fbpx

Waarom het geen zin heeft om blokkades te doorbreken

.
Tuurlijk, ik heb weleens leukere video’s gemaakt over liefde, vergeving, succes, geluk of rijkdom. Dat zijn natuurlijk de video’s die het goed doen.

Maar deze video is zeker zo interessant, omdat ik onthul hoe het nou werkt met blokkades en waarom het helemaal geen zin heeft om blokkades te doorbreken. Want dan komen ze terug. Het is eigenlijk te vergelijken met een haartje op je gezicht. Je wilt het niet, je trekt het haartje er snel eruit, maar de wortel blijft zitten. Dan groeit het haartje weer aan en verdwijnt dus niet. Zo is het ook met blokkades doorbreken.

Heel veel ondernemers hebben last van blokkades, angsten of belemmerende overtuigingen en dat weerhoudt hen om een mooi rijk leven op te bouwen: een mooi vervuld leven vol liefde, geld, succes, vertrouwen, geluk, overvloed en rijkdom.

Uit ervaring weet ik dat ondernemers tegen een onzichtbare muur oplopen. Dat zorgt voor 2 verschillende reacties: dat ze vermijden om tot actie over te gaan of ze komen wél tot actie, maar hun eigenwaarde – wat voortkomt uit zelfliefde – laat hen in de steek en ze durven niet te gaan staan voor hun succes.

Het zijn diepgewortelde blokkades die dienen ontworteld en opgelost te worden en dan pas kan je gaan bouwen aan een goede, duurzame positieve mindset. En dat heeft een enorme boost aan je [ondernemers]leven. Want je durft te gaan staan voor je succes, je vindt het jezelf waard om goede (juiste!) prijzen te vragen en dat heeft natuurlijk niet alleen een positieve impact op je business, maar ook privé op je gehele familiestysteem.

Laatst deelde ik een appje van een van mijn klanten; ze schreef dat ze dankbaar was dat ik haar leven en dat van haar familie verrijkte. De boodschap daaruit is dat wanneer jij verandert, je omgeving ook mee verandert.

Zeg eens eerlijk: vind jij het jezelf waard om aan jezelf te werken en een mooi rijk (ondernemers)leven te creëren? Of blijf je liever hangen en vind je alle andere mensen om je heen belangrijker dan jijzelf en verstop jij jezelf liever omdat je niet aan jezelf wilt werken?

Het gaat om leiding nemen over je leven, keuzes maken. Die jou als ondernemer laten groeien in je succes. Maar ook als mens laten groeien…en dat heeft ook z’n positieve weerslag op je omgeving.

Wil je een kennismakingsafspraak maken omdat je je verlangde succes niet meer wilt uitstellen, mail dan naar debbie@bernasco.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

strategiegesprek

GRATIS STRATEGIEGESPREK
met Debbie Bernasco