fbpx

Als je niet ontkoppelt bent van je trauma

In deze video bespreek ik een belangrijk en krachtig onderwerp, iets dat een enorme invloed kan hebben op ons leven: als je niet ontkoppelt bent van je trauma

Het is gebleken dat als een voormoeder in de vrouwenlijn niet ontkoppeld is geweest van haar trauma, ze dat op een cellulair niveau kan overdragen aan de volgende generatie. Dat betekent dat een trauma dat je ervaart niet altijd bij jou begint, het kan al generaties lang aanwezig zijn in je familie. Maar jij kan ook een trauma trauma hebben en daarvan niet ontkoppelt zijn.

Als we niet ontkoppeld zijn van ons trauma, kunnen we allerlei sensaties ervaren. Deze kunnen variëren van lichamelijke ongemakken tot emotionele onrust. De erfenis van ons voorgeslacht kan een stille, maar diepgaande invloed hebben op onze dagelijkse ervaringen.

Maar geen zorgen, er zijn manieren om deze cyclus te doorbreken. In deze video geef ik je een simpele maar effectieve oefening om deze sensaties te dempen en om te beginnen met het proces van ontkoppeling van het trauma dat je mogelijk van je voormoeders hebt geërfd.

Ik nodig je uit om deze video te bekijken, te leren en de stappen te zetten naar genezing van het trauma. Vergeet niet om te liken en te abonneren op YouTube voor notificaties van mijn toekomstige video’s. Samen kunnen we beginnen aan de reis naar genezing.

❤ Debbie

Volg je mij al op mijn (social) media kanalen?

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCyQOBuq235gaqAtntKUtjCg?sub_confirmation=1
Instagram https://www.instagram.com/debbiebernasco/?hl=nl
Facebook https://www.facebook.com/DEBBIEBERNASCO.NL/
LinkedIn https://nl.linkedin.com/in/debbiebernasco
Twitter https://twitter.com/debbi3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco