fbpx

De onzichtbare saboteur van jouw succes

Wat maakt dat je geen blijvend succes hebt? Of dat je heel hard werkt, te hard zelfs, zodat je vele signalen van je omgeving en lichaam niet opmerkt? Of dat jij niet zichtbaar durft te zijn terwijl je maar niet kunt begrijpen waarom dat zo is?

Laat me je dit zeggen, je succes is al grotendeels bepaald als je hier op aarde komt. Je komt hier namelijk met een imprint (en oh, lucky you, gelukkig kan je deze veranderen!). Je overerft angsten, belemmeringen en overtuigingen of een familiekarma vanuit je familiesysteem (van vader- en moederskant) en je neemt blokkades mee vanuit je vorige levens. En als je in je vorige leven vervelende dingen hebt meegemaakt (en wie heeft dat niet?), kan je een contract met jezelf hebben afgesloten.

Stel, je hebt in je vorige leven iets gestolen en je werd tegen de schandpaal gezet. Dan had je tegen jezelf kunnen zeggen dat je nooit, maar dan ook nooit meer zichtbaar wilde zijn. Tel de blokkades van je familiesysteem en vorige levens (deze zitten op celniveau) daarbij op, plus de angsten en belemmeringen die je hebt opgedaan in je huidige leven en je hebt genoeg ingrediënten voor een onbewust patroon dat jou nu belemmert om gelukkig of succesvol te zijn, genoeg geld te verdienen of zelfvertrouwen te hebben. Jij zit dus nu met de ‘gebakken peren’, maar je kunt de oorzaak ervan niet herleiden omdat deze niets met dít leven te maken heeft.

Alle niveaus

Ons bewustzijn bestaat uit diverse lagen aan geschiedenis en we hebben een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam. Het probleem is dat blokkades nogal eens op slechts één van die niveaus (of twee) aangepakt worden, terwijl ze op de andere niveaus gewoon blijven bestaan en dus nog steeds de boel saboteren. Dat kan enorm frustrerend zijn. Je dacht het probleem aangepakt te hebben, maar er verandert helemaal niks, of weinig. Als we blokkades écht willen ontwortelen, dan dient dat in al deze lichamen te gebeuren én op celniveau.

Het komt eigenlijk niet voor dat we maar één blokkade hebben; ze gaan gepaard met aanverwante blokkades. Het wordt een soort cluster, zoals dit voorbeeld: Je voelt je niet goed genoeg, je hebt weinig of geen eigenwaarde en je kunt niet staan voor je succes. Als het ene opgeroepen wordt, gebeurt dat met de andere ook omdat ze allemaal met elkaar verbonden zijn.De onzichtbare saboteur van jouw succes.

Ik haal alles uit de kast om de oude hardnekkige patronen te ontwortelen en er nieuwe, gezonde en ondersteunende voor in de plaats te zetten en maak daarvoor gebruik van mental coaching, regressie, hypnose, healing, EFT, ademsessies en familiesystemen. Want als we onze innerlijke vrijheid gaan voelen en ervaren, dan wordt de weg vrijgemaakt om een Rijk leven te creëren. En om een heldere geest te krijgen en vanuit kalmte te kunnen ondernemen, combineer ik lichaam, geest en business met oosterse technieken (ja, ik heb nu eenmaal Indische roots…). Die combinatie helpt je enorm te focussen en focus is iets wat elke ondernemer nodig heeft.

Een Rijk leven

Wie of wat je bent maakt niet uit. Uiteindelijk willen we allemaal in kalmte en met zelfvertrouwen een succesvol en rijk leven opbouwen en daarvan kunnen genieten. Ik geloof echt dat iedereen een rijk leven kan opbouwen (liefde, geluk, geld, succes, vertrouwen en innerlijke rijkdom), ongeacht wat je hebt meegemaakt. Maar op eigen houtje die onderliggende patronen inzien, de oorzaak achterhalen en de last ervan uit je leven verwijderen, is enorm moeilijk, zo niet onmogelijk. Het gaat een heel stuk makkelijker en sneller met de juiste begeleiding. En omdat ik dit proces onder begeleiding van de beste coaches heb ervaren, doe ik dit werk nu zelf. En echt, op alle niveaus in je leven vrijheid creëren is voor iedereen mogelijk; ik zie het gebeuren bij al mijn klanten (ZZP’ers, artsen, psychologen, advocaten, CEO’s, etc).
Denk jij dus dat je je marketing, sales en ondernemerskills perfect voor elkaar hebt, maar blijft je succes uit? Dan weet je nu waar het aan ligt: het werkt alleen met een juiste positieve mindset. Ook hier geldt de 80-20 regel: 80% is mindset en 20% zijn vaardigheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco