fbpx

Het is niet nodig om altijd overweldigende emoties te voelen, als je je trauma’s wilt helen

Een rijk leven is jouw geboorterecht, maar soms kunnen(overgeërfde) trauma’s, angsten, overtuigingen en familiebewustzijn jou ervan weerhouden om het te bereiken. 

Je denkt misschien dat je jezelf tot het uiterste moet pushen en dwingen om de verandering te vinden die je zoekt. Maar wat als de diepste vorm van heling niet gaat over graven en nog dieper graven, maar over kleine, subtiele veranderingen?

Je zenuwstelsel spreekt een non-verbale taal die je toelaat te communiceren via sensaties, emoties, beelden en beweging. Het vertelt je dat je niet constant hoeft te praten over je pijnlijke ervaringen om te genezen. In feite kan dit je soms tegenhouden. Wat je nodig hebt, is slowness, gentleness en ruimte om te helen en te transformeren.

Het is in deze subtiele momenten, in de ’tussenruimte’, waar de grootste transformatie kan plaatsvinden. Het is niet nodig om altijd overweldigende emoties te voelen of om jezelf te dwingen extreme emoties te verdragen. Je kunt kleine stappen zetten en je richten op subtiele veranderingen om je te helpen op jouw reis.

Het proces van heling kan een intense, maar ook prachtige ervaring zijn, met zowel lichte als donkere stukken die van jezelf zijn of die je misschien draagt van een eerdere generatie. Wanneer je jezelf de ruimte geeft om te helen, wordt de weg vrijgemaakt voor een leven vol liefde, geluk, overvloed en welvaart.  Een leven waarin je je volle potentieel kunt bereiken en jouw dromen werkelijkheid kunnen worden.

Door kleine stappen te zetten en je te richten op subtiele veranderingen, kun je grote transformaties bereiken. Besef dat de keten van overgeërfd trauma doorbroken kan worden en dat het tijd is om te helen, zodat je de rijkdom van het leven ten volle kunt ervaren.

Maar niet alleen jij verdient deze vrijheid en overvloed, ook de volgende generatie heeft recht op een leven zonder beperkingen en met alle mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Door te helen en de keten van trauma te doorbreken, geef je niet alleen jezelf, maar ook je kinderen en kleinkinderen deze kans.

Laten we ons richten op de subtiele veranderingen en de ’tussenruimte’, waar de grootste transformatie kan plaatsvinden. Dit is niet alleen een reis naar heling en transformatie voor jezelf, maar ook een geschenk voor de toekomstige generaties. Laten we samen werken aan een leven vol hoop, mogelijkheden en vrijheid.

Mocht je vragen hebben over mijn coachingstraject, mail dan naar debbie@bernasco.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco