken, zodat alles in je leven gaat stromen.
En als je dat wilt, betekent dat ook – sorry dat ik het zeg – je shit opruimen. Ook je trauma’s.

Maar hoe weet je nu dat je trauma nu echt is gereleased?
In deze video laat ik je weten hoe je dat kunt checken.
Ik wens je veel inspiratie toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco